یحتمل قراره شارژ اینترنتت تموم شه و الا درس چنین قدرتی نداره که کسی رو از اینترنت و p30world و سایر مباحث دور کنه :n09:نقل قول:
به جای خالیت گل میزاریم :n40:
Printable View
یحتمل قراره شارژ اینترنتت تموم شه و الا درس چنین قدرتی نداره که کسی رو از اینترنت و p30world و سایر مباحث دور کنه :n09:نقل قول:
به جای خالیت گل میزاریم :n40:
شما میزبان اعظم هستین:n02:نقل قول:
خانم دورترین میزبان که منم!
خانم دورترین عجیبه تا این وقت شب بیدارین .
پدر مادر یحتمل ایراد نمیگیرن با دعوا و کمربند شما رو به سمت تخت خواب راهنمایی نمی کنند ؟:n36:
احتمالا فردا صبح از خجالتمون در میان:n18:نقل قول:
پدر مادر یحتمل ایراد نمیگیرن با دعوا و کمربند شما رو به سمت تخت خواب راهنمایی نمی کنند ؟:n36:
شب خوش..
ما هم برویم بخوابیم مثل جمعه ی قبل ناهار رو ساعت هفت شب نخوریم :n36:
سلام و 100 درورد 1000 بدرود :دی
حرف از سریال شد ... من تو فصل آخر بریکینگ بد گیر کردم ... واقعا برام سریال ضد حالی بود ... ایشالاه همین روزا تمومش میکنم ... اگه سریالی به دل ادم بشینه یه هفته ای تمومه ولی این سریال رو من بعداز وقفه دو ماهه به زور دوباره شروع به دیدن کردم وسطش رفتم فارکرای 4 تموم کردم برگشتم :دی
و اما سریال های بعدی که میخوام ببینم که البته با سید عزیز هم مشورت کردم به ترتیب اینا هستش که مطمئنا سریال های خوبی هستن از نظرم :
Teen Wolf
Game Of Thrones
/ Vikings
دانلود واکینگ دد هم تازگی تموم کردم ایشالاه اگر فرصت شه در قرن بعدی تماشا میکنم :دی
ولی الان بازیThe.Witcher.3.Wild.Hunt به رفت به زیر دانلود :n26:
محتوای مخفی: The.Witcher.3.Wild.Hunt
بخوابیم صیح از کوه جا نمونیم ... :n02:
شب بر همگان خوش :n18:
کلیدم فکر کنم زیر گلدونه :n41:
دوستان عزیز، کلید زیر گلدون سمت چپی تو طاقچه س
فقط حواستون باشه نشکونین گلدونو
شبتون شیک
تاپیکو قفل کردم :sq_20:
بودین حالا ...
کاش حداقل یکی این آشغالارو همراه خودش می برد این چند مدت که نبودم کسی سمت آشپزخونه نرفته آشغالا بو کرده ...
سلام بر شب زنده داران عزیز
امشب احتمالا آخرین شبی خواهد بود که در انجمن حظور خواهم داشت :n16:
مدت زمان تقریبا طولانی کمتر مرا در انجمن خواهید دید و فعالیتم محدود به بررسی و نظارت انجمن لپ تاپ خواهد بود
سلام حیان عزیز.استارت کارو زودتر زدی
امتحانات دانشگاه شروع شد؟