من روی PC بازی نکردم ولی با توجه به شات هایی که دوستان گذاشتند میبنیم که تو این تصاویر (یا شاید کلا نسخه ی PC ) هیچگونه AA و چمن 3D و دیتیل بالایی وجود نداره ، والله گرافیک روی PS3 خیلی بهتر از این تصاویر هستش ...نقل قول:
Printable View
من روی PC بازی نکردم ولی با توجه به شات هایی که دوستان گذاشتند میبنیم که تو این تصاویر (یا شاید کلا نسخه ی PC ) هیچگونه AA و چمن 3D و دیتیل بالایی وجود نداره ، والله گرافیک روی PS3 خیلی بهتر از این تصاویر هستش ...نقل قول:
aa که وجود داره چمن 3بعدی هم فقط از زاویه نزدیک زمان شرو بازی و وقتی که تو ریپلی میریم داره.
این AA داره؟ حتی 2X هم نیست ، تیر یک دروازه رو ببینید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نمی دونم مشکل از چیه ولی کلا نسخه PC انگار روی low ترین حالت ممکن اجرا میشه و تنظیمات گرافیکی خود بازی هم تاثیری نداره! ولی با پچ گرافیکی این مشکل حل میشه و گرافیک فوق العاده میشه...
ببخشید این چمن 3D که میگید کجاس ؟ :n04:
اینکه من تمام پچها رو هم که روش ریختم ولی فقط مثل یه موکت سبزه :n28:
نقل قول:
محسن جان حالا انقدم که بزرگنمایی میکنی نیستا!!!
خیلی فرق فاحشی نداره از این زاویه با گرافیک کنسولی................
مگه اینکه از نزدیک و تو ریپلی و این داستانا اذیت کنه،البته فیس بازیکنا هم خیلی تاثیر گذاره،توی کنسول فیس بازیکنایی که 3D اسکن شدن خیلی عالی هستش..........................
محتوای مخفی: :دی
چرا خیلی فرق داره ولی دوستمون گفت که با پچ و ... حل میشه ...نقل قول:
محتوای مخفی: ...
بچه ها کسی هست که پچ مودینگوی رو ریخته باشه و تونسته باشه فصل دوم کریر رو هم بره؟؟؟؟
دیگه اینطوری هم که میگین که گرافیک 14 بد نیست . فقط چمنش نسبت به قبلا خیلی موکتی شده و سه بعدی نیست وگرنه به نظرم روی بالاترین تنظیمات گرافیک در بعضی از جزییات بهتره از نسخه قبل . هر چند موقع بازی فقط چمن سه بعدی به چشم میاد واسه همین در یک نگاه میشه گفت گرافیک 13 بالاتر بود از 14 .
+
راستی این که میگین توی فصل دوم بازی کرش میکنه دقیقا کجا کرش میکنه ؟ اولین بازی بعد از فصل یا موقع رفتن به فصل بعد ؟
پارسال توی فیفا 13 من پچ مودینگ وی رو که ریخته بودم توی یکی از کریرهام یه مشکلی وجود داشت . اون هم این بود که وقتی توی کریر با هر تیمی به بارسا میخوردم نمیشد اصلا بازی کنی و کرش میکرد . حالا احتمالش هم هست که این مورد از همین پچ باشه . دوستان کلا پچ رو پاک کنن و با روشی که دوستمون گفتن برن شاید درست بشه . یعنی همون لود کردن squad .
محسن تو هم پی سی میری هم پلی استیشین واسه بازی کردن فیفا 14؟