گرافیک هم نصب شد ؟ تو سوییچ کردن که مشکلی نداشت ؟ تست کردی تو بازی؟نقل قول:
Printable View
گرافیک هم نصب شد ؟ تو سوییچ کردن که مشکلی نداشت ؟ تست کردی تو بازی؟نقل قول:
بله همه چیز رو تست کردم، درایور چیپست، اینتل و ای ام دی همشون موجوده. سوئیچ میکنه، اسلیپ و هایبرنیت به درستی کار میکنن، تو بازیا هم هیچ مشکلی نداره:n39:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
لطفا در صورت امکان یه عکس از این قسمت بذار ... میخام Total Avalaible Graphic Memory رو ببینم ... با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*** دوستان سنسور فینگر پرینت در ویندوز 10 بدون نصب هیچ برنامه ی اضافی کار میکنهه **** خیلی باحالههههه
اینم فیفا 2014 روی ویندوز 10 !؟ نمیدونم چرا اینجوری نشون میده !! ... هرکاریم که نیاز بوده انجام دادممم ( نصب گرافیک ، نیازمندیهای بازی ، گذاشتن بازی روی High Performancce در تنظیمات گرافیک ) سیستمم ریست کردم مجددا اومدم تو بازی ... باز به همین صورت بود
اما بازی فارکرای رو بدون هیچ مشکلی اجرا میکنه ! فعلا این دو تا بازی رو تست کردم ...
تووووپو صد برابر بازیکنا نشون میده
دوست عزیز این ربطی به ویندوز نداره، کرک فیفا 14 اینجوری بود. اگه درست یادم باشه داور با کوچکترین برخوردی کارت قرمز مستقیم میده!:n04:نقل قول:
باید از کرک های دیگه استفاده کنید.
:n31: توپو :دینقل قول:
این بزرگی توپ ربطی به گرافیک نداره
الان یکی از دلایل اصلی که من میخوام زودتر برم رو ویندوز 10 مشکلم با فیفا15 تو ویندوز 8.1 هست یکی دو هفته هست لگ شدیدی گرفته حتی تو بازی افلاین . من چون انلاینم بازی میکنم فیفا15 رو دیگه لگ اینترنت هم میاد رو لگ گرافیک اصلا نمیشه بازی کرد . دو هفته پیش اینطوری شد بعد هفته پیش خود به خود درست شد باز دو سه روزه خراب شده .
همون طور که دوستمون گفتند مشکل از کرک هستش .نقل قول:
بهتره توی تاپیک خود بازی بپرسین احتمالا اونجا بهتر بتونن راهنمایی کنند
محتوای مخفی: !
راستی یه سوال
گرافیک این لپتاپ دایرکس 12 رو که پشتیبانی نمیکنه، درسته؟
درسته پشتیبانی نمیشه متاسفانهنقل قول: