سلامنقل قول:
با این حالی که جای این سوال این تاپیک نیست. باید بیشتر توضیح بدین که دقیقا وضعیت فلش چطوره داخل فلش می تونید برین؟
رایت پروتکت میزنه موقع فرمت کردن؟ فلش رو ویندوز میشناسه؟ روی فلش می تونید فایل اضافه کنید یا بنویسید؟
Printable View
سلامنقل قول:
با این حالی که جای این سوال این تاپیک نیست. باید بیشتر توضیح بدین که دقیقا وضعیت فلش چطوره داخل فلش می تونید برین؟
رایت پروتکت میزنه موقع فرمت کردن؟ فلش رو ویندوز میشناسه؟ روی فلش می تونید فایل اضافه کنید یا بنویسید؟
داخل فلش میتونم برم . فایل نمیتونم کپی کنم. ویندوز فلش میشناسه ولی مثلا به تلویزیون وصل میکنم تلویزیون هنگ میکنه.موقع فرمت هم اررور windows was unable...... میدهنقل قول:
سلام
شما یکبار با برنامه HP USB Disk Storage Format Tool فلشت را فرمت بکن ان شا ا... درست بشه . :n01:
سلامنقل قول:
pause protection دقیقا روی آنتی ویروس کنار ساعت (گوشه سمت راست پایین تصویر بصورت V قرمز رنگ)کلیک راست کنی میبینی و روی آن کلیک کن از سه تا گزینه ظاهر شده گزینه دوم را کلیک و تایید و بعد آن نیز پیغام داده شده را تایید کنید . و پس ادامه را از مرحله سوم پیگیری کنید. اولین سری بعد نصب آنتی ویروس آپدیت آن کمی طولانی است ولی بعدا سریعتر آپدیت میشود :n01:
عزیز یه لینک دانلود بدی ممنون میشم . هرچی دانلود میکنم اررور میده !نقل قول:
چرا با آنتی ویروس نمیشه ویروسها از بین برد؟
سلام علی جانمنقل قول:
درسته مشکل این هستش که فرمتها با هم متفاوته.تو انجمن کسپر پرسیدم این جوابش:
داانگرید!!!!!!!:n04:کد:Such downgrade of password DB isn't possible.
یعنی پیور 2 و پسورد منیجر 5 از یک فرمت استفاده میکنند و پیور 3 از یک فرمت دیگه.دوتا اولی گزینه های ایمپورت/اکسپورت دارند ولی سینک به my kasper ندارند ولی در پیور 3 برعکسه و فقط سینک داره!
یا باید برگردم پیور 3 یا باید کل پسوردهام رو از اول ست کنم(بخدا زیاده-تازه چون به این برنامه اتکا کرده بودم بعضی هاشون رو باید برم تو ایمیلم تا پیدا کنم)
و یا برنامه مشابه استفاده کنم که keePass و AI Robot رو تست کردم سرعت و راحتی کسپر رو ندارند و اصلا در این حد نبودند.
اگه راه حلی یا برنامه مشابهی(و صد البته قابل اطمینان) برای مدیریت پسورد بنظرتون رسید لطفا راهنمایی کنید.:n16:
:n01: سلام" این فقط فلشای HP رو ساپورت میکنه. اسمشم ک روشه.نقل قول:
باید تو انجمن مشکلات سخت افزاری، به مهندس: EXTREME بگید.
سلام
دوستان مگه نسخه نهای kis 2014 اومده ؟
الان تو خوده سایت کسپر دیدم تریالشو واسه دانلود گذاشته
یه سایت معروف ایرانی هم نسخه فینالش رو برا داناود گذاشته
لینک ها هم پایین میزارم
اولی سایت سافت 98 هست
محتوای مخفی: لینک
ممنون دوست عزیز میدونم منم نورتون با فایرواب ریختم منظورم کسپر انتی با فایر وال بود با یهو کسپر فایروال دارنقل قول:
سوال دومم سریال تبلیغاتی پیدا میشه ؟
یا همینا که توی نت هست جواب میده
سلامنقل قول:
نسخه kaspersky internet security نصب کنید (انتی ویروس + فایروال ) با هم داره
شما از همین سریالهایی که تو نت منتشر میشه استفاده کنید تفاوتی با نسخه ارجینال نداره