بنظر بنده شما یا فقط کومودو اینترنت سکیوریتی نصب کنین یا امسی سافت اینترنت سکیوریتینقل قول:
در مورد Super Ad Blocker نظری ندارم
امنیت صددرصد که تامین نمیشه ولی خب بازم بهتر از اون برنامه هایی هستش که درنظر دارین
:n16:
بنظر بنده شما یا فقط کومودو اینترنت سکیوریتی نصب کنین یا امسی سافت اینترنت سکیوریتینقل قول:
در مورد Super Ad Blocker نظری ندارم
امنیت صددرصد که تامین نمیشه ولی خب بازم بهتر از اون برنامه هایی هستش که درنظر دارین
:n16:
امنیت سیستمت تامین میشه اما زیاد این کار جالب نیست که واسه هر بخش از امنیت یک نرم افزار نصب کنیدنقل قول:
اگه برای شما سخته که دنبال سریال بگردی پس باید انتی رایگان نصب کنی که همه امکانات رو داشته باشه
کمودو اینترنت سیکروبتی همه این امکانات رو داره نیازی به برنامه اضافی نداری و فارسی هم هست .
یا میتونی انتی ویروس 360 خالی نصب کنی یا در کنارش فایرووال خالی کمودو هم نصب کنی .
و اخر انتخابت هرچی بود در کنارش مالوربایت بدون ریال تایم هم نصب کن
ممنون که جواب دادی کمودو اینترنت سکیوریتی رایگان چه فرقی با نسخه پرو داره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اصلی ترین و مهمترین فرق بین نسخه رایگان و پولی این هستش که در نسخه ی رایگان شما از پشتیبانیه آنلاین بهرهمند نیستین تا امنیت سیستم شما توسط تیم تخصصی کومودو مورد بررسی و پشتیبانی شود
در نسخه ی پولی سیستم شما توسط گروه حرفه ای ک.مود. محافظت میشه، در صورتی که اگه در همین نسخه، سیستم شما دچار ویروسی شد، گروه پشتیبانیه کومودو به شما برا خسارت ناشی از حملات و صدمات وارد شده به سیستم مبلغی تا 500 دلار بهتون پرداخت میکنند
پیشنهاد ما اینه نسخه ی رایگان کومودو رو نصب کنید و با مراجعه به تاپیک تخصصی آنتی ویروس مورد نظر مشکلات و سوالات خودتون رو برطرف کنید و روش کار با آنتی ویروس رو بطور کامل و یا نیمه کامل یاد بگیرین.
سیستم ویروس یابی کومودو خیلی حرفه ای هست، در مورد رفتار شناسی عالی عمل میکنه و مخصوصا در فایروال و HIPS. میشه گفت یکی از بهترین هایی هست که بصورت رایگان در بین تمام آنتی ویروس ها قدرتمندی نشون میشه.
با تشکر :n16:
بهترین آنتی ویروس کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 2014 هست.نود32-بیت-نورتون -avg-avast-آویرا و....(کلا 99%آنتی ویروس های مشهور) رو تست کردم .جالب اینکه کسپر 2014 حتی رو سیستم ضعیفم هم (وین7-رم:512 مگ-cpu:3GH ) به بهترین نهو وبدون افت سرعت کار کرد.واسه نسخه 2014 هم تریال ریستر وحتی گاهی سریال هم گیر میاد .
هیچ فرقی نداره جز پشتیبانی و گارانتی . حتی اگه پرو هم بخرین در ایران بی کاربردهنقل قول:
سلام دوستان
خسته نباشید
راستش یه تاپیک مجزا هم با اجازه ی اساتید درست کردم؛ولی گفتم شاید بازدید در اینجا بیشتر باشه و به نتیجه ی بهتری برسیم؛
کدام شرکت ها در ایران نمایندگی رسمی دارن؟؟؟!!
مثلا سایتی Kaspersky.ir ادعا میکنه نماینده ی رسمیه شرکت کسپرسکی در ایرانه؛اما هنوز هنوزه داره لایسنس ها ورژن های قبلی کسپرسکی رو میفروشه؛و وقتی وارد سایت میشی و میخوای در مورد محصولات بخونی و ... لینک میده به سایت رسمی کسپرسکی و فقط صفحه ی اول خودش و چند بخش دیگه رو فارسی کرده!!!
یا همینطور Bitdefender.ir ... البته من با مسئول فروش این شرکت صحبتی که داشتم؛حداقل پاسخگویی داشتن؛یعنی خیالم راحت شد نماینده ی رسمی هستن؛
حالا این نماینده ها به جز فروش لایسنس های قانونی وظایف دیگه هم رو متحمل میشن؟!
مثلا اگه مشکلی داشتیم میشه با بخش پشتیبانی تماس گرفت و سوال های تخصصی داشت؛
یا یه اگه شخصی خواست شبکه ی تجاری خودش رو (از کوچک گرفته تا بزرگ) مجهز به نرم افزار های تخصصی شبکه ای این شرکت های بکنه نماینده هایی میفرستن برای اجرا یا نه؟
اصلا چند شرکت هستند نماینده ی رسمی در کشور ایران دارن که مورد تایید خود شرکت اصلی و زیر نظر اون شرکت اصلی باشه؟!
خیلی هاشون هم که کلا ما رو تحریم کردن و ....
خیلی هاشون هم که اصلا نماینده ی رسمی نیستن و ...
خیلی هاشون هم که اصلا نمایندگی ندارن...
مطمئن هستین که بیتدفندر نماینندگیش رسمی هست؟ چون من ۲ روز پیش با بخش partner خود شرکت تماس گرفتم و راجع به رسمی بودن همین دامنه پرسوجو کردم (ایران رو که توی لیست کشورها نداشت!) ولی جوبی ندادند هنوز...
دوستان بهترین اینترنت سیکوریتی رایگان برا ویندوز ۸.۱ چیه؟؟
آویرا رو دانلود کردم اما نصب نشد.
کومودو با وین ۸.۱ مشکلی نداره؟
از اینترنت سیکوریتی های کرک شده هم خوشم نمیاد(غیر رایگان معرفی نکنید)
ممنون:n16:
خُب نظرم عوض شد آنتی ویروس غیرِ رایگان هم معرفی کردید اشکالی نداره.
راستی این Kaspersky PURE 3 13.0.2.558 (a) Final خوبه؟
با وین ۸.۱ سازگاری داره؟
از تا قبل از 2003 من PCsillin داشتم ( یادش بخیر :n14:) از 2003 به بعد که Norton واسه ویندوز اومد اونو نصب کردم .
از 2006 به بعد دیگه به Kaspersky مهاجرت کردیم . البته در شرایط خاص آنتی ویروس ها دیگه هم نصب کردم ( تمام شدن لایسنس ، تست نسخه بتای دیگر آنتی ویروس ها ) . ولی تا چند روز پیش هم Kaspersky نصب بود چون به 8.1 ارتقا دادم پشتیبانی نمی شد .
به هر حال هم چنان پرچم Kaspersky همه جا بالاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]