سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا چهارشنبه شب شاهد برد 2-3 شاگردانش در ورزشگاه سن سیرو بود. در پایان دیدار گواردیولا از این برد راضی به نظر می رسید.
او در صحبتهایی در جمع خبرنگاران گفت:« هیچ وقت پیروزی در سن سیرو کار آسانی نیست. از این برد غرق در شادی و غرور هستم. ما به خاطر این پیروزی و صدرنشینی مان در جدول گروه واقعا راضی و خوشحالیم ولی مهمترین نکته رضایت هوادارانمان است .چون ما برای آنها بازی می کنیم.»
مربی جوان بارسا در ادامه صحبتهایش که در وب سایت روزنامه مارکا بازتاب یافت گفت:«پیروزی مقابل میلان، آن هم در سن سیرو، چه بگویم... ما در بازی رفت خیلی خوب بودیم و به اینجا آمدیم و درااینجا هم خیلی خیلی خوب بودیم، تهاجمی بازی کردیم و فرصتهای زیادی برای گلزنی خلق کردی. این مارا غرق در غرور می کند.»
این درحالی است که گواردیولا دراین دیدار دفاعی 3 نفره و پرریسک را به زمین فرستاده بود که پیکه هم دراین میان جایی نداشت.او درادامه گفت:« اگر تیمی می خواهد به سن سیرو بیاید و کنترل بازی را در دست بگیرد؛ یا باید یک مدافع را از زمین خارج کند و یا یک مهاجم را.من تصمیم گرفتم که با 3 مدافع بازی کنم. قطعا جرارد هم می توانست در این بازی به میدان برود ولی من فکر کردم که اینطوری بهتر است.ما نمی توانیم به سن سیرو بیائیم و مشکلی پیش روی ما قرار نگیرد. به همین خاطر است که میلان تیم بزرگی است و تاریخ و فرهنگی باقدمت دارد.»
گواردیولا در ادامه صحبتهایش به تمجید از زلاتان پرداخت و به این نکته اشاره کرد که فرصت صحبت کردن با ایبرا را پیدا نکرده:« زمانی که توپهای بلند ارسال می شود، ایبرا توقف ناپذیر است. او بهتر از مدافعان ما می پرد و قوی تر از آنهاست. ایبرا خطرات زیادی را خلق کرد.»
او درادامه با اشاره به پتانسیل سه نماینده فوتبال ایتالیا، گفت:« دوست ندارم تا دوباره با میلان روبرو شویم؛ چرا که الان بیشتر همدیگر را شناخته ایم. به نظر من فوتبال ایتالیا ،فوتبال خوبی است؛ البته از نظر فلسفه ای، طرز فکر و عقاید من درمقایسه با فوتبال ایتالیا متفاوت است.»
گواردیولا درمورد عملکرد شاگردانش هم صحبت کرد و گفت:« بازیکنان من برای آنکه نشان دهند که چه کسی بهتر و چه کسی بدتر است بازی نکردند . هدف آنها ارائه یک بازی خوب وبهتر از بازی رفت بود. ما به دنبال آن نبودیم که به برخی ها ثابت کنیم که عقایدشان اشتباه است.»
گواردیولا در بخش پایانی صحبتهایش به تمجید از تیاگو آلکانتارا و شوخی با او و همچنین یادآوری تیتو ویلانوا پرداخت و گفت:« تیاگو شجاع تر از سایر بازیکنان است. او خودش را دوست دارد و فکر می کند خوش تیپ است. تیتو هم به من خبر داد که بازی را از طریق رادیو دنبال کرده و خوشحال و راضی است.»
آبیدال از تمدید قراردادش می گوید:به احتمال 90% دربارسا می مانم
ستاره فرانسوی در آستانه تمدید قرارداد بابارساست.این درحالی است که این روزها صحبتهایی درمورد پیوستن او به پاری سن ژرمن به گوش می رسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- اریک آبیدال مدافع فرانسوی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که با سران این باشگاه به توافق رسیده تا با تمدید قراردادش با این تیم، مدت حضورش در نوکمپ را افزایش دهد
قرارداد این ستاره 32 ساله در پایان این فصل به اتمام می رسید و در هفته های اخیر او و مدیربرنامه هایش مذاکراتی را در راستای تمدید قرارداد او آغاز کرده بودند.
روز یکشنبه بود که آبیدال اعلام کرد که دوست دارد تا فوتبالش را در نوکمپ به پایان ببرد و این درحالی بود که شنیده می شد که سران پاری سن ژرمن عملکرد او را زیر ذره بین گرفته اند
آبیدال روز چهارشنبه و در پایان دیدار تیمش مقابل میلان به کانال پلوس گفت:« احتمال 90 درصد در بارسلونا می مانم. من امروز با روسای باشگاه دیدار کردم . ما به توافق رسیدیم و تنها امضای قرارداد جدید باقی مانده است.بعد از آن ماجراجویی من در بارسلونا ادامه خواهد یافت.»
این ستاره فرانسوی که درسال 2007 از المپیک لیون به بارسا پیوست تا به امروز و دررقابتهای این فصل در 18 بازی برای تیمش به میدان رفته.
چابی :برد مقابل میلان به ما پرستیژ زیادی می دهد؛این پیروزی هدیه به تیتو ویلانوا
ستاره 31 ساله بارسا در صحبتهایی به برد ارزشمند خارج از خانه تیمش اشاره کرد
سایت گل- چابی ارناندس ستاره خط میانی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی به برد ارزشمند 2-3 بارسا مقابل میلان در سن سیرو اشاره کرد. با این برد، صدرنشینی تیم کاتالان در گروه اچ این رقابتها تثبیت شد.
گل ارزشمند چابی در دقیقه 63 بازی بود که سه امتیاز این بازی را به حساب بارسا واریز کرد. در پایان این دیدار چابی ارناندس به خبرنگاران گفت که تیمش در جریان این بازی در اوج نبوده ولی به اهمیت این پیروزی اشاره کرد.
چابی در پایان این دیدار به خبرنگاران گفت:« ما در نیمه اول اندکی سختی کشیدیم ؛ بازیکنان حریف به خوبی حمله می کردند و ما را تحت فشار می گذاشتند. این بازی جذاب و مملو از فرصتهای گلزنی بود و این پیروزی به ما پرستیژ زیادی می دهد. به علاوه باعث صدرنشینی اما می شود.»
چابی 31 ساله این برد را به تیتو ویلانوا ، دستیار گواردیولا که اخیرا غده پاراتیرئوئیدش را به تیغ جراحی سپرده هدیه کرد و گفت:« این برد را به تیتو ویلا نووا و خانواده اش هدیه می کنم. همه ما دلتنگ او هستیم.»
بارسلونا شنبه شب در دیداری خارج از خانه مقابل ختافه به میدان خواهد رفت
بواتنگ: بارسلونابهترین تیم دنیاست؛ البته ما هم بدشانس بودیم
ستاره روسونری در صحبتهایی به تمجید از روحیه جنگندگی هم تیمی هایش پرداخته
سایت گل- کوین پرینس بواتنگ ستاره خط میانی باشگاه میلان معتقد است که تیمش بدشانس بود که با نتیجه 2-3 مغلوب بارسلونا شد
چهارشنبه شب و در دیدار سن سیرو، بارسلونا وانست با نتیجه 2-3 از سد روسونری عبور کند. گلهای میلان را زلاتان و بواتنگ به ثمر رساندند و گل به خودی فان بومل، مسی و چابی سه امتیاز این دیدار را به حساب بارسا واریز کرد
درپایان این دیدار کوین پرینس بواتنگ ستاره غنایی میلان به تمجید از عملکرد تیمش پرداخت و اعلام کرد که روسونری بدشانس بود که نتوانست به نتیجه بهتری دست بیابد
کوین پرینس بواتنگ در صحبتهای به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« ما بازی فوق العاده ای را برگزار کردیم و خیلی خوب بازی کردیم. بارسلونا تیم بزرگی است ولی ما هم با بدشانسی مواجه شدیم. البته مهمترین نکته این است که ما صعودمان به دور بعدی رقابتها را مسجل کردیم.»
ستاره غنایی روسونری ادامه داد:« تیم گواردیولا بهترین تیم دنیاست ولی چهارشنبه شب دیدیم که ماهم هرزمان که تمرکز کنیم، تیم قدرتمندی هستیم.»
میلان در آخرین بازی اش درمرحله گروهی مقابل ویکتوریا پلژن قرار می گیرد و بارسا میزبان باته بوریسوف خواهد بود.