سلام دوستان و سروران عزیز.بعد از حدود 10 سال نوکیای بودن تازهگی ها ارکی شدم.البته اندروئد دنیای دیگری ست.یه سوال داشتم.با ابگرید به ورژن جدید (4.0.2.0.42) فارسی گوشی میپره یا باقی میمونه.ممنون از پاسخ دوستان
Printable View
سلام دوستان و سروران عزیز.بعد از حدود 10 سال نوکیای بودن تازهگی ها ارکی شدم.البته اندروئد دنیای دیگری ست.یه سوال داشتم.با ابگرید به ورژن جدید (4.0.2.0.42) فارسی گوشی میپره یا باقی میمونه.ممنون از پاسخ دوستان
دوستان ، دوستان ،
یک برنامه پیدا کردم که siri را می گذاره تو جیبش . فقط به امکاناتش توجه کنید :
تلفن کردن ، تنظیم آلارم ، فرستادن مسیج و ایمیل ، گوش دادن به آهنگ ، جستجوی اخبار ، عکس ، فیلم و .. ، خواندن sms ها ، اجرای برنامه ها ، فعال کردن بلوتوث و وای فای ، ترجمه متن ، صدای فلان حیوان چیه ، کنترل صدا و ...
الان امتحانش کردم از iris خیلی بهتر می فهمه . تازه اگه درست متوجه نشه به شما گزینه میده . خیلی خوب می فهمه
اینم لینک دانلودش :
نه ، برای اینکه هیجانی باشه الان لینک دانلودش را نمیدم . :31: ولی قول میدم امشب بگذارمش .
آقا این برنامه خارق العاده است . به جا این که من از اون سوال کنم ، اون از من سوال می کنه !
میگه کتاب را ترجیح میدی یا تلویزیون را ؟
میگم تلویزیون
میگه کدام Show را دوست داری ؟
گفتم معمولا چیزی نمی بینم
گفت مثلا یک هفته یک بار یا بیشتر ؟
فوق العاده است نه ؟ :31:
و اما این هم لینک مستقیم دانلود برنامه ، لذتش را ببرید ، فقط بدونید ارتباط شما با این رباط دو طرفه هست .
کد:http://www.apktop.com/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=5862
اتفاقا همینو نصب کردمنقل قول:
ولی اینم عالی نیست
چون نمیتونه کامل کیل کنه
در مورد انتقال برنامه ها نه فعلا نداره اون قابلیتو
همه را انتقال بده که فایده ندارهنقل قول:
باید دلخواهی باشه
واسه من ارور داد دانلود نشدنقل قول:
کیلویی که منتقل نمیکنه.شما هر برنامه ای رو میخوای مشخص میکنی و بعد میزنی موو تو اس دی:دینقل قول:
همه را انتقال بده که فایده نداره
باید دلخواهی باشه
منظورم این بود محدودیتی واسه انتقال برنامه ها نداره.حتی اگه برنامه این قابلیت رو نداشته باشه باز میتونه منتقل کنه.
من از خودم در آوردم :31:نقل قول:
Settigs>Applications>manage applications
on sd card رو که بزنی برنامه هایی که قابلیت موو داشته باشن می تونی انتقال بدی به مموری کارد :46:
بین ارک و ارک اس از نظر کیفیت صفحه نمایش تفاوتی هست؟
اقا مهدی اگه اونجوری همه برنامه ها رو میفرستاد که خوب بود ما مشکلی نداشتیم
آقا حامد من هنوز اون برنامه رو که گفتیو تست نکردم....شما اطلاع داری روت میخواد با نه؟
---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
نه من که ارک اس دیدم وقتی نورش رو اخر بود خوب بودش..............هر جفتشون شبیه هم هستن............
شما مطمئنی ؟ من هم با گوشی هم با کامپیوتر دانلودش کردم . مشکلی نداره !نقل قول: