سلام / من این خبر واین حرفها را نزدم که بگم سامسونگ دیگه آپدیت نمیشه و دیگه بدرد نمیخوره یا اینکه اگر کسی بخواد بخره پشیمونش کنم ، من اینا را گفتم فقط به خاطر اینکه تو این سایت و خیلی سایت های دیگه دیدم وقتی میخوان در مورد سامسونگ حرف بزنن کلی قربون صدقه شرکت و گوشیهاشو امکاناتش میرن و وقتی اسمی از یک برند دیگه میاد چیزی جز معایبش نمیگن حالا همه اینا به کنار اگه خواستن دوتا گوشی را مقایسه کنن حتما دعواشون میشه و به هم وطن خودشون هر بی احترامی میکنن که برند مورد علاقشونو سرتر کنن مثلا همین گوشی ال جی که من گفتم فقط میگن آشغاله نخر کسی عیبشو بهم نگفت. من این حرفها را زدم تا کسایی که اینجوری برای یه گوشی جنگ و جدل میکنن بدونن که اون شرکتی این گوشی را ساخته واسه کاربر ایرانیش هیچ ارزشی و احترامی قائل نیست حالا میخواد سامسونگ و ال جی باشه یا هر گوشی دیگه / یکی مثه من میاد اینجا که یه کمکی بگیره و راهنماییش کنن تو بعضی سایتها رفتم گفتم نظرتون در مورد این دو گوشی چیه دونفر نظر دادن و خودشون شروع به بحث و دعوا کردن حتی یک عیب یا خوبی هم از گوشیها نگفتن فقط دعوا سر اسم شرکت سازنده بود / طرف حرفهام هیچ سایت یا شخص خاصی نیست./ موفق باشید