فكر كنم سه به توان چهار حالت ميشه.نقل قول:
Printable View
فكر كنم سه به توان چهار حالت ميشه.نقل قول:
سپاسگذارم.
سلام
سوالی دارم از ریاضی مهندسی
کسی میتونه بدست آوردن معادله ی خم را با استفاده از دو نقطه بهم یاد بده؟
مثلا معادله ی خم زیر چجوری میشه z=ix+x ؟!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تاحالا چنين چيزيو نديدم! ولي فكر كنم اينطوري باشه:نقل قول:
ميدونيم كه z=x+yi و از طرفي چون معادله خط نمودارت y=x هست يعني ميشه تو رابطه z جاي x yقرار داد و نوشت z=x+xi.
اگه معادله خطت هر چيز ديگه اي هم باشه ميتوني همونو اعمال كني.
نه.... اینجوری نیست!محور توی اعداد مختلط هست توی اعداد حقیقی نیست! اون نمودار y نیست توی شکل اشتباها گذاشته شده.... محور افقی محور حقیقی ها)Re) و محور عمودی محور موهومی ها(Im) هستنقل قول:
مثلا اگه معادله ی منحنی را بخوایم که از حاصل اتصال نقطه ی 1 وi به نقطه ی 2 و i باشه میشه: x+i
(یا به صورت پارامتری t+i)
نمیدونم چجوری شد که اینجوری شد؟
نه عزيز شما داري اشتباه ميكني. براي اعداد مختلط اصلا نمودار نداريم! اين نمودار ماله قسمت حقيقي و قسمت موهومي( همون ضريب i ) هست، يعني ميتوني باهاش مثل يه نمودار اعداد حقيقي برخورد كني.نقل قول:
به احتمال خيلي زياد راه حل من درسته!
نقل قول:
همونطور که افشین خان هم گفتند، تو اعداد مختلط نمودار نداریم. ولی اگه فرض کنیم که تو اعداد حقیقی داریم بحث میکنیم، میشه ثابت کرد که از تعداد n نقطه دلخواه که در صفحه xy قرار دارند میتوان یک و فقط یک خم از نوع چند جمله ای با ضرایب حقیقی و از درجه n-1 معین کرد به طوری که از تمام n نقطه مورد نظر عبور کنه. اگه منظورت اینه بگو تا بیشتر کمکت کنم.
موفق باشین.
نقل قول:
معادله ي خم پاره خطي كه دو سر اون نقاط A و B هستند:
[PHP]z(t) = A*t + B* (1-t)[/PHP]
دقت كنيد كه A و B دو عدد مختلط هستند (در اينجا 0 و 1+i ) و t بين 0 و 1 قرار داره.
سلام دوستان ،
یکی از دوستان زحمت بکشن این سوال پایینی رو برام حل کنند :
اگر n و m اعدادی فرد باشند ، آنگاه ثابت کنید که :
کد:8 | m² - n²
لطفا دوستان هر چه سریع تر این رو برام ثابت کنند .
ممنون
نقل قول:
منظورت از | چیه؟
آیا منظورت بخشپذیریه؟