نقل قول:
یعنی این قابلیت فقط در صورت داشتن هارد اکسترنال هستش
Printable View
نقل قول:
یعنی این قابلیت فقط در صورت داشتن هارد اکسترنال هستش
سلام دوست من عضویتت رو تبریک میگم به P30WORLD خوش اومدینقل قول:
با ساختن یک پارتیشن جدا روی هارد هم میشه(من تا حالا امتحان نکردم) ولی این کار یعنی بک آپ گرفتن از هارد روی خودش منطقی به نظر نمیرسه.
موفق باشی
ویرایش شد.لطفا مدیران حذف کنند.با تشکر
نقل قول:
مرسی دوست عزیز.. ممنون از پاسخ گویی سریع شما
سلام دوست عزیز و عضو جدید عضویتت مبارک باشه!نقل قول:
بهترین کار اینه که یه بنچمارک معتبر تحت مک از مک بوکتون بگیرین اینطوری هم تمام سخت افزارهای اپل تون پشتیبانی میشه هم قابل اعتماده.
برای این کار برنامه ی Geekbench رو از لینک زیر دانلود کنید و طبق توضیحات داده شده عمل کنید.
موفق باشیدکد:http://-----------/showthread.php?tid=57
مبارکه!نقل قول:
داداش اتوکدش اومد خدا میدونه چقدر منتظرش بودم!!
کد:http://www.macintosh.ir/fa/index.php?option=com_content&view=article&id=156:autocad-2011&catid=58:utility-tool&Itemid=95
دوستان من میخوام اپل تا 2 تومن بگیرم
دوستان هم بهم پیشنهاد دادن تو صفحه های قبل فقط دوتا سوال
با توجه به نیازم به ویندوز و برنامه bootcamp مشکلی بر نمیخورم برای استفاده از ویندوز تو نوت بوک اپل بعنی روش ویندوز بدون هیج مشکلی کار میکنه
دوم: برای بازی چی و کارهای رندرینگ ؟ یا برم سراغ نوت بوک های دیگه
چون به ویندوز 100 نیاز دارم و از طرفی تجربه مک os هم 1 چیز دیگس مخصوصا این os جدیدش که تازه اومده شیره ه ه ه ه ه ه ه ه
با سلام.نقل قول:
اینم خوبه.
البته اونرو گفتم تا سخت افزار اپل رو با سخت افزار دیگر لپتاپ ها مقایسه کنند از طریق ویندوز7-چون اگر حتی کانفیگ یه لپتاپی از برند دیگه کمی از مک بوک پرو و ... بالا تر هم باشه باز مک بوک به خاطر سیستم عامل مک تو کارایی اونرو میزنه کنار.
حالا میخوایم تست کنیم اگر همین ویندوز باشه نتیجه چه جوری میشه.شاید نتیجه عجیب و غریب بشه.این اپل و عمو استیو رو نمیشه پیش بینی کرد.
حالا هرکی دوست داره Rating سون رو مک بوکش رو بگذاره اینجا.
و اگر هم صلاح باشه جهت راهنمایی بهتر دوستان تازه وارد به این امر با لپ تاپ های دیگه ی هم رده ی خودش مقایسه بشه.
فکر کنم خیلی جالب باشه.
هر چند به نتایج نمیشه 100 درصد اطمینان داشت اما...
امیدوارم منظورم رو درک کرده باشین.:10:
-------------------------
پی نویس:دوست من یه نگاه به تاریخ ثبت نامم بنداز:Feb 2008-شماره کاربری من هم 197565 هست که اونطور که نشون میده از شما زودتر اینجا ثبت نام کردم.:31: :10:
واسه شما Nov 2008 هست و با شماره کاربری 278243 :10:
از لحاظ تعداد پست بله تازه وارد محسوب میشم در این فروم.اما...
من تو چندتا فروم دیگه هم مدیر کل و مدیر ارشد و مدیر .... هستم و وقت نمیکردم به اینجا سر درست و حسابی بزنم.
خیلی کم اینجا سر میزدم.:46:
والا این کنکور ما هم اجازه نمیده.یه مدتهایی میام فقط سر بزنم به اینجا و زود میرم.ایشالا بعد کنکور بیشتر میام اینجا.
نقل قول:
با تشكر از شاهين جان و امير ارسلان عزيز كه به دوستان كمك ميكنند :40::40: حقيقتش من و اميد نميرسيم :11:
ولي سوالاتي كه به طور كامل شفاف سازي نميشن رو يك توضيح ميدم :11:
ببينيد سخت افزار اپل بر پايه ي مك طراحي شده و Rating ويندوز اصلا نميتونه در سيستم هاي اپل موفق باشه :11: پس نميشه به عنوان يك منبع معتبر بهش نگاه كرد :13:
نقل قول:
دوستان من میخوام اپل تا 2 تومن بگیرم
دوستان هم بهم پیشنهاد دادن تو صفحه های قبل فقط دوتا سوال
با توجه به نیازم به ویندوز و برنامه bootcamp مشکلی بر نمیخورم برای استفاده از ویندوز تو نوت بوک اپل بعنی روش ویندوز بدون هیج مشکلی کار میکنه
دوم: برای بازی چی و کارهای رندرینگ ؟ یا برم سراغ نوت بوک های دیگه
چون به ویندوز 100 نیاز دارم و از طرفی تجربه مک os هم 1 چیز دیگس مخصوصا این os جدیدش که تازه اومده شیره ه ه ه ه ه ه ه ه
ببين ويندوز بدون هيچ مشكلي كار ميكنه :46: اما :
براي برنامه هاي سنگين روش حساب نكن :27: من RESIDET EVILE 5 رو با ويندوز مك بوكم بازي كردم ولي در مجموع واسه بازي روش حساب نكن ( چون داغ ميكنه )
من چینقل قول:
چون من از دوستان زیادی پرسیدم
1 عده میگن ویندوز روش عالی جواب میده
عده دوم میگن بد نیست اگه ویندوز میخوای خوب برو 1 نوت بوک دیگه بگیر