206 هزار تومن.نقل قول:
Printable View
206 هزار تومن.نقل قول:
از ساعت 2 بامداد جمعه میتونی رایگان دانلود کنی. یعنی مثل هرشب که دانلود رایگان شروع میشه. با این تفاوت که دیگه ساعت 8 تموم نمیشه و کل جمعه رو میتونی دانلود کنی.نقل قول:
سلام دوستان من الان adsl دارم 512 که پینگم رو 300 هست ایا به صرفه هست که بیام 512 مبین نت رو بگیرم در ضمن پینگش چطوره و سرعت دانلودش در شبا موقعی که رایگانه چطوره ؟؟
براي يك سال ديگه درسته؟نقل قول:
206 هزار تومن.
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
چطوري ميتونم پينگم رو بفهمم؟اصلا پينگ چيه؟نقل قول:
سلام دوستان من الان adsl دارم 512 که پینگم رو 300 هست ایا به صرفه هست که بیام 512 مبین نت رو بگیرم در ضمن پینگش چطوره و سرعت دانلودش در شبا موقعی که رایگانه چطوره ؟؟
تو قسمت run کامپیوترت تایپ کن ping 4.2.2.4 -t بعد عددی که مینویسه time=300 اون time همون پینگ شماست ببین چنده ؟!
نه ! برای جمعه ها از ساعت 12 شب پنجشنبه دانلود رایگان حساب میشه.من دیشب 12 به بعد دانلود داشتم از ترافیکم کم نشده.نقل قول:
[QUOTE=x935;5946510]براي يك سال ديگه درسته؟ QUOTE=x935;5946510]
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
بله برای یکسال که شامل هزینه نصب و موددم هم میشه.
واسه من زد : TIME=200 چطوره؟نقل قول:
خيلي با صرفه تر از اي دي اس ال هستنقل قول:
بله برای یکسال که شامل هزینه نصب و موددم هم میشه.
راستي با چه سرعتي گرفتين؟
در ساعات مختلف زیاد فرقی نمیکنه اما در کل بالای 350 با pingtest.net و با CMD هم 4.2.2.4 350 و یاهو هم 300 - 400نقل قول:
در کل اصلاً پشتیبانی مبین نت نمیدونن پینگ یعنی چی یا فوقش میدونن اما میگن پینگ 400 خوبه!:18:
جدا وضعیت جمعه ها مسخره شده
خب نمیخواین سرویس بدین این رایگان بودنش رو وردارین حداقل مثل روز های عادی به کارمون برسیم !
من با سرعت 1Mb دانلودم رسیده به 17 KB !!!
خودشونو مسخره کردن
جمعه ها افتضاحه