گمان نمیکنم.نقل قول:
توی پک بعدی که قراره این برنامه ی قرعه کشی هم پخش کنن از سر و ته 3 قسمت که کم نمیکنن؟: دی
چون یه بار که حدود یه ربع در مورد دادن خون و بیماری و ...! حرف میزد چیزی از سریال کم نکردند.پس فکر نکنم این اتفاق بیوفته.
Printable View
گمان نمیکنم.نقل قول:
توی پک بعدی که قراره این برنامه ی قرعه کشی هم پخش کنن از سر و ته 3 قسمت که کم نمیکنن؟: دی
چون یه بار که حدود یه ربع در مورد دادن خون و بیماری و ...! حرف میزد چیزی از سریال کم نکردند.پس فکر نکنم این اتفاق بیوفته.
من فکر می کنم از قسمت بعدی یه DVD فینال بدون هیچ گونه پرینت و اینا تو یه پلاستیک بدن دست مردم. کارت قرعه کشی هم با خودکار بنویسن و Scratch هم نزنن روی کد قرعه کشی. تازه اگر لطف کرده باشن و DVD رو رایت کرده باشن.
روند نزولی کیفیت پکیجشون که اینو نشون میده. تا ببینیم خدا چی می خواد.
من تا پک 9ش دیدم.
حال نمیده:دی
جاست فرندز!
ماهم بریم این 9 تا رو بفروشیم!
پک دهشم نگاه کن به نظر من که خیلی قشنگ بود.( از یازدش خیلی بهتر بود.)نقل قول:
یه ضرب المثل داریم که آتیش تند زود خاموش میشه!!!نقل قول:
یعنی اون جو روزهای اول که بر پایه احساس بود باید هم سریع فروکش میکرد.چون اصلا بحث بعضی خود سریال نبود بلکه این بود که این سریال ضد .... است. اما حالا با این کلیپ جدیده که اومده برخی بد ضد حال خوردن :27:
تائید میشه!نقل قول:
من احساس کردم بعضی جاها بریده شده! مثلا جایی که زنای جهانگیر واسش میوه پوست می گرفتن، آخرش بریده شد! چون یهو زناش گفتند برویم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری های جدیدش واقعاً افت وحشتناکی داشته.
تمام صحنه ها تکراری،حرفها تکراری،هر دیالوگی 100 بار تکرار میشه.
اصلاً جیز جدیدی رو رو نمیکنه.همش تکرار مکررات هستش.انگار مجبورن که کشش بدن.
کل داستانی که این سریال داره،فقط کفاف 10 قسمت رو میده.بقیه شو دارن آب میبندن بهش.
من که از مجموعه 11 خوشم امد متفاوت بود!
به نظر من این مجموعه زیاد جالب نبود!!!
من میگم بولوتوث همون کسی هست که به سیامک انصاری گفت قهوه را بخور(چون با خودش یه باطری لپ تاپ هم اورده بود.)
شماره ی روی کارتشونم که اشتباهه ، هرچی میفرستم به 20002000 میگه پین اشتباه است!!