سلام به دوستان عزیز فورم:10:
من یه تحقیقی کردم در مورد لپتاپهایf116 ...گفتم بد نیست شما هم بدونید
این مدلی که ایران رهجو میده f116fgb و لپتاپهایی که گارانتی متفرقه دارن f116fxb
فرق این دو از این قراره:
backlite keyboard f116fxb داره ولی f116fgb نداره:13: backlite keyboard:وقتی هوا تاریک میشه و یا به طور دستی, led زیر کیبورد روشن شده و شما در شب راحتتر میتونید تایپ کنید:8:
f116fxb هاردش 7200 دوره ولی f116fgb 5400 دوره:5:
باتری f116fxb تا 2 ساعت fullload و تا 4 ساعت نرمال کار میکنه و باتری f116fgb تا 1 ساعت fullload و تا 3 ساعت نرمال کار میکنه البته یه سری از مدلهای f116fgb هم هستند که باتری 4 ساعت مثل f116fxb دارند...شاید اینو نباید تو مقایسه میذاشتم ولی گفتم که در کل اینو هم بدونید:31:
این دو مدل در دو جای مختلف در جهان فروخته میشن
f116fgb تو asia و f116fxb تو usa
ایران رهجو مدل f116fgb رو میاره که من همینو گرفتم.
اگه این سه مورد بالا براتون اهمیت داره برید طرف f116fxb
ولی اگه گارانتی براتون مهمتره برید طرف f116fgb
اینو گفتم که اگه کسی با این مدل ها برخورد کرد تعجب نکنه و بدونه که کدوم براش بهتره
من خودم شخصا گارانتی ایران رهجو رو به اون سه مزیت بالا ترجیه دادم.چون هارد و باتری چیزی که قابل تعویض و بعدا هم میشه اینا رو ارتقاء داد و backlite keyboard هم برام زیاد مهم نبود:31:
ولی برای کسایی که اینا براشون مهمه باید تو خرید بیشتر دقت کنند.
اگه کسی اون سه مزیت بالا براش مهمه میتونه بره طرف اون مدلی که گفتم ولی گارانتی قابل قبولی نداره
من با ایران رهجو که تماس گرفتم و این مورد رو بهشون گفتم گفتند که ما لپتاپهایی که sony در قسمت اسیا در اختیارمون قرار میده وارد میکنیم و f116fxb در قسمت sony usa قرار داره.
من تو سایت sony اسیا هم که رفتم این مدل f116fgb رو دیدم ولی تو قسمت sony usa به جای مدل f116fgb زده بود f116fxb ... بعد از این خیالم راحت شد
شما هم اگه خواستید این مدلها رو بگیرید تو خریدتون دقت کنید و نوع مدل و گارانتی اونو حتما از فروشنده سوال کنید... موفق باشید.