سلام منم یه تجربه ای دارم .من گوشی دومم 700.سومی k800.چهارمی k850.و الان n97.
البته من که اصلآ نوکیا دوست ندارم اینم دارم می فروشم که ستیو بخرم.
گوشی سوم و چهارمم رو وقتی خریدم خوب مغازه دارها مقدار کلاه برداریشون هی می ره بالاتر دیگه با اینکه من گوشی رو زیرو رو می کنم یعنی واقعآ یهو 2-3 ساعت تو مغازه ام. اما خوب سومی ایرادشو یادم نیست ولی کا 850 فیلمبرداریش ایراد داشت یعنی خط می انداخت وسطش بعد از چند بار فیلمبرداری درست شد. سونی اریکسون عین خورشت قورمه سبزی می مونه بعد از یه مدت جا میفته. و مشکلاش حل می شه.
ولی خدایی تو ایران هرچی گوشیتو قدیم تر خریده باشیی کیفیتش بالاتره. من اولین گوشیم 6230 بود دوربین vga اصلآ دبلییو 700 به پاش نمی رسد.
یه سئوالم دارم امروز 9 تیره.چرا من زنگ می زنم با گارانتی کامتل می گه 500 با کابل. با سیتادل با کابل و رم می گه 510. یعنی گرون شده .؟؟؟؟؟ همینجا بچه ها گفته بودن که 460 اینطورا با گارانتی خریدن.... کمکم کنین من می خوام بخرم...
ساتیو گرون شده؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا می گین با گارانتی 460-70.
کامتل میگه 500. سیتادل هم می گه 510................. از کجا بگیرم با اون قیمتای شما.البته بدون گارانتی 430
Hmd935عزیز می شه بگی این کامتل 440 تومن کجاس؟؟؟ من برم بگیرم
من الان ان97 دارم خیلی خنگه.... واقعآ می گم من همیشه اریکسون داشتم. کسی اگه با سونی اریکسون کار کنه بعد نوکیا بخره می فهمه چی می گم. se خیلی امکانات خوب و ریزی واسه دسترسی و شورتکاتای خوبی داره .
من ان 97 رو 650 تومن خریدم ولی واقعآ پشیمونم.البته اون موقع ستیو رو هم دیدم ولی قیمتش خیلییییی بالاتر از این حرفا بود
بابا یعنی چی؟ تو جعبه باید رم.کابل تی وی. مموری ریدر. کیف ... باشه یا نه؟؟؟؟
اتصالات که می گه نیست. کامتل می شه کابل هست رم نیست.سیتادل می گه رم و کارت هست!!!!!!!!!!!