من خودم مبتكران داشتم ، واقعا خوب بود فيزيكمو از 12 % به 70 % رسوندم!!(( براي من خيلي خوب بود )) البته بيشتر هم ميشد ولي ...نقل قول:
انرژي اتمي هم خيلي تعريفشو شنيدم ولي تا حالا تعريف خوشخوانو تو فيزيك نشنيدم ...:10::46::11:
من خودم مبتكران داشتم ، واقعا خوب بود فيزيكمو از 12 % به 70 % رسوندم!!(( براي من خيلي خوب بود )) البته بيشتر هم ميشد ولي ...نقل قول:
انرژي اتمي هم خيلي تعريفشو شنيدم ولي تا حالا تعريف خوشخوانو تو فيزيك نشنيدم ...:10::46::11:
اگه کسی تو فهم فیزیک مشکل داره رمزینه بهترینه (کتاب کلاس) بعد برای تست شماره 1 کتابا انرژینقل قول:
اتمی
بعد فیزیک اندیشه سازان و کتاب از پله اول هم خیلی کامله.:10:
آخه من زمان خودم که رمزینه دینی و ... می خوندم خیلی غلط تایپی داشت.یعنی از خیلیم بیشتر.نمی دونم هنوز غلط زیاد داره؟اصلاً کتاب کلاساش ویرایش می شه؟نقل قول:
تست انرژی اتمی پاسخاش از قلم چی و گاج بهتره.
می گن انگار انرژی اتمی 2 سری کتاب داره 1-آموزش 2-تست.
اینطوریه؟
مرسی.
بله کتاب های فیزیک انرژی اتمی 2 سریه:کتاب تست و کتاب اموزش.که توی کتاب اموزشیش تست هم داره.نقل قول:
لازم می دونم یه مطلبی رو بگم.رتبه ی اول کنکور 87 (سجاد فولادی) برای فیزیک از کتاب های اندیشه سازان+فار+گاج سفید استفاده کرده بود.حالا میل خودتونه که کدام کتاب را برای فیزیک بخرید.
نقل قول:
بله کتاب های فیزیک انرژی اتمی 2 سریه:کتاب تست و کتاب اموزش.که توی کتاب اموزشیش تست هم داره.
لازم می دونم یه مطلبی رو بگم.رتبه ی اول کنکور 87 (سجاد فولادی) برای فیزیک از کتاب های اندیشه سازان+فار+گاج سفید استفاده کرده بود.حالا میل خودتونه که کدام کتاب را برای فیزیک بخرید.
البته به شخصه خودم تا حالا اکثر اشخاصی رو که دیدم توی فیزیک از کتاب سفید گاج استفاده کردن ( خودمم از گاج سفید استفاده میکنم ) دقت کنید که برای تست زنی دارم میگم من نه برای آموزش فیزیک البته ولی گاج هم فرمول اضافی خیلی زیاد گفته توی پاسخ نامه ای که توی یه جلد دیگه منتشر کرده که با همون فرمول های پایه میشه خیلی راحت تر و بدون حفظ کردن مطالب کمتر و با همونا جواب سوالا رو بدست آورد ولی از یه طرف هم خوبیش اینه که تست هایی که منقرض شدن رو میشه خیلی راحت تشخصی داد و بیخیال اونا شد مثالشونم زیاده که آخرین سالی که ازشون سوال اومده گزینه 2 سال 84 بوده بعدشم حتی توی آزمایشی سنجش هم نیومده
انرژی اتمی تو بعضی درسا مثله تحلیلی دو سری کتاب داره. فیزیک اموزش و تست پیش با همه.نقل قول:
من کلی کتاب اندیشه سازان دارم هیچ غلط تایپی هم ندارن.:10:
دستت درد نکنه.ولی تو آموزش رمزینه رو معرفی کردی می خواستم ببینم هنوز غلط زیاد داره؟اصلاً کتاب کلاساش ویرایش می شه؟آخه 2 سال پیش که بعضی از کتاباشو می خوندم غلط زیاد داشت.نقل قول:
کتاب های اندیشه سازان غیر از شیمیش چه کتابیش ویرایش می شه؟
آخه رفتم تو سایتش دیدم ریاضی 2 اندیشه سازان که مبتکران چاپ می کنه رسیده چاپ 44 از کتابای خود مبتکران زده بالاتر.
سلام دوستان
جلد دو دیفرانسیل کتاب کلاس رمزینه تالیف محمد مهربان ، الان در بازار موجوده؟
من امروز رفتم طراحانه ديفرانسيل و گرفتم.من كه ازش راضيم.حرف نداره.سلسله مطالبو تميز يادميده