دوست من این شرکت مدل های زیادی داره !نقل قول:
مدل های قدیمیش اینا هستن :
Challenger
Charger
از همین قدیمیا بود یا سری جدید ؟
راستی اینجا کسی جواب ما رو نداد !
نقل قول:
Printable View
دوست من این شرکت مدل های زیادی داره !نقل قول:
مدل های قدیمیش اینا هستن :
Challenger
Charger
از همین قدیمیا بود یا سری جدید ؟
راستی اینجا کسی جواب ما رو نداد !
نقل قول:
از این جدید ها بودنقل قول:
تیپ خیلی قشنگی داشت
اگه فیلم knight riderرو دیده باشی شبیه اون بود
Dodge Viper SRT10 - Front Angle, 2010
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:18 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
FORD MUSTANG
سلام بچه ها من امروز رفتم سر وقت صاحب ماشينه كه متاسفانه نبود ان شا الله فردا عصر باز ميرم راستي يه چيزي منو به شك انداخته ميگم نكنه ماشين z28باشه آخه يه z28 ديگه هم بود كه آمپر دور موتور هم داشت من نفهميدم حالا وين اصلي اونه كه كنار شيشه هست يا اون زير كاپوت سمت شاگرده؟ اگه اوني كه سمت شاگرد هست باشه احتمال z28 بودنش زياده اين وين منو خيلي گيج كرده هر چي هم سرچ كردم چيزي نفهميدم
انگار دیگه از خرید کامارو خبری نیست..همه چیز تمام شد..
نفر بعدی که میخواد یه آمریکای بخره کیه؟؟
منتظریم..
نه من اينو ميخرم مگر اينكه بخواد دبه دربياره راستي از شما و دستان ميخوام كه جواب اون پست بالايي رو بدننقل قول:
سلام
بچه ها به اين دوتا دقت كنيد اين مشكيه مال z28 هست و اين يكي مال اين كامارو كه من ديدم مثل اينكه پلاكي كه من عكسشو گرفتم مشخصات روش رو بردن نظر شما چيه؟؟؟؟
اينم لينك عكسي كه گرفتم براي اينكه بهتر بتونيد نظر بديد با سايز اصلي گذاشتم
اينم هموني كه z28 هست و دور موتور دارهکد:http://www.tehranpic.net/images/l7jdhmz39vzoapgi6qbx.jpg
فکر کنم تو اون پست طویل و دراز که همش علی آقا باهاش ساز مخالف زد توضیح دادم برای اینکه بهترین کار انجام بشه چیا لازمهنقل قول:
از تعویض پستون و میلنگ و شاتون گرفته تا بهینه سازی سر سیلندر و تنظیم نسبت تراکم و نصب سوپر شارژر
و خیلی کارهای دیگه تا ماشین بتونه به خوبی به این سوخت جدید جواب بده و مشکلی پیش نیاد.
بله دوست عزیز اون پست رو خوندم .نقل قول:
اینا اطلاعات کلی هست ولی
من اطلاعات دقیق تری میخوام .
+ اینکه چقدر واسه این کار هزینه بر میداره ؟
نمیشه دقیقتر پگفت
من کلی هم نگفتم اونقدر
شما برای هر ماشینی هزینه متفاوتی میتونید بذارید مثلاب رای تقویت یه موترو 350 تا 2 میلیون میشه گذاشت و حتی میشه برای ه تقویت کاملا اصولی بالای 10 میلیون مثلا لوازمی مثل لوازم افتر مکارکت ادلبروک
برای بهترین کار و کمترین میزان کار روی یه موترو برای استفاده از گاز مایع بهتره روی سر سیلندر ماشین کار بشه تا نسبت تراکم مناسب رو پیدا کنید من نمیدونم شما دنبال چی میگردین چون در کل کاری که باید بشه دقیق نمیشه گفت چیکارا باید کرد نسبت به موترو و سلامتش میشه جواب داد
شاید موتروی باشه که با کمی تغییر در سرسیلندر و شاتون و پیستونهای مناسب و استفاده از بوشهای مقاومتر سیلندر با مناسبترین هزینه بهترین نتیجه رو گرفت
البته این کار احتیاج به یک نفر واقعا ماهر داره تا واقعا از نسبت تراکم و خصوصیات گاز مایع و اکتانش به خوبی اطلاع داشته باشه .
هزینه رو هم که گفتم نسبت به کاری که شما میهخواین بکنید متغییر هستش .