خب اسمت تکراری دیگه...اینجوری بزار ببین چطوره...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :27:
Printable View
خب اسمت تکراری دیگه...اینجوری بزار ببین چطوره...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :27:
حساسیت تاچ اکسپریا در چه حدی هست؟ آیا میشه لنداسکیپ کرد در حالی که کیبردش بستس؟ من میخوام امنیا بگیرم ولی کیفیت صفحه اکسپریا منو دو دل کرده.:13:
استاندارد و مثل گوشی های دیگه...بله تو تنظیماتش داره که اگه دوست داشته باشی کامل میتونی لنداسکیپ کنی.حساسیت جوی استیک اپتیکالش تنظیم میشه.شما صفحه نه.یعنی هیچ گوشی ندیدم تنظیم بشه...:20:نقل قول:
ممنونم ولی منظورم تغییر حساسیت نبود. کیفیت تاچ بود . یعنی کیفیت تاچ در هنگام کار چجوره .نسبت به پاکت های دیگه و مخصوصا نصبت به امنیا.نقل قول:
با اجازه حسام جان.نقل قول:
امین جان کیفیت تاچش خوبه و مشکلی نداره من هم با touch pro و هم با امنیا کار کرده ام و الان هم که اکسپریا دارم میشه گفت تقریبا تاچ یکسانی دارند و فرقی نمیکنه. از بابت تاچش نگران نباش.
تاچ خیلی مهمه واسم.تقریبا یکسان یعنی دقیق چی؟ بهتره یکم یا بد تره؟:11:نقل قول:
اگه تاچ واقعی میخواهی که به قلم هم نیازی نداشته باشی که برات ایفون رو پیشنهاد میکنم بگیری.نقل قول:
درسته تو ویندوز موبایل هم میتونی با انگشتت کار کنی ولی اگه انگشت کمی بزرگ باشه کمی درصد خطا بیشتر میشه.مثلا درصد خطا تو تاچ ایفون خیلی کمه.
تو ویندوز موبایل تو بعضی برنامه ها یا تو بعضی تنظیمات نیاز هست که با قلم کار کنی ولی تو ایفون اینطوری نیست.
در مورد تاچ این 3 تا گوشی هم که گفتم منظورم این بود که فرقی ندارند.و مثل هم هستند.
شما دقیقا منظورتون از تاچ چیه؟همه گوشی های سونی اریکسون از نظر تاچ با هم یکسان هستند.اگه قبلا از این گوشی ها استفاده کردین،میدونین دقیقا چه حالتی خواهد داشت.نقل قول:
نقل قول:منظورم حساسیت تاچ و کیفیتشه . در ضمن نمیتونم آیفون بگیرم چون ویندوز موبایل میخوام.:41:نقل قول:
تو این سایت میشه پنل کریتوری که خود سونی اریکسون باسه اکسپریا معرفی کرده دانلود کرد (فکر کنم مثل تم کریتورش باشه)
اینجا هم سر بزنید شاید چیزای بدرد بخوری توش باشهکد:http://developer.sonyericsson.com/site/global/docstools/windowsmobile/p_windowsmobile.jsp
کد:http://developer.sonyericsson.com/site/global/newsandevents/latestnews/newssept08/p_xperiapanels_sdkannouncement.jsp