یه چند وقتیه که گاهی اوقات ویندوز ویستای من نه شات دون میشه نه ری استارت.یعنی وقتی کلیک میکنی روشون هیچ اتفاقی رخ نمیده.گاهی اوقات اینطوری میشه.کسی میدونه چجوری حل میشه؟
Printable View
یه چند وقتیه که گاهی اوقات ویندوز ویستای من نه شات دون میشه نه ری استارت.یعنی وقتی کلیک میکنی روشون هیچ اتفاقی رخ نمیده.گاهی اوقات اینطوری میشه.کسی میدونه چجوری حل میشه؟
علتش چیز مهمی نیست و جای نگرانی نداره. وقتی ویندوز یا برنامه ای قاط میزنه و اجراش متوقف میشه این پیغام میاد که میگه مشکل رو به سایت مایکروسافت گزارش کنم یا نه؟ برا این که از شرش راحت شی رو my computer کلیک راست کن و properties رو بزن .بعد برو رو advanced بعد رو error reporting بعدش دایره بالایی رو تیک بزن.نقل قول:
نقل قول:
تو تب Advance همچین گزینه ای وجود نداره دوست من . میشه یکم واضحتر بگی ؟
ببخشید دوست عزیز من این کار رو کردم اما این بار خطا رو نشون نمیده مستقیم از برنامه میاد بیرون حالا باید چی کار کنم؟؟نقل قول:
مشکلت با چه برنامه ای هست؟ سرچ کن اگه تاپیک مخصوصش تو انجمن وجود داشته باشه، اونجا باید مشکلتو مطرح کنی و بگی که برنامه مورد نظرت برات درست کار نمیکنه. اگه چیزی پیدا نکردی دقیق تر بگو با چه برنامه ای مشکل داری تا اگه مربوط به ویندوز میشد و کسی هم جوابتو بلد بود مشکلت حل شهنقل قول:
کسی میدونه؟نقل قول:
آدرس رو اشتباهي اومدينقل قول:
سوالتون را تو انجمن vista مطرح كنيد
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=158
سلام
تو xp چطور می تونم مدل کارت صدا و مودم رو تشخیص بدم؟
البته لازم به ذکره من هنوز هیچکدوم از اینا رو نصب نکردم و دنبال درایورش می گردم. به همین خاطر به مدلش نیاز دارم.
مشکل من با برنامه های شرکت نور هست مثل شاهنامه وقتی با اونا کار میکنم روی بعضی دکمه ها کلیک میکنم اگر اون Error repitingفعال باشه نمایش داده میشه اگر نباشه از برنامه مستقیمآ میاد بیرون