البته در ضورتی که تو پروفایل، سایت یا وبلاگی رو مشخص کنین، وقتی روی اسمتون کلیک میشه، آدرس سایتتون هم نشون داده میشه! مثل این:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته در ضورتی که تو پروفایل، سایت یا وبلاگی رو مشخص کنین، وقتی روی اسمتون کلیک میشه، آدرس سایتتون هم نشون داده میشه! مثل این:نقل قول:
سلام
ببخشيد من چه طوري مي تونم تاپيك درست كنم
اگه ميشه كامل توضيح دهيد
سلامنقل قول:
یعنی چه طور تاپیکی میخوای درست کنی؟
خوب دوست عزيز شما بايد به اون انجمن مورد نظرت بري و بازدن اين دكمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه هم در قسمت بالا و هم پايين صفحه هست اقدام به زدن تايپيك جديد كني.بقيش هم مثل زدن يه پست جديد هست. فقط قبل از زدن تايپيك بايد بگردي و ببيني كه موضوع اين تايپيك جديد تو تكراري نباشه و مرتبط با موضوع اون انجمن باشه.نقل قول:
چرا هميشه نزديك ساعت 04:30 صبح كه مىشه فروم بالا نمىياد؟!
◙
سلام
من یه اکانت بن شده در پی سی ورلد دارم و می خوام اون رو پاک کنم . از کافینت نمی تونم وارد اکانتم بشم چون بن شده . حالا چجوری میشه حذفش کرد ؟؟؟
سلام پسوردم پیدا شد (دست سینا دردنکنه)
یه سوال:
چرا این جوری میشه گاهی وقت ها:
نقل قول:به ادمین پ.خ بده تا به کل حذفش کنه
برو تو درایو c بعدش کلمه p30 رو جستو جو کن و هرچی پیدا شدش پاک کن دیگه خیالت از شر اون اکانت راحت میشه اما پسورد و نام کربریِ خودتو حفظ کن ؛ چون این یکی هم همراهش پاک میشه:46:.نقل قول:
__________________________________________________ ____________________________________
در مورد پست بالایی باید گفت:
شما چه سحر خیزید که قبل از سحر هم پا میشید!
اما اگه این جور نبود:
شما چقدر دیر میخوابید!
:31::31:
از همه دوستانی که راهنمایی کردن ممنونم . راستی خودم هم یه راه دیگه پیدا کردم اینکه user ویندوز رو تغییر بدی و یه اسم کاربری جدید بسازی تو اون محیط هیچ اکانتی اوتولوگین نمیشه .