پرفروش ترین های آذر 87
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پرفروش ترین های آذر 87
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالیم که محسن همچنان اوله
ممنون علی جان
کالبد شناسی یک اتفاق
فصل مشترک بیشتر نوشته هایی که تا کنون درباره ی نخستین آلبوم (مجاز) محسن چاووشی نوشته، منتشر و خوانده شده یک نکته است؛ این آلبوم نسبت به تولیدات حال حاضر موسیقی ایران یک "اتفاق" است.گرچه می توان این اتفاق را از دو نظرگاه، نگاه کرد؛ یکی اتفاق به معنای مثبت و رو به جلو و دیگری منفی و تنها، متفاوت. اما آنان که از "اتفاق" برای توصیف آلبوم چاووشی استفاده کردند ( و از جمله خود من) مرادشان همان "اتفاق مثبت" بود ( و از نظر من) تنها نسبت به جسم ( شاید رو به احتضار) موسیقی ایران و نه "خود خود" چاووشی و دیگر آثار او.
در نوشته ی پیشین چاووشی را با چاووشی مقایسه کرده بودم و حال می خواهم او را با آنچه "موسیقی پاپ ایران" می نامند سنجش کنم. این "اتفاق" باید کالبد شکافی و نیز کالبد شناسی شود. اگرنه، تنها "اظهار" اینکه این آلبوم اتفاقی برای موسیقی پاپ ایران بود نه دردی را دوا خواهد کرد و نه نوری به تاریکای مبتذل موسیقی پاپ ایران خواهد افکند. اینکه می گویم "پاپ" و نه "راک"، هم به دلیل اظهارات خود پدید آورندگان آلبوم است هم به دلیل مضمون و فرم آلبوم. راک و مکتبی که به این نام معرفی می شود، از فرم و محتوایی تشکیل شده و می شود که اینجا و در این آلبوم نه از محتوا و مضمون آن خبری است (اعتراض) و نه از فرم و صورتش بصورت کامل (سازبندی راک).
برای توصیف و تشریح، این اتفاق را در دو جنبه ی غیرموسیقیایی و موسیقیایی بررسی خواهم کرد :
1- اتفاق خودش می افتد
آوای باربد : اینکه آیا پیشنهاد خود چاووشی بود که آلبوم او را موسسه ی آوای باربد منتشر کند یا نه زیاد مهم نیست. مهم این بود که موسسه ای مسئولیت آلبوم را بر عهده گرفته بود که سابقه ی روشن و آبرومندانه ای در انتشار آثار موسیقیایی داشت. چاووشی خود در مصاحبه هایش اشاره کرده بود که در ابتدای راه، آلبوم خود را برای بعضی کمپانی های پر نفوذ برده بود اما آنها "آلبوم را روی میز پرت کرده بودند" در حالی که بعد ها حتی با تقاضای های مکرر شان هم حاضر به همکاری با آنها نشده بود. آوای باربد تقریبا در بیشتر زمینه های موسیقی، آلبوم های "خوب" منتشر کرده بود. موسیقی ردیفی ایران، موسیقی فیلم، موسیقی نواحی و فولکلور و نیز موسیقی راک و پاپ. شاید اگر سلسله آلبوم های پاپ آن موسسه را از فهرست تولیداتش حذف کنیم بتوان این موسسه را در کیفیت تولیدات خود با موسسات معتبری چون "هرمس" یا "ماهور" مقایسه کرد. پس شاید اولین تفاوت و مزیت او نسبت به دیگران در انتخاب موسسه باربد باشد. همانطور که می دانیم بیشتر آلبوم های پاپ ایران را (از زمانی که این نوع موسیقی اجازه ی تنفس مجدد دریافت) موسسه های ترانه شرقی و ایران گام بر عهده داشتند. دیگرانی هم بودند که البته تحت قیومیت این دو موسسه مشغول فراهم کردن خوراک برای جامعه ی تشنه ی موسیقی پاپ ایران بودند، آثاری که در اواخر سال 1384 در ابتذال و ولنگاری فرمی و مضمونی دست لس انجلسی ها را از پشت بسته بود. آیا انتخاب چاووشی آگاهانه بوده است؟ آیا پیشنهاد باربد تنها از لحاظ مالی وسوسه بر انگیز بوده است؟ با اینکه پاسخ قطعی و حقیقی را نمی دانم اما به یقین در زمانی که چاووشی آلبوم خود را به باربد واگذار کرد، ناشناس نبود و قدر و قیمتش مشخص شده بود. پس طبیعی است که کمپانی های بسیاری (چه در داخل و حتی در خارج از کشور) برای بدست آوردن این گنج (به قول آهاری) گوی سبقت از هم بربایند و پیشنهاد های بالاتری بدهند. اینجاست که چاووشی می کوشد اولین تفاوت های خود را با دیگران به رخ جامعه ی موسیقی پاپ بکشد. همکاری با موسسه ای که سابقه ی آبرومندانه و جدی ای در زمینه ی تولیدات موسیقیایی دارد و تحت نفوذ و سیطره ی کمپانی های موسوم به لاله زاری نیست.
تبلیغات : این از عوارض (خوب و مفید) یک انتخاب درست است. اگر چاووشی آگاهانه باربد را برای واگذاری آلبوم بر می گزیند حالا باید مزد انتخاب درستش را در تبلیغات فراتر از سطح انتظار و بی نظیر کمپانی ببیند. هیچ موسسه ای تا کنون جرات و جسارت تبلیغ یک محصول "موسیقیایی" را به وسیله ی تلوزیون های تبلیغاتی سطح شهر نداشته است. علاوه بر هزینه ی بسیار بالای آن (که صنایع کوچک و کم بازده را به آن راه نیست)، بدعتی که باربد در تبلیغات این آلبوم بر جای گذاشت شاید به این زودی ها تکرار شدنی نباشد. ما درباره آلبوم "یه شاخه نیلوفر" تقریبا با تدارکات تبلیغاتی ای نزدیک به آنچه در اروپا اتفاق می افتد روبه رو شدیم. تبلیغات محیطی، تی شرت های تبلیغی، ایجاد سایت اختصاصی برای آلبوم، رینگ تونها و وال پیپر ها و ... همگی از جمله تجربه های اروپایی پخش آلبوم ها بود که برای اولین بار در ایران برای آلبوم "یه شاخه نیلوفر" محسن چاووشی به مرحله ی اجرا رسید. شاید برای اولین بار بود که کمپانی ها و موسسات "لاله زاری" با "تبلیغات" به معنای واقعی و درست کلمه آشنایی پیدا می کردند. و دیدند که آلبومی توانسته بدون گذر از مافیای پخش آنها در سر تا سر کشور دیده و فروخته شود. نکته ی جالب توجه دیگر فروش تقریبا همزمان "بین المللی" آلبوم بود. گرچه این اتفاق به خوبی نیفتاد اما همین "ایده" و قصد اجرای آن، کلاس کاری متفاوت محسن چاووشی و آلبوم "یه شاخه نیلوفر" را بیش از پیش بر دیگران روشن ساخت.
لیبل آلبوم : عجیب بود. بسیار عجیب. انتشار آلبوم در سه نوع بسته بندی. برای اولین بار بود که "اتفاق" می افتاد. دیگر همه می توانستند _بسته به وضع اقتصادی شان_ آلبوم "اوریجینال" را داشته باشند. در وضع و حالی که بهترین و پرفروشترین خوانندگان پاپ با جلد های مقوایی به زور تیراژ های قابل قبول کسب می کردند، انتشار آلبومی با سه نوع بسته بندی از ریسک پذیری بالا و همچنین اعتماد بالای آوای باربد به فروش گسترده ی آلبوم خبر می داد. داخل جلد آلبوم از نشانه های سطحی و جلف آلبوم های پاپ دیگر خبری نبود. طراحی جلد آلبوم متفاوت و تفکر برانگیز بود. طراحی ای که معمولا برای آلبوم های "خاص پسند" و کم خواهان پیشنهاد می شود اینجا نقطه ی متمایز کننده ی آلبوم "یه شاخه نیلوفر" با دیگر آلبوم ها بود. روی جلد آلبوم می توانست تصویری از خود چاووشی باشد با لبخندی بر لب و لباس های باسمه ای و مثلا شیک که دارد به ما نگاه می کند. اما دوست و مشاور آگاه و روشن بین او (محمد رضا آهاری) به خوبی توانسته از این توجه همگانی به آلبوم برای بالا بردن درک بصری مخاطبان استفاده کند. به عکس آلبوم ها ی دیگر که در جلد - چون نوازنده و همکار آنچنانی وجود ندارد - بیشتر به تشکر و ذکر شعر می پردازند و نیز باقی صفحات را به عکس های خود در حالات مختلف مزین می کنند، محسن چاووشی در جلد آلبوم ادای دینی کرده است به همراهان همیشگی و وفادار خودش، حسین صفا و امیر ارجینی. کاری که تنها فروتنی و قدر شناسی محسن چاووشی را نمایندگی می کند.
حواشی بعد آلبوم : محسن چاووشی بعد از انتشار آلبوم تنها یک مصاحبه داشته است. باقی به ظاهر مصاحبه هایی که از او منتشر شده است، گرته برداری هایی از دو مصاحبه ی مفصل قبلی او با دو نشریه ی "تازه" و قبل تر مرحوم "شهروند امروز" بوده است. باز هم به عکس سایر خوانندگانی که به محض انتشار آلبوم شان، خود، پیش قدم مصاحبه با نشریات ( همه ی نشریات! خانوادگی، ورزشی و بیشتر زرد و تحقیقا هیچ نشریه ی جدی) می شوند و عکس های روی جلد و پشت جلد مجله ها را از آن خود می کنند و با قیافه های آرایش (گریم) کرده برای خوانندگان سطحی و کم سن و سال مجله های زرد دلربایی می کنند، محسن چاووشی تنها در یک مصاحبه حاضر می شود و به سوال های جدی آنها جدی پاسخ می گوید. دیگر آن روز ها گذشت که او بخواهد به تک سوال های بی سرو ته جوانک های تازه خبر نویس شده جواب بدهد و نوع غذای مورد علاقه و رنگ مورد علاقه اش را بگوید. حالا او با طمانینه مصاحبه گران را انتخاب می کند و به "شخصیت هنری" خودش واقف شده و به آن احترام می گذارد. این هم "اتفاقی" است که او را فراتر و بسیار فراتر از کسانی قرار می دهد که ادعای تولید موسیقی دارند.
2- غار کبود می دود، جیغ بنفش می کشد
ساز های آکوستیک : حضور ساز های آکوستیک (زنده ، عدم استفاده از نمونه های پیش ساخته) در آلبوم "یه شاخه نیلوفر" بارز است. به اینها اضافه کنید نوازنده های چیره دست و صاحب نام در حوزه ی خود مانند "فیروز ویسانلو" گیتاریست و پیانیست که تخصص اش در کلاسیک نوازی است ( و هم از دوستان چاووشی است) یا ایمان حجت که گیتار الکتریک می نوازد. بیشتر آلبوم های پاپ این سال ها به دلائل گوناگون (از عدم داشتن هزینه ی ضبط در استودیو و نوازنده تا کج سلیقگی و بی سوادی آهنگسازان) به سمت مینی مالیسم صوتی در حرکت بوده است. مینی مالیسمی تحمیلی. در اغلب آلبوم ها ساز اصلی سینتی سایزر بوده و به ندرت و برای حفظ آبرو در یک یا دو ترانه از ساز های آکوستیک استفاده شده است.
آواها : "محمد جاسمی" بی شک از مظلوم ترین و ( به ناحق) حاشیه نشین ترین هنر مندان موسیقی ایران است. او آواز ایرانی می خواند- به بهترین صورت و با اصولی ترین روش و با باز ترین صدا – تار و سه تار و دیوان می نوازد و از همه مهمتر اینکه اهل تجربه است. کدام خواننده ای در حد و به قدرت او را سراغ داریم که صدا و ساز خود را عاشقانه و بی دریغ به دست تجربه های موزیسینی بی پشتوانه و زخم خورده و سانسور شده بسپارد؟
به جرات و با قطعیت قابل مشاهده و عرض است که "محمد جاسمی" در وسعت صدا و نیز تکنیک اجرا با سر آمدان جوان موسیقی ردیفی ایران برابری می کند. آیا "سالار عقیلی"، "محسن کرامتی"، همایون شجریان"، "سینا سرلک" و ... در وسعت صدا و نیز شیوه و تکنیک اجرا برتری خاصی بر "محمد جاسمی" دارند؟ این مبالغه نیست. حقیقتی است که چند سالی پنهان مانده و امید دارم که اینگونه نماند. تحسین از "محمد جاسمی" را ما نیوشندگان موسیقی چاووشی باید از مدت ها پیش (که آلبوم "متاسفم" منتشر شد) آغاز می کردیم. اما جایی نه نشانی از او بود و نه کسی سراغی از او می گرفت. و در دل نبود آنکه در دیده نبود. آن صدای اوج گرفته ی غمگین بیشتر از این ها مستحق تحسین بود که نشد. بالاتر از اینها باید می نشست که ننشست. اول به خود و بعد به دیگران باید زنهار داد برای این غفلت. جنبه ی عظیمی از تفاوت آلبوم "یه شاخه نیلوفر" نسبت به سایر آلبوم ها را در "آواها" ی محد جاسمی باید جست. گرچه نمونه ی این "آواها" در کار های "آریا عظیمی نژاد" شنیده شده بود ( و به نوعی امضاء و خصوصیت ویژه ی کارهایش بود) اما وجود و حضور چنین آواهایی با چنین قدرت و تسلط در کاری که قرار بود "پاپ" باشد عجیب و خرق عادت می نمود. "پاپ" برای آلبوم "یه شاخه نیلوفر" قفس بود. قفسی که گنجایش محتیات آلبوم را نداشت. نوای سه تار مسحور کننده ی ابتدای ترانه ی "قله ی خوشبختی" اگر نبود انگار ترانه چیزی عظیم کم داشت یا آواهای ازلی و ناکجا آبادی "محمد جاسمی" اگر در ترانه ی "هفته های من" نبود دیگر فضا همان فضای آخرالزمانی نمی شد. (دور شو از من!)
دلم راضی به تمام کردن صحبت راجع به "محمد جاسمی" نیست. صفحه ها باید سیاه شود برای ستایش و تشریح کار و هنر او.
موسیقی : به گمانم آنچه از همه ظاهر تر است در تفاوت آلبوم "یه شاخه نیلوفر" و سایر آلبوم ها همین مورد باشد. که هم سهل است و هم ممتنع. سهل از اینکه شاید هر گوش ناپخته و "خوب" نشنیده ای تنها به صرف "پر بودن" ترانه ها از انواع ساز ها و سمپل ها، حکم خوب و درست بودن استخراج کند و ممتنع از آن لحاظ که نزدیک شدن به آلبومی که دو سالی از ساخته شدن ملودی هایش می گذرد و هنوز تازه اند دشواری های خود را دارد. آنچه غیر قابل کتمان است پیشرفت "تکنیکی" ترانه هاست. گرچه در استفاده ی بجا از این مظاهر تکنیک حرف هست و باید هم باشد. اما مشخص است که آنچه در آلبوم "یه شاخه نیلوفر" از لحاظ "کار تکنیکی" بر روی ترانه ها انجام شده و نیز زمانی که صرف پالایش آنها شده متمایز از آن چیزی است که در آلبوم های پاپ این روز ها می شنویم. آلبوم های پاپ این سالها بیشتر اوقات در کمال بد سلیقگی و با محقرانه ترین امکانات نرم افزاری تولید می شوند. حتی از همان امکانات کم استفاده ی درستی نمی شود. (به یاد بیاوریم و بشنویم آلبوم اول چاووشی را و پی ببریم که نابغه بودن به داشتن استودیو و نوازنده و صدای پخته نیست). ویژگی دیگر آن است که دوستمان در مقاله "پانزده تراک و ..." به آن اشاره کرده بود و آن تعداد ملودی های خوب موجود در یک آلبوم است. در مقایسه با آلبوم هایی که این روز ها منتشر می شوند و خود موزیسین! هم به این معترف است که دست بالا یک یا دو ترانه ی خوب در بین کار هایش پیدا می شود، آلبومی که ملودی هایش ساخته ی دوسال قبل هستند اما هنوز با بسیاری برای مدت طولانی می تواند رابطه برقرار کند و راضی نگه شان دارد قطعا یک "اتفاق" خواهد بود.
چه رویاهایی می آیند...
بی صبرانه، مشتاقانه و نیز با نگرانی، انتظار آلبوم دیگر چاووشی را می کشم. اگر می گوید "این آلبوم اول من است" یعنی من روز به روز بهتر خواهم شد، یعنی دارم تجربه می کنم، یعنی مرا به چشم کسی که پنج آلبوم خیلی خوب در کارنامه دارد نگاه نکنید، به من اجازه ی تجربه های متنوع بدهید که اگر اینگونه نباشد، اگر بال هایم بسته باشد، اگر فشار جمعیت همراهم مرا به مرز خفگی برساند، اگر آنها که مرا بالا برده اند بخواهند پائینم بکشند، اگر اجازه و فرصت اشتباه نداشته باشم... "اگه من اونی باشم که تو می خوای، دیگه اون "من"، من نیست! یعنی من من نیست!"
به انتظار ظهور "خود خودش" نشسته ام.
منبع:کد:http://chavoshist.blogfa.com/
دکلمه فوق العاده از پویا بیاتی برای سلطان
تقدیم به حنجره ترانه های زخمی ، محسن چاووشی
کد:http://masoud908.persiangig.com/Pooya%20Bayati%20-%20Yadegari%20(For%20Mohsen%20Chavoshi).mp3
کد:http://masoud908.parsaspace.com/Soltan%20Chavoshi%20(Masoud908)/Pooya%20Bayati%20-%20Yadegari%20-%20For%20Mohsen%20Chavoshi.mp3
البته قدیمیه / ولی خوب برای اونا که نشنیدن ...
--------------------
رای به سلطان فراموش نشه :
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=290782
سوالات کنکور 88 لو رفت !
کنکور سلطان
اسم آلبومه جدید محسن چاوشی چیست؟
یه شاخه نیلوفر
دوشاخه نیلوفر
هزار شاخه نیلوفر
تقدیمه توباد سلطان
پر فروشترین آلبومه سال کدام آلبوم میباشد؟
یه شاخه نیلوفر
.....
سایر آلبومها فروشی نداشتند
پر طرفدارترین خواننده ایرانی کیست؟
محسن چاوشی
گزینه یک
چز محسن چاوشی بقیه خوانندگان طرفدار ندارند
همه موارد
هراسان کی بود؟
خالی بند
متوهم(توهم زده)
داداشه کروبی
هیچکی نبود
چه کسی چیزه زیادی خورده بود؟
خرزین
تبرزین
زین
...
کدام خواننده آلبومشو به خاطر یه شاخه نیلوفر یک قرن به تاخیر انداخت؟
دمپایی پاره
آقای x
آقای y
تمامیه خوانندگان
چرا این همه نقد برای محسن چاوشی نوشته شد؟
حسادت
اسمشون منتقد بود
بیکار زیاد بود
یه جایشون سوخته بود
چرا همه این البومو ارجینال خریدند؟
پول زیادی داشتند
برای رعایت قانون کپی رایت
برای گردش اقتصادی
به عشق محسن چاوشی
چرا سایت موسیقی ما دیگه نظر سنجیو اعلام نمیکنه؟
کسی رای نداده
کسی آلبوم نداده
به علت جلوگیری از تکرار یک نتیجه برای چند ماه متوالی
جلوگیری از افسرگی بعضیها
چه خواننده ای تو آلبومش آب بسته؟
محسن چاوشی با 12 ترک وهر ترک بالای 4 دقیقه
آقای x با 8 ترک وتمایه ترکها زیزه 3 دقیقه
آقایy با آهنگ دزدی از خواننده اونور آبی
90% خواننده ها
تعداد طرفدارای محسن چاوشی؟
همش یه طرفدار داره اونم اسمش مسعود 908 با چند تا اسم میاد توسایت
زیاد
خیلی زیاد
مگه کسی هم پیدا میشه از صدای محسن چاووشی خوشش نیاد
دزده آهنگ ناز کیست؟
علی جعفری
شنبلیه
سبزی قرمه سبزی آش کیلویی...
یه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرفدارای کدام خواننده با روحیه ترین وخوش بین ترین طرفدارها هستند؟
طرفدارای شماعی زاده
طرفدارای یه ایدزی
اون بنده خدایی که هی این سایت اون سایت میرن شاید اسمی از خوانندشون باشه ولی افسوس...یا هی تو موسیقی ما به سلطان صفر میدن تا برا یه ثانیه هم شده خوانندشون اول بشه سریع تو تمامیه تایپیکا اعلام کنند ولی تا میان خبرو بذارند میبینندکه ای بابا ما که اول بودیم حالا هیچمیم
ودر آخر سوال معروف : محبوبترین خواننده ایرانی کییست
چون میدونم همه میدونید گه من میدونم شما میدونید پس بدونید که همه میدونید:سلطان محسن چاوشی
با تشکر ویژه از طراح سوالات به این اسانی : mostafa_1986
ممنون علی جان
جالب بود اما اولشو بد شروع کردن با اون صداشون : دی
به هر حال جالب بود
ممنون
چند تا Wallpaper از محسن چاووشی
کد:http://chavoshi-m.persiangig.com/image/poster/3.jpg
کد:http://chavoshi-m.persiangig.com/image/poster/2.jpg
کد:http://chavoshi-m.persiangig.com/image/poster/1.jpg
کد:http://chavoshi-m.persiangig.com/image/poster/5.jpg
کد:http://chavoshi-m.persiangig.com/image/poster/4.jpg
البوم جديد محسن چاووشي
در آلبوم جدید چاووشی قرار است اتفاقات جدیدی بیفتد.
محسن چاووشی آخرین خواننده نسل زیرزمینیها بود که بالأخره پس از کشو و قوسهای فراوان، مجوز انتشار آلبومش را دریافت کرد و به جمع خوانندگان مجاز پیوست. آلبوم «یه شاخه نیلوفر» به بازار آمد اما آنچنان که انتظارات شکل گرفته بودند، عمل نکرد و نتوانست مطابق پیشبینیها، رکورد فروش آلبومهای موسیقی را بشکند. حضور نداشتن او در رسانهها هم باعث شد که خیلی زود، بار تبلیغاتی اولین حضور مجاز او از بین برود و فروش آلبوم خیلی زود افت کند. چاووشی اما تحت تأثیر این ماجرا قرار نگرفته و این روزها به شدت مشغول کار روی آلبوم جدیدش است. او کلی ترانه از دوستان ترانهسرایش مثل امیر ارجینی، اسلام ولیمحمدی و حسین صفا گرفته و همراه با دوست و همراهش محمدرضا آهاری به شدت مشغول کار بر روی آلبوم دوم مجازش است. او در این آلبوم، البته کمی فضای کارش را تغییر داده. در آلبوم قبلی برخی کارشناسان موسیقی و حتی دوستدارانش میگفتند که فضای ترانهها بسیار غمگین و البته شبیه هم است. به همین دلیل هم آلبوم «یه شاخه نیلوفر» نتوانست رکوردها را جابهجا کند و میتوان ادعا کرد که این آلبوم، مطابق انتظارات از جامعه پاسخ نگرفت. اما آنچه به گوش میرسد، حکایت از آن دارد که آلبوم جدید چاووشی پر است از سورپریزها و اتفاقات نو. تنظیمها هم مدرنتر شدهاند و فضای آلبوم، از یکنواختی نسبی «یه شاخه نیلوفر» خارج شده. آن طور که همکاران چاووشی میگویند این آلبوم قطعاً در بهار سال آینده به بازار خواهد آمد و این بار آنها با تمرکز بیشتر و بدون نگرانیهای طبیعی آلبوم اول، ایدههای خود محسن چاووشی را به دوستداران موسیقی پاپ هدیه خواهند داد. ناگفته نماند که سه چهار آهنگ ترنس و هاوس فوقالعاده در این آلبوم گنجانده خواهد شد. آنهایی که این قطعات را شنیدهاند، میگویند فوقالعاده است.
منبع
سايت تريبون
کد:www.teribon.com
سلام
بچه ها من دنبال اهنگ زیر چاووشی هستم
همه دنیا تو شهره
توی شهری که تو نیستی همه جا رو غم گرفته
این اهنگ البته با کیفیتش رو اگه فایلش رو دارین ممنون میشم بزارید
نقل قول:
اینم آهنگ توی شهری که تو نیستی از سلطان : با کیفیت 128
کد:http://download2.emp3.ir/Music/Mohsen-Chavoshi/T/128/Mohsen%20Chavoshi_Tooye%20Shahri%20Ke%20To%20Nisti.mp3