داداش میلاد دونه ای چقدر ؟ 130 هزار تومان ؟!!!!!! :18:نقل قول:
داداش میلاد دونه ای چقدر ؟ 130 هزار تومان ؟!!!!!! :18:نقل قول:
129 یور و 99 سنت .نقل قول:
توی زاتورن مرکز شهر هم میده 140 یورو .
ببر پیش میثم مشکل کاملا حل میشهنقل قول:
داداش میلاد آشنا پیدا شد . این زاتورن کجاست ؟ آدرس دقیق بده . کدوم شهر . همه چیز بگو :40::31: بعد میلاد جان تا کی این قیمت 99 یورو میمونه ؟!! :40:نقل قول:
129 یور و 99 سنتنقل قول:
دوست عزیز قیمت قیمت فهمیدم :31: منظورم اینه که این حراجی و قیمت تا چه زمانی باقی میمونه !! چون قیمت اصلی میلاد جان زده 140 یورو ! :40:نقل قول:
سلام.نقل قول:
هنگ کردن نداره دوست من.
اولاً شما فعلاً Live نرو تا بگم چرا!!!!:13:
حدودا ً 6 تا بازی هستن که قفل ap2.5 دارن(Anti Piracy) و اگه دی وی دی بازی این لایه امنیتی رو داشته باشه و کنسول هم کپی خور شده باشه.بصورت آفلاین کنسول رو فلگ میکنه و در صورتی که شما به Live متصل بشید احتمال بن شدن شما خیلی زیاده!!!!!:19:
حالا باید چیکار کنید؟
اگه کنسول شما کپی خور شدست و فریمور درایو تون هم از سری lt هست کافیه دی وی دی بازی هایی که ap2.5 دارن رو ایمیج بگیرین و بعد توسط برنامه abgx و با اتصال به اینترنت ایمیج بازی رو پچ کنید.آموزشش هست.
و بعد مجدداً ایمیج پچ شده رو رو دی وی دی 9 (2 لایه) رایت کنید!!!!و حالا بازی کنید و حالشو ببرید.
راستش من باشم ترجیح میدم برم یه بازی پچ شده رو از یه جای مطمئن بخرم خودمم زیاد اذیت نکنم!!!
امااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اا
یه مشکلی هست.
با اومدن داشبورد جدید فریمور های قبل از lt1.9 در محیط Live شناسایی میشن و بعد فلش میشن به یه فریمور ارجینال با کد 02510C حالا یا شما نباید آپدیت داشبورد رو انجام بدین که در این صورت Live رو هم فعلاً بیخیال شین!یا میخواین برین Live که پس باید محتاطانه عمل کنید.
حالا محتاطانه یعنی چی؟
یعنی فریمور lt1.9 رو بریزید و بعد اون 6 تا بازی رو مجددا ً پچ کنید(پچ متناسب با 1.9)دقت کنید اگه یکبار بازی پچ شده گرفتید(یا خودتون پچ کردینش) که متناسب با lt1.1 بوده حالا که فریمور 1.9 اومده ap2.5 هم متناسب با 1.9 تغییر کرده پس دوباره باید پچ کنید بازی هارو!!!امیدوارم واضح بیان کرده باشم.
من پیشنهاد میکنم یه چند روزی صبر کنید تا آموزش ریختن فریمور 1.9 بیاد و بتونید به اون روش آپدیت کنید و نهایتا ً 6 تا بازی جدیدا ً پچ شده و متناسب با فریمور 1.9 بخرید یا خودتون پچ کنید و با خیال راحت برید Live.
ببخشید زیاده گویی کردم.
بازی هایی که قفل ap2.5 دارن:
MW2----NFS:HP----AC:BH----COD:BO----Halo:Rech----Fable 3
خیلی خیلی ممنونmitajoonفقط چند تا سوال اون 6 بازی کدومان؟از کجا بدونم بازی که میخرم پچ شده؟(فروشنده های طرف ما اقلب خل وضعند و نمیدونن چی میفروشن):31:از کجا بدونم فرم ویرم چیه؟
خیلی ممنون
---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
توی تمام شهر های بزرگ آلمان حد اقل یه دونه زاتورن هست ، زاتورنی که من در بارش حرف میزنمنقل قول:
توی شهر هامبورگ - منطقه ی پاپن بوتل (Poppenbüttel) هستش - اگر اینجا کسی رو آشنا دارید حتما جاش رو بلده .
توی زاتورن شهر قدیمی یا همون مرکز شهر هم (AltStadt) داره میده 140 تا یا 149 تا اونجا رو دقیق نمیدونم . ولی با این حال با توجه به نو بودنش به نظر من که میصرفه اگر کسی میخواد بخره ، یکی بخره .
راستی ، گارانتیش هم سر جاشه ها :31:
نقل قول:
یعنی واقعاً اینجا کسی english بلد نیست؟؟
چرا منتظر این هستید که آموزش فارسی براتون بزارن؟ بخدا اون فایل PDF که آموزش jungleflasher هست عالیه. سوال واستون بوجود نمیاد. با flowchart نشون میده اگه الان وضعیتتون اینه باید فلان کار رو بکنبد. من تاحالا دست به ه ک Xbox نزده بودم. اولین بارم بود دستگاه رو باز می کردم. کلاً 2 ماه نمیشه xbox خریدمو از همون اول هم -- شده خریدم. فایل کلید هم نداشتم. با اون آموزش تونستم خیلی راحت دیروز خودم 1,9 نصب کنم روش
فایل آموزشیکد:http://www.mediafire.com/?154u0m57yk3k7yj
جدیدترین نسخه jungle flasher 1.84کد:http://hotfile.com/dl/120934614/f050f68/JungleFlasher.0.1.84.Beta%28250%29.rar.html
فیرم ور های مورد نیازکد:http://www.mediafire.com/?zrhwojn5oofde4p