با تشکر از سعید و امید . کنسولم درست شد .:11::10:
با تشکر از سعید و امید . کنسولم درست شد .:11::10:
سلام
من میخواستم xbox بخرم.
اما گیج شدم نمیدنم کدوم مدلش رو بخرم
یه جا رفتم مدل elite داشت که قیمتش 570 اما زورم اومد بخرم.
قیمت پایینتر چی میتونم بخرم که ازش راضی باشم.
اصلا فرقشون توی چی هست؟
میخوام جوری باشه که بازیهای جدید و کپی خور رو بتونم اجرا کنم.
با مدل arcade میشه کنار اومد؟ بازیهای جدید رو میشه روش اجرا کرد؟
اطلا چه چیز باعث میشه که یکی بره elite بخره یکی بره arcade ؟
مگه نمیشه به arcade هارد وصل کرد؟ هارد مخصوص xbox باید بخرم یا مه هارد معمولی هست که باری pc میخرن.
چی بخرم؟!!!!!!!!
اگه گفته 570 تازه خیلی ارزون گفته:46:
پست اول رو بخون همه سوال هانو جواب میده:19::19::19::19:نقل قول:
الان هر دو مدل گرونن به آرکید هارد هم وصل میشه
دوستان اینم فیلم اجرای بازی Halo Reach با ایکس باکس اسلیم به وسیله دستگاه X360Key
اینم لینک خبر توی سایت X360Key :کد:http://www.youtube.com/watch?v=GXDgMo0P4M0
کد:http://x360key.com/news/development-update-xkey-hardware-unveiled-spring-update-and-more
علاوه بر اون دوتایی که گفتی ،mel-B و biggest loser هم خیلی خوبه سعید:20::5:نقل قول:
ببخشید من کلا هنگ کردم ترو خدا یکی جواب منو بده
من چند وقت پیش رفتم تا بازی بگیرم گفت بازی هایی مثل اسیسین کرید رو باز نمیکنه و باید بیاری آپدیت کنم....ولی بازی مثلdead spase2رو باز کرد و تازگی ها همl.a noireرو گرفتم و به راحتی بازی کردم و دستگاه رو با اون آپ کردم حالا باید چی کار کنم تا اون بازی ها هم اجرا بشه در ظمن میخوام به لایو هم برم(تا حالا نرفتم)و با آخرین داشبرد آپدیت کنم باید چی کار کنم ترو خدا یکی جواب کاملی به من بده
نقل قول:
سلام...
بازی های جدید قفل ap2.5 دارند که اگه داخل درایو بزاری کنسول میره توی لیست سیاه مایکرسافت:31:
فریم ور درایو نوری دستگاه رو به LT 1.9 آپدیت کن مشکلت حل میشه... لایو هم میتونی بری:31:
روز مرد به همه ی مرد ها مبارک باشه(کسی که تبریک نمیگه:31: مجبوریم خودمون به خودمون تبریک بگیم):27:
در پناه حق باشید دوستان:11:
ببخشید این سوالو میکنم ولی کسی تو تبریز جایی میشناسه که کینکت بفروشن؟بازی هاش چی؟
بچه ها اگر توی آلمان آشنا دارید ، اینجا زاتورن Xbox 360 Elite با 120 گیگ هارد ، آکبند حراج کرده دونه ای 130 تا - میتونید زودتر دست به کار شید .