سلامنقل قول:
من 1 مگ پارس دارم ماهی 21 تومن
سرعت تو روز تا450 میره:n05:
تو شب متغییره بین 150 تا 300
من شبا حداقل 3 گیگ وحداکثر 5 گیگ دان میکنم:n05:
حساب کردم تو این ماه بیش از 100 گیگ دانلود کردم:n19:
Printable View
سلامنقل قول:
من 1 مگ پارس دارم ماهی 21 تومن
سرعت تو روز تا450 میره:n05:
تو شب متغییره بین 150 تا 300
من شبا حداقل 3 گیگ وحداکثر 5 گیگ دان میکنم:n05:
حساب کردم تو این ماه بیش از 100 گیگ دانلود کردم:n19:
هر چند ساعت یه بار 10 تا تایم اوت دارم ولی نت وصل هست و دیسی نمیشم
بعضی روزها هم اصلا تایم اوت ندارم
مشکل ماههاست برقراره
کارهای زیادی کردم خلاصه
برنامه ای هست که بتونه کاری کنه برنامه ها بخاطر این تایم اوت ها ریستارت نشن؟ مثلا برام مهمه مسنجرم ریستارت نشه!
سرعت این پارس آنلاین تو خوزستان مشکل داره هنوز یا فقط واسه من داغونه؟
من سرویس 256 نامحدود دارم (همینا که جایزه منصفانه داره !) اشتباه کردم شش ماهه قرارداد بستم؛ 95 روز از سرویسم میگذره هر روز هم بدتر از دیروز ! تو این سه ماه فکر نکنم سر جمع 40 گیگ دانلود و آپلود کرده باشم !
سرعت افتضاحش بماند هر یه ربع قطعی هم که رو شاخشه همیشه !
کاش میتونستم کنسل کنم سرویس رو !
یادم باشه دیگه هیچوقت قرارداد بلند نبندم با این پارس آفلاین.
+
خطم هم مشکل نویز و اینا نداره علی الظاهر !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطتت فوق العاده هست. بهترین خطی هست که دیدم تا حالا:n02:نقل قول:
توی شهر های جنوبی کلا نت مثل اینکه خرابه. فکر کنم مشکل پهنای باندی چیزی باشه. یا مشکل مرکز مخابراتی.
به تهران زنگ بزنی. فکر کنم جوابت رو بگیری. اعلام خرابی کنی.
سرعت دانلود 256 نامحدود پارس انلاین تو مشهد چقدره ؟ اگر تو ماه بیش از حد معین دانلود کنیم چقدر میشه ؟
یکی 2 تا از این پستارو که میخونم به خودم میگم مگه میشه.... من سرعتم با سرویس 256 روزها تا 350 هم میره ولی همین که 2 میشه سرعت میشه 20 نهایت 30! شیراز هستم مرکز امیرکبیر اگه کسی این پستو میخونه به اشتباه من دچار نشه... الان 3 سال هست که با پارسم فقط 4 ماه اول سرعت شبانم خوب بود یعنی تا 200 هم میرفت الان بیشتر از 6 ماهه که من سرعت بالای 30 رو ندیدم!!! خطم وضعیتش بدک نیست! یعنی انقدر بد نیست که تا 1:59 سرعتم 400 هست بعد از 2 میشه 20! پشتیبانی هم یک مشت زبون نفهم جواب ادم رو از روی یک کاغذ مثل یک نوار ظبط شده میدن!!!!!! واقعا متاسفم برای خودم... هزینه رفتن از این شرکت هم کلی دردسر داره... کلی باید تو نوبت باشم اخرشم میترسم مثل همین باشه
خدایی جواب بدید.... تا چه ساعتی دقیق میشه دانلود شبانه رایگان داشت؟ میدونم که قبلا تا 7:10 میشد درسته؟
خط خوبی داری!!!!!!!نقل قول:
فیبر نوری هست؟
نه فیبر نیست ! معمولیه !نقل قول:
(خونمون چسبیده به مرکز مخابراتی؛ شاید کیفیت خط به خاطر این باشه ! )
+
زنگ زدم به یارو میگم 2-3 هفته ای هست سرعت خیلی افتضاحه، یارو با پرویی میگه نه بابا 2-3 ماهی هست خوزستان مشکل داریم : | داریم رایزنی میکنیم درستش کنن !! رو که نیست سنگ پا قزوینه انصافا !
کدوم مرکز مخابراتی هستینقل قول:
الان 2 تا 7 هست. اگه منطقه ی مخابراتیتون جواب بده میشه از 1:45 تا 7:15 هم دانلود کنی. قبلش باید امتحان کنی که ببینی کم می کنه یا نه.نقل قول: