اصولا از اینترنت بگیر تا همه چیز در ایران متفاوت با کشورهای دیگه هست و همینکه در ایران زندگی میکنید از سرمون هم زیادیه...:n16:نقل قول:
Printable View
اصولا از اینترنت بگیر تا همه چیز در ایران متفاوت با کشورهای دیگه هست و همینکه در ایران زندگی میکنید از سرمون هم زیادیه...:n16:نقل قول:
دوستان معمولا بعد از چند روز جواب شکایت 195 میاد؟
من 18 ام ساعت 10 صبح شکایت زدم،الان 20ام هست چیزی نیومده:n13:
هنوز دیر نشدهنقل قول:
برا من حدود 10 روز طول کشید
نه اقا الکی شایعه درست نکننقل قول:
سرعت شبانه هم والا ما از اولش شبانمون رو 90 بوده ! اینا فقط اومدن اون باگ رو که واسه بعضیا بود برطرف کردن
شما برای چه سرویسی ۹۰ تا میگیرید و چه باگی دوست عزیز؟نقل قول:
1 مگنقل قول:
همون باگی که باعث میشه بعضیا سرعتشون از سرور خارجی تو تایم رایگان زیاد باشه
برعکسه؟ باگی که کاربرا توی ساعات رایگان سرعت بالا میگیرن؟؟؟!!! عجبا! عزیز من شما سرعتت لیمیت شده، کسی که آزاد میگیره طبیعیه ، سرعت 10 مگ گرفته تقسیم بر 8 حداقل 128 کیلو باید بگیره و توی هر ساعتی باید سرعت بالا و پایین بشه نه روی 250 کیلو فیکس بشه !!!:n02: باگ سرویس شما داره یا همون لیمیت خودمون...نقل قول:
مگه وقتی سرویس فروختن گفتن مثلا از ساعت 4 تا 10 صبح سرعت 2 مگ هست نه 10 مگ؟؟؟ وقتی میگن 10 مگ یعنی شیر هست و حداثل 128 کیلو و حداکثر 1 مگ بر ثانیه باید دانلود کنی ولی در اون ساعات همه فیکس میشن روی 250!
- - - Updated - - -
برعکسه؟ باگی که کاربرا توی ساعات رایگان سرعت بالا میگیرن؟؟؟!!! عجبا! عزیز من شما سرعتت لیمیت شده، کسی که آزاد میگیره طبیعیه ، سرعت 10 مگ گرفته تقسیم بر 8 حداقل 128 کیلو باید بگیره و توی هر ساعتی باید سرعت بالا و پایین بشه نه روی 250 کیلو فیکس بشه !!!:n02: باگ سرویس شما داره یا همون لیمیت خودمون...نقل قول:
مگه وقتی سرویس فروختن گفتن مثلا از ساعت 4 تا 10 صبح سرعت 2 مگ هست نه 10 مگ؟؟؟ وقتی میگن 10 مگ یعنی شیر هست و حداثل 128 کیلو و حداکثر 1 مگ بر ثانیه باید دانلود کنی ولی در اون ساعات همه فیکس میشن روی 250!
حرف شما تا حدودی درسته ولی منظور من این بود اسیا تک برای هر سرویسی یه سرعت شبانه خاص تعریف کرده ! ( یکی از دوستان چند صفحه قبل سرعت شبانه همه سرویس ها رو گفته بود ) حالا اگه سرعت از اون مقدار بالاتر باشه از نظر اسیا تک باگ حساب میشه !نقل قول:
برعکسه؟ باگی که کاربرا توی ساعات رایگان سرعت بالا میگیرن؟؟؟!!! عجبا! عزیز من شما سرعتت لیمیت شده، کسی که آزاد میگیره طبیعیه ، سرعت 10 مگ گرفته تقسیم بر 8 حداقل 128 کیلو باید بگیره و توی هر ساعتی باید سرعت بالا و پایین بشه نه روی 250 کیلو فیکس بشه !!! باگ سرویس شما داره یا همون لیمیت خودمون...
لطفا یک پینگ از 8.8.8.8 بزارید . (جهت مقاسیه کیفیت)
نقل قول:
C:\Users\keivan>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=384ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=384ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=377ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=375ms TTL=49