پینگ با مخابرات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کدوم ایپیه؟نقل قول:
2.185 تک رقمی از 2.185.0 گرفته تا 2.185.9 شبانه از ساعت 1 تا 6 روی 37.221 و تک رقمی ها قفل میشه مال من ولی بیشتر تک رقمی ها میاننقل قول:
اره دیروز هم برا من پینگ با این ایپی حدود همین 150 بودنقل قول:
ولی مدام ایپی میپره منم حوصله ندارم هی ایپی عوض کنم , فقط اگر ایپی 37 اومد سریع عوضش میکنم:n31:
دوستان من با تلاش های خیلی زیاد تونستم مشکل اون یکی خطم رو که دان استریمش رو زیاد نمیکردن حل کنم.در واقع زیاد میکردن اما پورت dslam بیشتر از 3 مگ نمیکشید.
به اون دسته از دوستانی که دان استریمشون بیشتر از 3 مگ نمیشه 2 تا راه پیشنهاد میکنم.
اول اینکه برن جایی که ثبت نام کردن بگن dsl میپره و ثابت نمیشه و بگن پورت رو عوض کنن.اگه قبول کرده که هیچی اگه نه یه هزینه نصب بهش بدین
اگه بازم قبول نکرد بگید واستون تخلیه کنه و چند روز بعد دوباره ثبت نام کنید که روی یه پورت دیگه بیفتین.
خلاصه با تعویض پورت مشکل من حل شد.:n16:
پول بدیم! وظیفشونه کار مشتری رو راه بندازن پس پشتیبانی یعنی چی؟ به هر حال خوشحالیم که مشکلت حل شده ولی اینکه پول بدیم تعجب اوره مگه پول علف خرسه که همین جوری بدیم :n24:نقل قول:
منظورش شیزینی بوده. باید شیرینی بدی بهشون.نقل قول:
معیری جان ممنون از این قضیه dslam که گفتی. جالب بود.
مگه مخابرات شیرینی بهمون میده که شیرینی بهشون بدیم :n09:نقل قول:
دوستان شیرینی مضره .... توصیه میکنم نخورید و به کسی هم ندین.:n02:
مگه باید شیرینی بدن.نقل قول:
قدرت دست هر کسیه میتونی هر کار میخواد بکنه. واسه همین باید بدی و موصوع سر دادنه
باید داد
مگه اخرالزمانه که همه چی = باشه