سلام بستگی به کیفیت خطت داره من داشتم قطعی نداشت ولی چون کیفیت خطم خوب نبود دیگه شارژ نکردم ... یه زنگی هم به اسیاتک بزن ببین شاید بتونن سرویس بدن .. ما هم پیش شماره 8868 هستیمنقل قول:
Printable View
سلام بستگی به کیفیت خطت داره من داشتم قطعی نداشت ولی چون کیفیت خطم خوب نبود دیگه شارژ نکردم ... یه زنگی هم به اسیاتک بزن ببین شاید بتونن سرویس بدن .. ما هم پیش شماره 8868 هستیمنقل قول:
دوستان کسی اینجا از مرکز مخابراتی حکمت شعار هست که adsl داشته باشه و درخواست vdsl کرده باشه؟
سلام دوست عزیز
گشتم نبود نگرد نیست!
تلفنی با مرکز صحبت بکنی میگن آره سرویس داده میشه باید حضوری بیاین مرکز
مرکز میری میگن که تکمیل شد و معلوم نیست که دوباره کی بخوان سرویس بدن!
اگر تونستی بگیری مارو هم خبر کن.
سلام دوست عزیزنقل قول:
گشتم نبود نگرد نیست!
تلفنی با مرکز صحبت بکنی میگن آره سرویس داده میشه باید حضوری بیاین مرکز
مرکز میری میگن که تکمیل شد و معلوم نیست که دوباره کی بخوان سرویس بدن!
اگر تونستی بگیری مارو هم خبر کن.
ممنون که وقت میزاری ///عزیز خیلی درگیر طرف تلفن میزنه به مخابرات ولی هیچ کس جواب گو نیست بش گفتم حضوری بره...تو کلی خدمات دهنده هست حالا میخواستم ببینم کدوم بهتره ممنون میشم بگین شما الان از کدوم خدمات دهنده استفاده میکنین راستی pcmکه نیست نه؟ xdslplus.irنقل قول:
سلام نه PCM نیست الانم سرویس بیسیم دارم .. بهتره که بره مرکز مخابراتی اونجا مشکلشو حل میکنن متاسفانه مخابرات بدیش همینه .. کلا هیچ کاری رو نمیشه غیرحضوری انجام داد باهاشون.نقل قول:
خدا از دهنت بشنوه من هم خودم اینترنت پوینت تو پوینت دارم تو خیابون مروارید ولی این دوستم که علامه جنوبی هستن مشترک شاتل بوده الان که رفتن اونجا منشی شاتل بش گفته اونجا pcm ما نمیتونیم خدمات بدیم با این وضعیت قیمت ها هم من بش گفتم اصلا سمت اینترنت پوینت نیا که خیلی گرون پات میفته حالا انشاالله که فردا خبر های خوبی بش بدن الان که من بش گفنم طرف بارش نبوده یک چی گفته کلی خوشحال شد ...
دوستان تو پنلم رفتم متوجه شدم تغییر سرویس که قبلا وجود داشت الان نیست کسی خبر داره ؟ شاید میخوان جشنواره جدید بزارن
بله فیبر نوری هستن همه جای دنیا باید با شنیدن این خبر خوشحال شد ولی تو ایران برعکس ///چی میگن دوستان مارا به طلای شما نیازی نیست همون مس را دهید////خلاصه با مراجعه به مخابرات گفتن خط تا 16 مگ هم ساپورت میکنه ما براتون فعال میکنمیم خلاصه اینکه گفتم کاچی به از هیچی این شد که سرویس تانوما گرفتن که تا 48 ساعت دیگه وصل میشه////نقل قول:
- - - Updated - - -
بله فیبر نوری هستن همه جای دنیا باید با شنیدن این خبر خوشحال شد ولی تو ایران برعکس ///چی میگن دوستان مارا به طلای شما نیازی نیست همون مس را دهید////خلاصه با مراجعه به مخابرات گفتن خط تا 16 مگ هم ساپورت میکنه ما براتون فعال میکنمیم خلاصه اینکه گفتم کاچی به از هیچی این شد که سرویس تانوما گرفتن که تا 48 ساعت دیگه وصل میشه////نقل قول:
درودنقل قول:
من اینترنتم روی همین پیش شماره از نهری هست. الان حدود یکسال و چند ماه میشه. چند سال پیش خیلی دنبال ISP گشتم برای adsl اما همشون گفتن این پیشماره فیبر نوری هست و نمیتونن سرویس بدن الان اطلاع ندارم. من سرعتم 16 هست و تو این مدت قطعی نداشتم و در کل میتونم بگم راضی بودم. مودمم الان بریج هست و نمی تونم مشخصات خط رو از مودم بزارم. اسپید تست رو میزارم البته داره از اینترنت استفاده میشه به طور معمول بالای 15 مگابیت هست.