دیگه واقعا کفری کردن منو تو بازی یه دفعه لگ میشه پهنای باند 0 شده انگار هیچ کاری نمیشه کرد اعصاب آدمو خرد میکنن خدا لعنتشون کنه.
Printable View
دیگه واقعا کفری کردن منو تو بازی یه دفعه لگ میشه پهنای باند 0 شده انگار هیچ کاری نمیشه کرد اعصاب آدمو خرد میکنن خدا لعنتشون کنه.
پارس انلاین 256 نامحدود سرعتش دانلودش چقدره تو مشهد ارزش داره بگیرم یا نه ؟ ثابته سرعت دانلود همیشه یا نه ؟ بعد تو سایت پارس انلاین تو تعرفه ها نوشته تو قسمت 256 نامحدود حداقل ترافیک ماهیانه دریافتی مشتری (GB) 20 گیگ این چی هست ؟ یعنی اگر بیشتر از 20 گیگ استفاده کنیم قطع میکنن یا نه ؟
آره داداش کارت دانشجویی این چیزا می خواد ولی به نظر من از پارس نخر من الن حدود 23 ماه هست دارم معلوم نیست چجوره یهو عالی میشه یهو نابود ولی بیشتر نابود اگه واسه شبانه می خوای دورشو خط بکش البته اینم گیج میزنه مثلن بعضی شبا میشه 2 گیگ دانلود کرد ولی بعضی شبا 10 مگ هم نمیشه به بقیه ای اس پی ها هم سر بزن اگه نشد از پارس بخر:n12:نقل قول:
دوستان درباره این سؤالات نطری ندارید. سرعت سرویس های محدود تو ساعات رایگان چطوره؟نقل قول:
1 مگابیت نامحدودش ماهی 220 هزارتومن هست با پرداخت چنین پولی نباید خیلی از این سرعتا خوشحال بود اگه بدونی با نصف همین 220 هزارتومن توی کشورای دیگه چه سرعتی ارائه میدن !نقل قول:
سلامنقل قول:
سرعت سرویس های پارس انلاین کاملا ارتباط مستقیمی داره با منطقه ی مخابراتی شما و وضعیت پارس انلاین در شهر شما !
کلا برای سرویس های پارس انلاین لازم نیست کارت و از جور چیزا بدید ! من وقتی سرویسم رو خریدم گفتم که هفته ی بعد کپی کارت رو میارم براتون ! مدت مدیدی هر ماه تماس میگرفتن که کارت رو بیار ! اخر سر هم پشیمون شدن ! البته بعدا خودم کارت دانشجویی که تمومش هم کرده بودم بردم براشون تا دست خالی نمونن :D
سرعت سرویس 2 مگ محدود من، صبح ها 450-500 و شبها 350-400 ! البته یه هفتست که اینجوری شده ! قبلا میشه گفت که روزانه و شبانه ثابت رو 250 بود ! تصویر دریافتی این چند مدت رو هم ضمیمه کردم
سرعت 128 خیلی پایینه ! فکر کنم خط رو، روی 1 مگ میبندن و سرعت تا 120-150 میرسه ! ( فکر کنم، دقیق اطمینان ندارم) ... بله بعد از اینکه حجم جایزه تموم شد سرعت متوسط از 16 کیلوبایت کمتر میشه .
بازم میگم گول این اعداد جدول ضمیمه شده رو نخورید !!! حتما از همشهریا و هم منطقه ای هاتون بپرسید که وضع پارس برای اونها چطوره ! این مورد خیلی مهمه ! شاید شما نتونید شبا حتی 2 گیگ هم دان کنید !
نکته ی دیگه ی پارس قطع شدن های مکرر و بالا رفتن یکباره ی پینگ هست !
قیمت ها هم گویا مجدد بیشتر شده ! واقعا جای تعجب داره ! البته مخابرات هم قیمتهاشو برده بالا !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که استان خوزستان هستن هنوز مشکل پهنای باندی که از قبل از ماه رمضون پیش اومده بود حل نشده؟
دوست عزیز سرویس من محدود هست نه نامحدود،ماهی 21 هزار توماننقل قول:
خب درسته در کشورهای دیگه با همین پول ها اینترنت خیلی بهتری میدن
__________________________________________________ ____
این هم سرعت دیشبه که بین 350-400 تا این مقدار در نوسان بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام قسمت تعرفه زده 128 نامحدود تا 10 گیگ تو جایزه منصفانه زده 20گیگ دانلود، الان کدومش درسته 10 گیگ یا 20گیگ؟