دیشب رو سایت آسیاتک بنر بالای vdsl نبود, ولی هنوزم ارائه نمیشه, تازه در حال شروعه
سوال اینه, آیا آسیاتک و شاتل از کافو نوری های مخابراتی استفاده خواهند کرد, یا ما مخابراتی ها تا عبد محاصره مخابراتیم؟
Printable View
دیشب رو سایت آسیاتک بنر بالای vdsl نبود, ولی هنوزم ارائه نمیشه, تازه در حال شروعه
سوال اینه, آیا آسیاتک و شاتل از کافو نوری های مخابراتی استفاده خواهند کرد, یا ما مخابراتی ها تا عبد محاصره مخابراتیم؟
اینکه ترافیک رو چطور در اختیار بگذارند بستگی به طرحی که میخرید و نحوه پرداخت داره اما وقتی در پنل کل حجم دوره رو زده معنیش اینه که همه حجم رو در ابتدا بهتون دادننقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
مشکل حل شده است:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=729327&p=9154325&viewfull=1#post9154325
ممنون, عالیهنقل قول:
بلاخره از این حجم های کم و هزینه بالای مخابرات رها میشیم
آره کلا اسیاتک دنبال استفاده از زیرساخت مخابرات بوده و الانم مدام داره همین رو تکرار میکنه و قراردادش با مخابرات هم همینهنقل قول:
ولی اسیاتک نسبت به مخابرات پول بیشتری میگیرهنقل قول:
اینا رو بهتر بود به مخابرات می گفتی!نقل قول:
سلام.دوستان حتی اگر ترافیک بخریم،باز انتهای هر ماه میسوزه؟
من سرویس پس پرداخت دارم و چندماه بود ترافیکی که اضاف می اومد رو به ماه بعد انتقال می دادن که ظاهرا زدن زیرش.الان میخوام ترافیک بخرم،گفتم اگر قراره اضافه ها رو بسوزند،به اندازه نیاز بخرم
ترافیک خریداری شده در صورتی که زمان دار نباشد نمیسوزهنقل قول:
دوستان کسی هست از اینترنت مخابرات منطقه نهری استفاده کنه؟ نظرشو میخواستم ////به یکی از دوستان با پیش شماره 8869 گفتن که فقط از مخابرات میتونی سرویس بگیری ////ممنون میشم راهنمایی کنید