چه بسته هایی؟حجم و قیمتش چجوریه؟:n13:نقل قول:
مگه چند ماه دیگه اینترنت رایگان میاد؟؟؟؟:n04::n19:
Printable View
چه بسته هایی؟حجم و قیمتش چجوریه؟:n13:نقل قول:
مگه چند ماه دیگه اینترنت رایگان میاد؟؟؟؟:n04::n19:
قضیه این اینترنت رایگان چیه ؟؟؟
تو همین چند ماه که نه ولی به نظر من خیلی دور نیست که اینترنت جهانی به دست همه مردم برسه.حالا یه درصد شما فک کنین ملتی که برای شربت و چایی مجانی ترافیک درست میکنن از اینترنت مفت بگذرن و بگن نههه فقط ایرانشل و همراه تنبل.
نقل قول:فکر کنم منظورشون همون مـاهـواره عاموس 6 اسـرائـیـل باشه که البته راکت فالکون قبل از پرتاپ منفجر شد و به سرانجام نرسید . هدف این مـاهـواره ظاهراً توسعه اینترنت رایگان برای کشورهای در حال توسعه آفریقایی و آسیا بوده .نقل قول:
بگردید تو اینترنت تا جزئیاتشو متوجه بشید .
سلام
بچه ها سرعت دانلود شبانه ساعتی با مقدار سیگنال ارتباط داره؟ من دیروز سیگنالم 4 از 5 بود ساعتی 20 گیگ رو داد ولی دیروز سیگنالم گاهی 4 گاهی 3 از 5 بود ولی تو سه ساعت 24 گیگ داد.
ممنون میشم راهنمایی کنید اگر نرم افزاری هم برای pc برای سنجش قدرت سیگنال 4g هست ممنون میشم معرفی کنید.
به تعداد یوزی که همزمان با شما وصلن هم ربط دارهنقل قول:
اون رو میدونم ، سیگنال چطور اون هم ارتباط داره؟اخه خیلی تفاوت سرعت بین این دو روز بود.روز دوم یک سوم روز اول بود سرعتمنقل قول:
به تعداد یوزی که همزمان با شما وصلن هم ربط داره
به تعداد یوزرها و نحوه استفادشون مثلا اگر اون شب dvd فروش بزنه دانلود کار نت ساختست همچنین به این که کدوم دکل و کدوم فرکانس وصل شدین هم تاثیر داره.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
از کجا بفهمم TDD هست یا FDDنقل قول:
خبر اینترنت رایگان رو من یکی دو سال پیش شنیدم که گوگل قرار هست راه اندازی کنه. اما از اونجا که اینجا ایرانه انقدر سنگ جلوش میندازن که نشه ازش استفاده کرد.نقل قول:
اگر اون اینترنت وارد بشه دیگه ایرانسل و همراه و رایتل و بقیه شرکا میرن قاطی باقالیا