دوستان سرویس 16 مگ شما سرعت آپلودش چنده ؟ مال من روی 400کیلوبیت بستن بنظرم خیلی کمه!
Printable View
دوستان سرویس 16 مگ شما سرعت آپلودش چنده ؟ مال من روی 400کیلوبیت بستن بنظرم خیلی کمه!
اسیاتک و مخابرات سرویس های تانوما و وی دی اس ال میدن. برای سرعت اپلود بالاتر باید سرویس تون رو تغییر بدید. از ADSL سرعت اپلود بالا انتظار نداشته باشید.نقل قول:
1147 kb
اگه خطتتون بکشه تا ۲ مگ هم میبندن.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
دوستان توی این طرحهایی که سه ماهه 300 گیگ میدن، هر ماه حجم مخصوص خودش رو داره یا حجم کلی برای همه ماهها با همدیگه هستن؟ توی پنل که 300 گیگ رو یه جا نوشته و به نظر میرسه کلی باشه، ولی باز اعتمادی نیست به سیستم مخابرات! :laughing:
دوستان راهی نیست قبل اینکه تعداد روزای سرویس تموم بشه سرویسو تغییبر داد:n27:
داخل پنل اینترنت، امکان درخواست تغییر سرویس داره. اگر ترافیک تون تموم شده اول باید چند گیگ ترافیک بخرید.نقل قول:
اره قبلا ترافیک اضافه مبخریدم امکان تغییر سرویس بپجود میومد ولی این دفعه نه باز نمیشه:n03:نقل قول:
آسیاتک روی سایتش اشاره ای به vdsl نکرده, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر نکنم حق استفاده از زیر ساخت فیبر نوری مخابرات داشته باشه, شاید اول میخوان تعدادی مشتری vdsl جلب کنن تا هزینه فیبر کشی فراهم کنننقل قول:
نوشته شده توسط Rahpooyan
درخواست دادم امروز اومدن از پایین خطو درست کرد اصلا بالا هم نیومد - الان اپلود از 400 شد 1200 دانلودم از 14000 شد 18000نقل قول:
والا واسه منم نوشته 300 گیگ فکر میکنم همش یه جا باشه!نقل قول:
آسیاتک بنر به این گندگی درباره vdsl بالای سایتش زده مدیرشم که دم به دقه با رسانه ها مصاحبه میکنهنقل قول:
وات فاز یا سیدی؟