انگار کل سیستم این شرکت ریخته بهم ( شاید هم H A C K شدن یا درگیری داخلی دارن ... یا فیلمشونه :n09: )نقل قول:
جالبه بعد از اینه 3 گیگ چند روز پیش ازم کم کردن حالا الان این ایمیل بی ربط رو برای من فرستادن امزوز:
Printable View
انگار کل سیستم این شرکت ریخته بهم ( شاید هم H A C K شدن یا درگیری داخلی دارن ... یا فیلمشونه :n09: )نقل قول:
جالبه بعد از اینه 3 گیگ چند روز پیش ازم کم کردن حالا الان این ایمیل بی ربط رو برای من فرستادن امزوز:
سلام
میخوام بیام از پارس آنلاین اینترنت بگیرم ، سرویس + POL-128 U نامحدود رو یه توضیحی راجه به سرعتش میدید بی زحمت؟
این سرویس با جایزش 30 گیگ ترافیک داره؟ سرعتش همیشه تا 1 مگ هست یا کمتره؟
ممنون.
سرعتش در روز 120 هستش
تقریبا بعد از ظهر میاد پایین 60 -50 بازم دقیق نمیشه گفت
بعد از اینکه 20 گیگ تموم شد سرعت میاد روی 16
سرعت آپلود عادیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرویس 128 نامحدود، حجمش 20 گیگ در ماهه یا اومده رو 10 ؟!
20 گیگ....
توی سایتش زده 10 گیگ حد اقل، ممکنه بیشتر از اون اگه استفاده شه مثلا سرعت بیاد پیایین تر یکم ؟ مثلا 60
خیر بعد از 20 گیگنقل قول:
دوستان یه سوال پینگ شما هم مثه ماله من نابود شده امروز 1000 بود از سرور باکو:n27: از کرج هم 500 دیگه نمیتونیم بازی هم کنیم
من 2G-256 پارس انلاین دارم.سرعتم در روز به 300 یا 350 هم می رسید ولی چند وقتیه(حدود دو ماه) خیلی افتضاح شده.زنگ زدم پشتیبانی میگه جنوب کلا مشکل دارن ولی فکر کنم دروغ میگه آخه مشکل یک روز دو روز نه دو ماه! فکر کنم به خاطر استفاده از چیز پی ان نویز انداختن رو خطم جدیدا هم یکی از رفقا برای تمدید حضوری رفته بود پارس بهش گفتن که شما وارد سایت های مستهجن شدید! دیگه تکرار نشه! این پارس انلاین هم دیگه داره میزنه به خاکی.
امروز یه تست گرفتم اینم نتیجش: