ببخشید اینجا سوال می کنم تو قسمت لایو پرسیدم ولی اونجا پرنده پر نمی زنه که جواب ما رو بده .
1- اسلیم مثل پریمیوم از 30 روز گلد رایگان بهره مند هست ؟
2- من با اکانت لایو چرا نمی تونم وارد لایو بشم ؟
ببخشید اینجا سوال می کنم تو قسمت لایو پرسیدم ولی اونجا پرنده پر نمی زنه که جواب ما رو بده .
1- اسلیم مثل پریمیوم از 30 روز گلد رایگان بهره مند هست ؟
2- من با اکانت لایو چرا نمی تونم وارد لایو بشم ؟
سلام.نقل قول:
منم معتقدم در حال حاضر خرید XBOX بهتره هرچند الان قیمتاش واقعاً پرت و پلاست!!منظورم از کلمه درحال حاضر این 3-4 سال آینده هست.ولی این رو هم معتقدم که PS3 بدلیل سخت افزار قوی که داره از 4-5 سال به بعد میتونه حرف اول رو بزنه!البته در مورد کینکت نمیشه اینطور گفت.
کینکت واقعاً پدیده ی بی نظیریه.واسه همین میگم برای گیم در حال حاضر فقط به کنسول اونم از نوع XBOX فکر کنید دوست من.ولی پول الکی هم به این ملت(بلانسبت خواننده های عزیز)دزد و فرصت طلب و محتکر ندید.
البته اینکه PS3 رو بدیم هر بازی رو 2000 تومن بریزن رو هارد هم جالب نیست این یعنی کنسول شما هاردش ... شده باشه و این بنظر من خیلی جالب نیست!!!فعلاً زمانه زمانه ی xbox هست.بدون تعصب عرض کردم این معنیش این نیست که PS3 ضعیفه!که البته مقایسه بین این دو کنسول هیچوقت پایان خوشی نداشته و نتیجه درست و درمانی هم براش نبوده!البته Move دربرابر Kinect حتما ً و مطمئنا ً ضعیف تره!!!!!!!!!!!!!!!!اینو دارندگان PS3 هم بهش واقفند.نقل قول:
آخه بازیش رومیشه یه هارد بدی بریزن روش یا نهایتا کنسول رو میبری تا بازی رو بدن به خوردش گمونم هربازی 2 تومن
پس قیمت بازیش هم فرقی نمیکنه و کنسول بهتر یعنی قویتری هم صاب میشی
متوجه شدم مرسینقل قول:
خب ببین الان اینجا یه مسئله ای میمونه ! اینکه شما +LT رو روی Update ای دوباره میخوای نصب کنی که قابلیت چک کردن درایو رو داره
که خب این باز خودش 2 حالت بیشتر نداره :
1- زمانی که داشبورد های ورژن 2.130 به بعد نصب میشن همراه نصب FW درایو رو Replace میکنن
2- هر زمانی که کنسول روشن میشه یا در حال فعالیت هست این مورد چک میشه
اگه مورد اول باشه پس تو FLAG شدن و Ban شدن دخلی نداره چون همون روال قبل هست ولی اگه مورد دوم باشه کلا بدون بازی هم Flag شدن رو در پی داره .
.......؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط 6180174
نقل قول:
سلام
1_ این ابدیت جدیده؟؟؟d:2.012625.0-k:2.0.12625
2_اگه کنسول به حالت اورج برگرده دیگه ابدیت سخت افزاری نیاز نیست؟
سلام
۱. نه دوست عزیز یه اپدیت دیگه هم بعد از این هست
۲.همه جوره برای اپدیت فریم ویر باید سخت افزاری انجام بشه
دوستان LT 1.9 ریلیز شده،فقط واسه 9504 هنوز In Progress هست.
خوب پیش پیش مبارک ولی کی گفتهps3قویه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:نقل قول:
سلام ... دو روز نت قعط بودا چن صفحه رفتهجلو تاپيك ....
من مجبور شدم كنسولو بدم همين شهر خودمون خلااص .... عمرا تا ١٣ تير دووم بيارم كه ميثم جان امتحاناش تموم بشه !!!
.............
خبر جديدي نيس :31:
آقا من چند تا سوال کلی دارم ترو خددا جواب بدید البته بعضی هاش خیلی بچه گونست
از کجا بدونم ورزن داشبردم چیه؟آخرین داشبرد چیه؟آخرین فریم ویر چیه؟از کجا بدونم درایو کنسولم چیه؟0225یا چیزه دیگه؟
ای بابا این LT جدید نیومد؟؟؟ دلم برای بچه های لایو و خودش تنگ شده!!!