1- عملیات جمع اوری خط نرم افزاری انجام میشه و خط اماده دایری باقی میمونه خلاصش اینه که چراغ مودم خاموش نمیشه. وقتی مخابرات تایید جمع اوری رو ارسال میکنه و شرکت اعلام میکنه یعنی خط اماده رانزه مجدده.نقل قول:
2- بدون پرداخت پول رانژه انجام نمیشه.
Printable View
1- عملیات جمع اوری خط نرم افزاری انجام میشه و خط اماده دایری باقی میمونه خلاصش اینه که چراغ مودم خاموش نمیشه. وقتی مخابرات تایید جمع اوری رو ارسال میکنه و شرکت اعلام میکنه یعنی خط اماده رانزه مجدده.نقل قول:
2- بدون پرداخت پول رانژه انجام نمیشه.
ولی من از مخابرات و یه بارم های وب که تخلیه کردم خط کاملا از رانژه خارج میشد و این اولین باریه که همچین چیزی میشنوم . مگه نباید پورت DSLAM شرکت آزاد بشه ؟ :n13:نقل قول:
پورت اون شرکت ازاد میشه ولی خط آماده رانژه باقی میمونه. برای همین چراغ روشنه.نقل قول:
کمی توضیح قبلیم خلاصه بود!
به عنوان توضیح کاملتر ما دو نوع MDF مستقر در مرکز مخابراتی داریم. یک نوع قدیمی و اصلاحا دستی و یک نوع اتومات و جدید و فک کنم امروز باید همه مراکز اتومات شده باشند.
در نوع اول که MDF قدیمی بود برای عملیات رانژه باید خط مشترک یک طرف قفسه های MDF نصب و جامپرهای متصل به پورت شرکت اینترنتی به طرف دیگه متصل می شد و این عملیات دستی انجام میگرفت. یعنی خط مشترک کاملا جدا میشد و از نو نصب میشد. که زمانبر تر میکرد عملیات رانزه رو.
در نوع جدید و اتومات MDF ها وقتی خط یک مشترک در یک طرف ترمینالهای MDF نصب میشه عملیات تخصیص پورت و کنترل و جابجایی در طرف دیگه به صورت خودکار با کامپیوتر انجام میشه و خط مشترک دیگه دست نمیخوره. درواقع یک طرفه MDF تنها جابجایی ماتریسی برای تخصیص پورت انجام میگیره. در این نسل کاهش زمان رانژه و کاهش هزینه و بالاتر رفتن قابلیت انجام تعداد مشخص رانزه در یک روز رو شاهد هستیم.
در نهایت باید دوباره متذکر شد که در نسل جدید MDF ها خطوط مشترک هایی که از ADSL استفاده میکنند "اکتیو" باقی میمونه تا پورت جدید بهشون اختصاص داده بشه.
امروز دوباره قطعی ها به اوج رسیدن :n34:
برای من هم افت سرعت اتفاق افتاده همیشه 1.8 رو راحت داشتم ولی حالا به زور تا 1.1 می رسه ( سرویس max ) . خود خط مشکلی ندارهنقل قول:
کد:near-end interleaved channel bit rate: 17405 kbps
near-end fast channel bit rate: 0 kbps
far-end interleaved channel bit rate: 1151 kbps
far-end fast channel bit rate: 0 kbps
Downstream:
relative capacity occupation: 100%
noise margin downstream: 9.9 dB
output power upstream: 7.8 dbm
attenuation downstream: 26.8 dB
Upstream:
relative capacity occupation: 100%
noise margin upstream: 25.1 dB
output power downstream: 17.4 dbm
attenuation upstream: 18.0 dB
پس اینجوری میشه اون ترابردپذیری تو ADSL رو که قولش رو داده بودند عملیاتی کرد ؟نقل قول:
شاتل دیگه اون شاتل قبلی نیست:n34:نقل قول:
اینجا که مشکلی نیست فقط دیروز ۱ بار قطع شد برای چند ثانیه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام راهی هست بشه دیتا ریت آپلود رو بالا برد ؟(بیشتر از یک مگابیت) ؟
از لحاظ سخت افزاری بستر مناسب برای اجرای این طرح وجود داره تقریبا. و در بعد نیروی انسانی هم با جدا سازی و افزایش تعداد پرسنل تیم رانژه کار خوبی صورت گرفته. اما مشکل بزرگی در قسمت نرم افزاری و پرتال انلاین بصورت زیر وجود داره :نقل قول:
1- پرتال آنلاین مخابرات افتضاحه! شرکت ها نمیتونند 2 تا درخواست رو همزمان ثبت کنند و تا زمانی که عملیات تخلیه شرکت قبلی تایید نشه در سامانه گزینه پرداخت هزینه رانژه برای شرکت جدید فعال نمیشه و این کار رو به تاخیر میندازه. بنابراین باید این سامانه و پرتال انلاین اصلاح شده و شرکتها فارغ از وضعیت خط مشترک بتونند درخواست رو ثبت کرده و سیستم بصورت هوشمند درخواستها رو به ترتیب به اپراتور ارائه بده. یعتنی برای خط شما ابتدا درخواست تخلیه از پورت فلان شرکت و بعد درخواست دایری در پورت شرکت بعدی نمایش داده بشه و اپراتور بتونه همزمان این دو رو در یک مرحله راحت انجام یده.
2- سیستم ارسال درخواست شرکتها افتضاح و عملا بصورت دستیه! باید این سیستم هم اصلاح بشه به طوری که وقتی مشترک مدارکش رو برای ثبت نام انلاین کامل و هزینه رو پرداخت کرد و یا وقتی در سیستم شرکتی درخواست جمع اوری داده شد، بطور آنلاین و بدون نیاز به تایید شرکت درخواست مستقیما به مخابرات فرستاده بشه.
این مورد در بعضی شرکتها تا حدی برای مراحل ثبت نام انجام شده ولی برای تخلیه همچنان غیر انلاین پیش میرن.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
در صورت کشش اپلود خط ، فقط با فعال سازی انکس M میشه این کارو کرد و اپلود رو تا 3 مگ افزایش داد برای اینکار هم باید زنگ بزنی به شرکت ، بازم میگم در صورت کشش اپلود ... موفق باشی :n16:نقل قول:
نقل قول:
ممنون از پاسخگویی....سرعت دانلودم که تحت تاثیر قرار نمیگیره ؟
مشکل رفع شده و همه چیز خوبهنقل قول:
مقداری از سرعت دانلودت افت میکنه در واقع snr دانلود کم میشه و ریت دانلود میاد پاییننقل قول:
من با تهران تماس گرفتم، گفتم حجمم تموم شده، دوره من تموم نشده، نمی خوام حجم بخرم، لطفا برام این دوره رو بسوزونید تا از دوره بعدیم استفاده کنم.
گفتن طبق پنل این کار غیر ممکنه، مگه این که بخواید دورتون رو ا تقا بدید و در اون حالت هم باید حجم در پنل باشه که بتونیم این کار رو انجام بدیم. گفتم چرا موقع ثبت نام همون اول به من چیزی نگفتید، گفتن برید از اهواز بپرسید. خلاصه بعد هم بهم گفت این جور که حجم بخرید که به نفعتونه، منم گفتم ابن که چی به نفعمه رو من باید انتخاب کنم، شرکت نمی تونه، به جای من تصمیم بگیره
من قبل عید نمی خوام، جا به جا بشم، ممکن بخوره تو تعطیلی نت نداشته باشم.ولی حتما بعد از عید شرکت رو عوض می کنم.
خط من رو خواستن رانژه کنن، رانژه اهواز دستیه، درست فیش رو جا نزده بودن، دیتا از مخابرات رد و بدل نمی شد، بعد پشتیبانی اهواز می گفت، باید یکی رو بفرستم تست سر خط براتون انجام بده، الان هم کسی رو نداریم، باید سه روز دیگه صبر کنید تا نصابمون بیاد خونتون. هر چی می گفتم بابا خط مشکلی نداره، شما مشکل رانژه دارین، یه نامه بزنید مخابرات، گوش نمی دادن. منم یه آشنا تو مخابرات پیدا کردم از طریق اون فیش رانژه رو دوباره زدن، نتم وصل شد.
اینم از یه حجم سوزوندن که انجام نمی دن. شاتل فقط اسم در کرده.
واقعا لعنت به این شرکت با این سیستم مزخرفش من توی پنل سرویس بدون شبانه رایگان میخواستم ولی اشتباها تیک نادرست خورده بود و با شبانه ثبت شد و 10 هزار تومن مفت هدر رفت دیگه هرکاریم میکردم نشد تغییرش داد الان یعنی باید تا اخر زمان سرویس صبر کنم تا اون پنل مسخره دوباره باز بشه؟؟ از این شبانه هم میترسم بزنه سرعت مارو محدود کنه
سرویس گیم هم که هر دفعه بعد تغییر سرویس باید با کلی التماس و تمنا بگی فعال کنن عجب گیری کردیم بخدا
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
آقا من نمی تونم آنلاین نینتندو سویچ وصل شم یعنی باید سرویس گیم بخرم؟ لعنت یعنی چی؟ چرا بستن؟ مثل اینکه با وی پی ان میشه. ظاهرا گیر سره Nat هست درسته؟ با وی پی ان ایران میشه درستش کرد که سرعتت هم افت نکنه؟ کی داره وی پی ان ایران لطفا پیام بده
اتصال به سرور کنسول ها هیچ ربطی به پروفایل گیم نداره دست عزیز :n01: جای دیگه دنیال این مشکل باشید ممکنه ایراد موقتی باشه ... به هر حال با وی پی ان ایران و اینجور چیزا حل نمیشه دوست من چون سرورش توی ایران نیست خارجهنقل قول:
psn هم بستن شاتله دیگهنقل قول:
کجا بستنش؟ اینم تست هانقل قول:
باز بودن نت تایپ
باز بودن سرور پلی استیشن
باز بودن استور پلی استیشن
باز بودن سرور بازی ها نمونه بتلفید 1
چقدر پینگت خوبه تو بتل 1 . برای من زیر 80 نمیاد حتی گاهی بالای 120 میرهنقل قول:
اره خوبه بد نیست راضیم توی کال اف هم خوبهنقل قول:
بحث پینگ شد گفتم یه یادی از گذشته ها بکنیم کمی خاطرات زنده بشه
* مخابرات سرویس 512 ، پاییز سال 1390
الان وقتی مینویسی تست گرفتم بدون تایم اوت بود، قیافه بعضی ها احتمالا اینشکلی میشه: :n13::n13:
نمیدونن که به سرویسی که20-25 درصد پکت لاست داشت میگفتیم سرویس خوب :n02:
یادمه وقتی برای اولین بار adsl گرفتم پینگم ۷۰۰ بود اون موقع نمیدونستم نت چیه پینگ چیه.. هی روزگار چقدر زود میگذری ... خدای ۱۲۸ گرفته بودم بعد سرعت دانلود ۱۶ تا میداد خرکیف میشدم سرعت دانلودم از ۵ تا بیشتره :n08:نقل قول:
خب اینترنت من بعد 4 روز ثبت نام اینترنتی امروز وصل شد
سرویس 4 مگ خریدم
سر این یوزر و پسورد مودم و پنل خیلی الکی وقتم تلف شد نمیدونم چرا شاتل اینا رو یکی نذاشته و موقع ثبت نام SMS نمیکنه
تازه موقع کانفیگ تلفنی کارشناسشون هی یه گزینه هم میگفت باید تو مودم فعال کنم به اسم CWMP و TR069 که اخر هم موفق نشدم فعال کنم ! :n02: نمیدونم چی بودن که اینقدر گیر داده بود اینارو فعال کن - حتما لازمه یا زیاد مهم نیستن اینا ؟
من هرگز اینها رو فعال نمی کنم که هی بخوان از اونور مودم رو انگولک کنن.نقل قول:
TR069 is a remote management tool on your device. The operator can upgrade firmware, modify settings, and diagnose problems remotely when TR069 is enabled
.............
شاتل تقریبا از یک ماهه پیش تو شهر ما سرویس دهیش رو شروع کرده که خط من هم امروز وصل شد، سرعت 8Mb ولی چنگی به دل نمیزنه:n15: :
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
پینگ 8.8.8.8 :
فرانکفورت:
تهران:
Whatbox:
تک کانکشن داخلی :
تک کانکشن خارجی :
مولتی کانکشن خارجی :
خوش اومدی :n16:نقل قول:
تقریبا میشه گفت مناسبه پینگتم درسته اگر پروفایل گیم هم فعال کنی تا حدوده ۱۰۰ یا ۹۵ میاد پایین...مناسبه :n01:
فکر نکنم بتونم با این وضعیتی که خطم داره پروفایل گیم فعال کنم. البته قبلا وضعیتش بهتر بود ولی بعد از دو تا نم نم بارون خراب شد . مامور مخابرات هم یه نگاهی بهش انداخت ولی خب تغییری نکرد .نقل قول:
اگر اب خورده ممکنه جای که وصله خورده سولفاته شده باشه ، اون جاهای که وصله و یا چسب خورده رو نگاه کن ببین سولفاته نیست اگر بود که اصلاحش کننقل قول:
داخل خونه که کاملا درسته . تو کافو و پست هم که مامور اومد و گفت که سیم ها رو درست کردم ولی خب 1 دسی بل به Attenuation خط اضافه شد !!:n14:نقل قول:
سیمی که داخل خونه اومده بود رو یکم لخت کرد و دوباره وصلش کرد ولی همون یه ذره ای هم که لخت کرد تاریک و سولفاته شده بود . بهش گفتم نمی تونی مستقیمشون کنی که گفت نه . آخرشم گفت اگه درست نشد (چون اون موقع هنوز شاتل خط رو رانژه نکرده بود معلوم نبود نویز خط چقدر شده) بگو نماینده شرکتتون با مودم بیاد از سر خط تست کنه .حالا نمیدونم به نماینده شاتل بگم فایده داشته باشه یا نه یا اینکه اونم بیاد یه چند دسی بل به Attenuation ما اضافه کنه !:n08:دیگه موندم چه کاری باید انجام بدم تا این خط درست بشه تو این چند سال دهن ما رو آسفالت کرده :n34:تو شهر ما یه شرکت بی نام و نشون وایرلس میده با حجم در حد اپراتورهای موبایل ! اینترنت ثابت موبایل هم که تو شهر ما پوشش نداره . حجم اوپراتور های موبایل هم که کمه . از فیبر هم که خبری نیست . ما موندیم و اعصاب داغون .
شبا سرعت کم میشه
دلیلش چیه متوجه نمی شم .....
چون خودشون می گن پهنای باندمون کمبود نداره ....
ممکنه به پارازیت و اینا ربط داشته باشه ؟
این وضعیت الان
سرویس مثلا 16 مگ وایرلس
اگر اون جعبه تقسیم قدیمی باشه حتما محلی که کابل ها به ترمینال وصل میشن سولفاته شده ، جعبه تقسیم ما که اینطور شده بود اومدن مستقیمش کردن برام و مشکل حل شد البته باید دید برای شما هم همین شکله یا نه ، در کل یه قسمت از کابل خراب باشه حتی کوچیک خط رو خراب میکنه ، وقتی کابلی رنگش از طلایی به سیاه تغییر میده و سولفاته شده باید اون قسمت رو ببری و دوباره مقداری از کابل رو لخت کنی و روی سیم لخت شده رو برش بدی تا سیاهیش از بین بره چون بهتر میتونه انتقال بده برای هر دو سمت کابل این کارو باید انجام داد و چون با هربار باران اب نفوذ میکنه بهتره اون قسمت رو درون یک باکس ضد اب قرار بدی و تا دیگه با باران خراب نشه هر چند بهترین کار اینکه کابل یک تکه باشهنقل قول:
نمونه یک جعبه ضد اب
مشکل اینجاست که مخابرات همکاری نمیکنه . وقتی هم میری پیششون یا میگن به ما ربطی نداره یا از خاطرات قدیمشون میگن ! زمانی که هنوز خصولتی نشده بودن و نیرو و منابعشون زیاد بود :n14: . البته خب راست هم میگن ماموراشون وقت سر خاروندن ندارن تعدادشون رو خیلی کم کردن حتی چند ماه میشه سیم ندارن ! ولی این برام سوال شده بود که کمبود سیم مسیشون به خاطر کمبود بودجه شونه یا اینکه بیشتر دارند فیبر میخرن و کمتر برای سیم مسی هزینه می کنن ؟نقل قول:
دوستانی که سرویس گیم دارند ، یه پینگ تایم از 4.2.2.4 میگیرند ؟
دوستان قند ش.کن رایگان چی رو شاتل کار میکنه ؟
برای من فقط س.ای.ف.ون کار میکنه
تو.ربو وی. پی ا.ن اصلا کار نمیکنه ( یعنی کانکت میشه ولی هیچی باز نمیکنه )
هات اسپات شیلد کار میکنه.نقل قول:
یکی دیگه هم این دوستمون مهدی استفاده میکنه avira.