نمیدونم والا حالا مرکز مخابراتی رو چطوری میشه پیگیری کرد؟
Printable View
نمیدونم والا حالا مرکز مخابراتی رو چطوری میشه پیگیری کرد؟
اخرش من از این های وب سر در نیاوردم بخدا
باز SNR پایین اومده ولی این بار خطم اصلا مشکلی نداره!
Upstream Downstream 9.0 6.0 SNR Margin 25.5 45.0 Line Attenuation 1024 6464 Data Rate 1284 7072 Max Rate 0 443 CRC
سلام. بله رایگانه.نقل قول:
یه شکایت برای صدو نودو پنج بنویس
عدم تضمین کیفیت خدمات
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام برای خرید سرعت بالای 128 باید مدارک رو اپلود کنیم یا همینطوری هم میدن؟اگه باید مدرک بدیم هر سه تا رو یا یکیشو؟
لطفا جواب بدین سریعنقل قول:
خیر همینجوری هم میدن من الان سرویس 1 مگ و همچنین 8 مگ برای دفترم گرفتم بدون ارسال مدارک . فقط یه کارت ملی رو فرستادم حتی قبض رو هم نفرستادمنقل قول:
مطمئنی اپلود رایگانه
آپلود کاملا رایگان است .:n19:
سلام
من قبلا سرویس گنجینه (طلا) 9 ماهه خریداری کرده بودم که الان 5 بهمن ماه مدت زمان اعتبارش تمام میشه اما هنوز 10 گیگ ترافیک دارم , حالا اگر من یه بسته نقره 15 ماهه خریداری کنم ایا اعتبار اکانتم تمدید میشه یا ترافیکم میسوزه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پشتیبانی تماس بگیر دوست عزیزنقل قول:
من که از های وب خیلی راضی ام تا بحال هیچ ایننرنتی به این خوبی نداشتم
هم برای بازی آنلاین خوبه پینگش پایینه هم سرعت دانلودش رو 600-500kb هست
کدوم مرکز مخابراتی هستی شمانقل قول:
سلام دوستان ...
یه سوالی دارم .. من سرویس 1 مگ های وب رو دارم و خطم رو 8 مگ بسته شده ...
روز سرعتم دانلودم رو 900 ـه شب میاد رو 250 ...
میخواستم ببینیم اگه فشفشه بگیرم سرعتم همین 900 میشه ؟ یعنی با سرویس 8 مگ فرقی نمیکنه ؟ یا فیکس رو 250 ـه ؟
سلام
بسته فشفشه 40 گیگ فقط یک بار قابل استفاده هست؟
های وب شبا تو بعضی مراکز محدودیت میذاره ! ضمن اینکه سرویس 8 مگ تایم رایگان نداره ! فشفشه هم هیچ ربطی به سرعت نداره مطمئنن !نقل قول:
دوستان سلام
الان با فروش های وب صحبت کردم و گفتم که میخوام طرح 27 گیگ 9 ماهه رو بخرم( ماهی یه گیگ) هر ماه هم می خوام فشفشه 40 گیگ اول ماه اضافه کنم ولی متاسفانه گفت که فشفشه های 40 گیگ ممکنه هرماه براتون باز نشه زیاد روش حساب باز نکن. جریان چیه؟
راستی 15 روزه 15 گیگ هم داریم؟
نقل قول:
برای من که بعد از این که برای اولین بار گرفتم دیگه از پنلم پاک شد ولی اون فشفشه های دیگه رو همه وقته میتونی بگیری اینطور که پیداست.
راستی 15 روزه 15 گیگ هم داریم؟
من حدودا 20 روز ار اعتبارم مونده و میخوام فشفشه 30 روزه رو بگیرم
اون ده روز باقیمانده حذف میشه یا تمدید کنم میره روی اون؟
اول ببینید اصن میتونید همچین فشفشه ای بگیرید ! (که قطعا نمیتونید بگیرید) بعد به آپشن های بعدش فک کنید ! :n18:نقل قول:
عصرها به بعد من خیلی تایم اوت دارم از شما هم اینجوریه؟
با سلام خدمت دوستان
سرعت 256 ((های وب)) نهایتا سرعت دانلودش چقدره؟
من میخوام سرعت 256 ((12 گیگ)) 3 ماهه بخرم.
میخواستم بدونم سرعت دانلودش در روز و در ساعات رایگان شب چقدر میشه؟
با سلام خدمت دوستان
سرعت 256 ((های وب)) نهایتا سرعت دانلودش چقدره؟
من میخوام سرعت 256 ((12 گیگ)) 3 ماهه بخرم.
میخواستم بدونم سرعت دانلودش در روز و در ساعات رایگان شب چقدر میشه؟
چرا نمیتونم! میتونمنقل قول:
بسته فشفشه 30 روزه که تو پنلم هست...
در مورد فشفشه ۴۰ گیگ ۳۰ روزه هر ۳۰ روز یک بار میتونید بخرید یعنی باید از خرید این فشفشه ۳۰ روز بگذره تا بتونید دوباره بخرید. اما باقی فشفشه ها چنین قانونی ندارند و هر چندتا که بخواهید هر وقت که خواستید بخرید.نقل قول:
۱۵ روزه ۱۵ گیگ هم در پنل هست.
موفق باشید.
میتونید بخرید ولی نمیتونید فعالش کنید. وقتی میخواهید فعال کنید بهتون ارور میده که از سرویستون کمتر از ۳۰ روز مونده . بنابراین از این فشفشه وقتی میشه استفاده کرد که حداقل ۳۰ روز از سرویس کنونی و عادی فعلی شما مونده باشه.نقل قول:
بله از ظهر به بعد پینگ و تک کانکشن داغون میشه دلیلشم که همه می دونند کاربر زیاد و فشفشه و کمبود پهنای باند!!!نقل قول:
عجب ها های وب یواشکی تعرفه ها رو برده بالا
من 15 روز قبل سرویس 8192 / 512 هشت گیگ شو 26 گرفتم ولی الان تو سایتش زده 30 با مالیات حدود 33 تومان در میاد
بابا اینا دیگه کیا هستن
به خاطر رعایت کف تعرفه ها طبق دستور سازمان تنظیم انجام شده مگر نه های وب هیچ علاقه ای به افزایش تعرفه نداشته شما می توانید از بسته های ویزه بخرید که قیمت بسیار مناسب تری دارند.نقل قول:
پورت فورواردینگ و همه چیز بسته است فقط باید ای پی ولید بگیرید ازشوننقل قول:
دوستان امروز میخواستم از های وب سرعت 256 بخرم که دیدم نوشته حداقل سرعت تضمین شده 32 هست.
یعنی واقعا اینقدر کمه؟ خب با این تفاسیر که من همین 256 مخابرات رو نگه دارم که بهتره. تازه نامحدود هم هست.
نامحدود مخابرات رو از دست ندید که دیگه فروخته نمیشهنقل قول:
پینگ تایم به شدت رفته بالا و سرعت به شدت اومده پایین!
این هایوب جدیدا خیلی افتضاح شده و اصلا ثبات نداره! یه روز پینگ تایم میره بالا، یه روز تایم اوت داره، یه روز هم پینگ تایم میره بالا هم تایم اوت داره و....:n21:
های وب فقط طرح فشفشه که داره خوبه ....
داستانی ندارن ... فقط میتونه به دلیل پاور های ضعیف مراکز مخابراتی باشه .... جریان سیگنالی یا خیلی قویه یا خیلی ضعیفه /// با این حال با ی مودم دیگه هم چک کن ببین باز همین SNR رو بهت میدهنقل قول:
دوستان ping خوب فقط و فقط پارس انلاین و شاتل داره !!! از وقتیکه شرکت ها این روتر میکروتیک رو کردن تو مخابرات همه چیز بهم ریخته .... برای بازی خودتونو الاف نکنید ... حتی خود مخابرات هم پینگش اکثر جاها خوب شده
دوستان پورت من تا سرعت چند کیلو بایت میکشه؟؟
الان 512 دارم نزدیک 500 کیلو بایت دانلود میکنه میخوام تغییر بدم 1 مگ
Sent from my LG-D855
خط شما خیلی خوبه و تا 20 مگ هم راحت میکشه.نقل قول:
الان دانلود شما رو روی 4 مگ تنظیم کردن.
من 1 مگ بگیرم سرعت دانلودم روی همینی ک الان دارم نزدیک 500کیوبایت هست نمیمونه؟؟نقل قول:
Sent from my LG-D855