شاید داری از روی هارد داری دانلود میکنی ؟ یا lan ?نقل قول:
Printable View
شاید داری از روی هارد داری دانلود میکنی ؟ یا lan ?نقل قول:
نقل قول:
حالا نوبت توئه حدس بزنی !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا حالا که اینطور شد تمام تست هایی که توی این تاپیک گذاشتید فیکه .هر کس راست میگه سرعتش بالاست از این به بعد لینک میزاریم از اون لینک دانلود کنید تا مشخص باشه راسته یا فیک.
این چه تستی هست که سرعت سند 33مگ اونوقت دانلود 464!!!نقل قول:
ثانیا تستی که گذاشتی اصلا ثبات نداره. مثل تست من بزار یه 10 دقیقه جریان داشته باشه
اگه شد امشب واست یه تست 2 مگ می زارم که شکی توش نباشهنقل قول:
فیک نبودنش هم می تونی از اینجا ببینید فکر کنم سریع ترین اینترنت خانگی رو تو ایران داشته باشم.
...............................
داداش BDA رو باز کردی ، افتاده رو شبکه اینترنتت :n09:نقل قول:
خداییش خیلی سرعت سندت بالاس اینو قبول دارم که سرعت سندت از سرعت سند من بالاتره:n09:نقل قول:
ولی رکورد دانلودمو فکر نمیکنم کسی بتونه بزنه اونم دانلودی که رایگانه و نگران ترافیک نیستی یعنی نامحدود:n19::n10:
فکر کنم باید یه فایل 5گیگ بزارم که اگه 10 دقیقه گذشت دانلودش تموم نشه چون سرعت دانلودم الان از 2مگم زده بالاتر:n09:نقل قول:
منتظر تست های بعدی ما باشید
اولا که من این جمله رو برای اون دوست عزیز گفتمنقل قول:
دوما شما شب بزار که ترافیکت تموم نشه چندتا فایل هم بزار که که ادامه داشته باشه :n06:
داداش ست آفلاینه (نعوذ بالله :n02::n10::n09:) ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اینم یکی دیگه :n10:
ارش شما نیازی نیست بزاری چون قبولت دارم فقط این فرشاد مشکوک میزنه.بعد هم قرار شد لینک بزاریم نه اینکه از هر جایی که دلتون خواست دانلود کنید و بعد لینک دانلود رو پاک کنید و عکسش رو بزارید.این که نشد تست
این لینک رو دانلود کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کس لینکی که گذاشتم تو عکسش مشخص نباشه یعنی فیکه.ضمنا لینک اسپید تست هم باید همراهش باشه تا مشخص شه مال مخابراته وگرنه اینجا جاش نیست که تست غیر از مخابرات بزارید.
منتظرم.
خوب همونطور که بهتر می دونید من اصلا ADSL ندارم که بخوام از مخابرات تست بزارمنقل قول:
داداش اون تستهایی رو که گذاشتم جنبه شوخی داشت آخه این فرشاد خیلی رو اعصابه:n02:نقل قول:
بابام داشت با تلویزیون فیلم نگاه میکرد ( تلویزیون با WIFI شِیر شده ) منم یه اسکرین شات گرفتم ....... :n09:
ولی فرشاد باید یه توضیحی بده :n13:
الان جریان چیه ؟ کل کل سرعته؟ :n09:
خب اینم از سرعت دانلود من::n02:
ولی خب همونطور که معلومه سرویس دهنده ام مخابرات نیست.
ولی اگر بتونید از مخابرات همچین سرعتی بکشید اونوقته که معلومه یه کاری تونستید بکنید.
:n16:
اي بابا منو ببينيد كه خواستم يكم خوشحالتون كنم اما اشكالي نداره
راستش موبايل و كامپيوترو بواسطه مودم adsl به هم. وصل كردم و يه فايل از موبايل دانلود كردم همين..
درود بر دوستای گلم.
سال نو رو به همه تبریک میگم.
لطفاً یه مدل مودم ADSL که 4 پورت LAN و همچنین آنتن وای فای 5db(مهم) داشته باشه بهم معرفی کنید واسه خرید.لطفاً اگه فروشگاهی هم اون مودم رو داره لینک بذارین.
=-=-=-=-=-=
لطفاً بهم بگین که این مدلها آنتنشون چند db هستش:
لامپ و فرشاد و مسعود منم از اول میدونستم نمیتونید از مخابرات یه همچین سرعتی بکشید فقط خواستم بگم اینجا اگر تستی گذاشته میشه باید مال مخابرات باشه وگرنه جاش تو تاپیک اسپیدتسته .بعدشم این طور شوخی ها بازدید کننده ها رو گمراه میکنه و ممکنه توی انتخابشون دچار اشتباه بشن . شانس اوردید من ناظر و مدیر نیستم وگرنه :n24:
حالا بجای اینکه تست فیک بزارید سرعتاتونو رو کنید ببینیم وضعیت چه جوریاست؟؟
این مدل رو زیاد تو اهواز دیدم تقریبا همه مغازه ها دارند انتن اش هم 5db هستنقل قول:
من تا حالا بهتر از 2730uنديدم مدل 2750uهم همونه فقط 5دسيبل اون بالايي هم كه ارش گذاشته جديدتره چون يو اس بي ميخوره
سرعت مخابرات این روزا چنگی به دل نمیزنه.
نمیدونم جریان چیه شاید به خاطر تعطیلات باشه که همه ریختن پای نت !
یک مگ نامحدود
برا من كه دو روزه دقيقا سر شبانه سرعتم مياد پايين البته قبلش يه روز درميون اينجور ميشدنقل قول:
بچه ها راستی حواستون به تغییر ساعت باشه ترافیکتون نپره
فاميلمون 2مگ پارس داره رو 9مگ بستن ولي سرعتش1.8مگ بالاتر نميره تازه با خارج 0.25مگه حالا فهميدم كه هر تستي كه از پارس گذاشته ميشه يا با پارتيه يا جعلي:n09::n10:
بعلاوه اینکه هیچ تستی ارزش نداره مگه اینکه تو دانلود شبانه باشهنقل قول:
وگرنه سرعت 100 مگ تو روز هم بدن فقط بدرد خودشون می خوره
سال 93 هم اومد ولی هیچ خبری از کاهش قیمت و اون سرعت های فضایی که قولش رو داده بودند نشد.
دوستان کمک
میخوام ترافیک بخرم میره تو سایت بانک ولی میگه تاریخ نامعتبر است با چند تا کارت هم امتحان کردم ولی نشد کسی میدونه چشه؟
فقط 4مگ مونده واسم
70 مگ هدیه بهم داد ولی هنوز نمیشه ترافیک خرید!
خوب فکر میکنم دیگه شوخی کافی باشه نمیخوام کسی طبق تستای من تصمیم اشتباهی بگیره و بعدش پشیمون شه
اینم از سرعت من
ما که به همینم راضی هستیم
1مگ نامحدود
اینم کل استفادم از 09/07/1392
تا امروز البته دو سه ماه 512 بوده:
مجموع کلاعتبار استفاده شده: 0 UNITS مجموع کلزمان اتصال: 322243 مجموع کلدریافت: 805.62G مجموع کلارسال: 49.80G
امروز خطم نزدیکای نیم ساعت کلا از رانژه افتاد و لینک اصلا چشمک نمیزد
نقل قول:
یعنی اون تستای 3 مگ فیک بودن ؟
خودت که میدونستی حقیقی نیستن!نقل قول:
اصلا تا الان سرعتم بالاتر از 250 نشده اما همونطور که دیدی میتونم speedtest رو تا 3.5مگ برسونم پس گول عددای شگفت انگیز speedtest رو نخورید چون با یه ترفند کوچک میتوان آن را افزایش داد فقط اگه speedtest کمتر از مقدار طبیعی بود اون موقع مشکل سازه
هنوز موندم تو پینگ نمیدونم چرا اینقدر بالاست:n13:
آقا چرا پینگ به اروپا و 4.2.2.4 انقد تایم اوت داره
دارم دیوونه میشم و 30 گیگ بازی(چندتا بازی اند) از استیم دانلود کردم فقط 1 دست تونستم بازی کنم
واسه بقیه هم تایم اوت هست؟؟؟؟؟ 3تا پینگ میده 2تا تایم اوت
سرعت امشب از 130 بالاتر نمیره:n27:
نمیدونم چرا تا ساعت 2 میشه سرعت میاد پایین!
3شب خرابه 1شب خوب
مشکل سراسریهنقل قول:
برای من هم که وایرلس دارم چندروزه همینطوره
سرویس 1 مگ نامحدود آسیاتک بعد از اتمام حجم 600 مگابایت روزانه اینطور میشه :
قیمت سرویس تومان در ماه 50.700
صرفاً جهت آگاهی دوستانی که از پارس شاکی هستن.
=-=-=-=-=-=
اینم سرعت دانلود شبانه(تمام صفحه گذاشتم که واضح باشه همه چی)
سلام دوستان
میخواستم بدونم 512 نامحدود مخابرات سرعت دانلودش چنده؟
ممنون میشم جواب بدین:n01:
60کیلوبایتنقل قول:
مگه 1به 10 نیست شرش؟
کمتر نمیشه؟
مطمئنی شما؟:n06:
512 کیلوبیت یعنی 512تقسیم بر8 یعنی 64کیلوبایت حالا اگه خطو رو همون 512 ببندن چند کیلوبایت کمتر بهت میده ولی اگه رو 1مگ ببندنن 512 رو کامل بهت میده این در بهترین شرایطه و اگر ضریب اشتراک بالا باشه یه وقتایی از روز(نه در کل روز)وقتی که ترافیک بالا باشه سرعتت پایین تر میاد
قضیه اونطور که برداشت کردی نیست که مثلا چون ضریب اشتراک 1به دهه باید 512 تقسیم بر10بشه این اشتباهه:n06:
واسه من که 512 نا محدود دارم 24 ساعت بین 60 تا 70 کیلوبایته
فقط پینگ بعضی روزا اذیت میکنه