منم کمپین طلایی دارم ماهی 8 گیگ.31ت.نقل قول:
سرعت دانلود روزانم 256 و هر شب حدودا 3 گیگ می گیرم.
بله.اینم عدالت مخابرات.البته نوش جون شما دوست عزیز.
Printable View
منم کمپین طلایی دارم ماهی 8 گیگ.31ت.نقل قول:
سرعت دانلود روزانم 256 و هر شب حدودا 3 گیگ می گیرم.
بله.اینم عدالت مخابرات.البته نوش جون شما دوست عزیز.
سوال من اینه که ایا این طرح همیشگی رو خط من هست یا نه؟زیرش نوشته 12 ماهه ولی 12 ماهش گذشته هنوز قطعش نکردن..چجوریه؟
اون هميشگي هست ديگه . تا موقع كه خودت نري انصراف بدي مخابرات كوتاه نمياد .نقل قول:
منم يك طرح خانواده دارم . مثلا قرار بوده شهريور سال قبل تموم بشه ولي از همون موقع هر ماه داره خودش , خودش رو شارژ ميكنه .
واقعا امید جان؟
خوب اینکه خوبه...من از رایگان شبانم راضیم حجمم خوبه ماهی 8 گیگ..سرعتشم که انصافا خوبه..
یه چیزیم بگم من سیستم خونمو محل کارمو تنظیم کردم رو ساعت 1 روشن بشه شروع کنه به دانلود صبح قبل از ساعت 7 خاموش کنه کلا شبی 5.8تا6 گیرم میاد به شرطی که طرحشو برندارن:n02:
واقعا امید جان؟
خوب اینکه خوبه...من از رایگان شبانم راضیم حجمم خوبه ماهی 8 گیگ..سرعتشم که انصافا خوبه..
یه چیزیم بگم من سیستم خونمو محل کارمو تنظیم کردم رو ساعت 1 روشن بشه شروع کنه به دانلود صبح قبل از ساعت 7 خاموش کنه کلا شبی 5.8تا6 گیرم میاد به شرطی که طرحشو برندارن:n02:
نقل قول:
دوست عزیز این طرح کمپین چطوریاست ؟ منم ازادشهر هستم طرح برنزی 4 گیگ ولی سرعت شبانم بالاتر از 60 نمیره من دنبال طرحی هستم بشه شبی دوگیگ گرفتنقل قول:
همین طرح طلایی پاییزه رو بگیرنقل قول:
خوشا به حالت.... (نوش کاش مال همه همینطور میموند)نقل قول:
تا ملک هست غم مخور
فردا. پس فردا دستور میده شما هم میآی قاطی خروسا O:-)
Sent from my GT-I9100G
مورد داشتیم طرف رفته مخابرات دیگه برنگشته , سالهاست ازش خبری نیست
میدونید چرا ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
چون بدبخت فیبر نوری بوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ما یه روز داشتیم فیلم می دیدیم , یهو دیدم یه ارور روی صفحه ظاهر شد , نگاه کردم دیدم بله دیسکانکت شدم و دانلود ارور داده ,
دوباره کانکت شدم و فایلی که 99 درصدش دانلود شده بود و ادامه دانلودشو زدم , دیدم دوباره از اول دانلود و شروع کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :18:
منم هیچی دیگه کیبورد و تا ته کردم تو حلقم , الانم از بیمارستان دارم پست میذارم , خواستم بگم متاسفانه حالم خوبه و زنده موندم .
:39:
یک بند هم اضافه میشود:
مشترک گرامی استفاده از اینترنت از لحاظ شرعی مطلقا حرام میباشد.
ملک؟ملک کیه باز؟نقل قول:
من طرحمو سال پیش گرفتم.نمدونم الان چی میتونی بگیری...واسه شرکتمون از این ماهی 17.500تومنیا گرفتیم که یه مودمم میدن شبی 2.5 میگیرم باهاش خوب بد نیسنقل قول:
ملک جعفریان دیگه :n27:نقل قول:
نمیشناسیش ؟ :n04:
همون که چشماش خیلی قشنگه :n12:
رنگ چشماش خیلی عجیبه :n12:
اونکه این همه نگاهش واسه چشمات گرم و نجیبه :n12:
اره همونه :n08: چطور نشناختیش
مدیر عامل کل مخابرات خراسان رضوی که قدم رنجه میفرماین و هرزگاهی پاشون رو میزارن توی این تاپیک . البته چندوقتیه خدا رو شکر پیداش نیست مثل اینکه :42:
و جالبه دقیقا از موقعی که دیگه نمیاد اوضاع بقیه (جز من) کمی بهتر شده :n09:
مانسله سوخته ایم دوسته گرامی مابایدزنده بمانیم تامصیبتهاکشیده وزره زره مثله شمع اب شویم.نقل قول:
دوستان ایا میشه با حجم باقی مانده طرحت رو تغییر بدی از طریق مخابرات ؟ من 1 گیگ دارم میخوام طرحم بشه طلایی
نه نمی شه .اگر در خواست بدی یک طرح دیگه بهت می دن وهر چی ترافیک داری می سوزه.تازشم ترافیک از ماهی به ماه دیگه منتقل نمیشه .نقل قول:
موفق باشی
ملک جون مدیریت محترم مخابرات استان خراسان رضوی لطفا یه فکری واسه ما جوونای مشهدی بکن تا همیشه یادت تو ذهنمون بمونه 90 سال دیگه واسه نوه هامون ازت تعریف کنیم و فاتحه ای برای شادی روحت بخونیم..من قره فاتحه مع صلوات...
فکر کنم الان دستور میده اینترنت منو قطع کنن:n30::n30::n30:
دوستان طلایی این طرح الان سرعت شبانش چنده واستون میانگین شبی چقد میشه دانلود داشت
سوال پیامکی این هفته
خاطره انگیز ترین روز زندگی شما کدام روز است ؟
1 - روزی که کنکور قبول شدید
2 - روز تولد بچه ی برادرتان
3 - روز طبیعت
4 - هر روز
5 - همین امروز
6 - روزی که مدیر عامل مخابرات اومدن تو این تاپیک
گزینه ی مورد نظر را انتخاب کرده و به شماره ی خودتان ارسال کنید
موخا برات ب گ وزوم:n16:
جزو celebrity های این فروم و مشهد هستن.نقل قول:
قراره یک سنگ فرش تو هالیوود رو به ايشون بدن که البته بدلیل مشغله زیاد ایشون وقت نمیکنن برن هالیوود قراره تو مشهد و کشور برای اولین بار افتتاح کنن (سنگ فرش. سلبریتی و... هالیوود) به خاطر زحمات مستمر در امور مخابرات و رسیدگی شفاف و کارآمد برای کاربران ADSL
B-)
Sent from my GT-I9100G
مهندس پیامک میزنم جواب نمیدی , بگو کلک واسم چه خوابی دیدی :n10::n08:
قابل توجه مشترکین فیبر نوری , برای آرامش بیشتر شما عزیزان نام فیبر نوری به فیبر مجبوری تغییر پیدا کرد
باشد که رستگار شوید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حذف شود
دلیل : دوستان میگن اسپم نده
خدایا شفا بده ما رو , از دست مهندس ببین به چه روزی افتادیم
یکی زنگ بزنه اورژانس بیاد منو ببره
محتوای مخفی: :|
دوست عزیز واقعا ببخشید اما
یک .دو مورد عیب نداره ولی دیگه اسپم بارون نکن تاپیکو:n27:
با تشکر از شما:n16:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دو ماه پیشششششششش:n10::n20::n19:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
و حالااااااااا:9::37:
پینگ و سرعت الان من تو ظهر For First :|:n21:
ملک قلط کردم
:n02::n08:(املاشو میدونم گیر ندید)
کس دیگه ای هم هست اینطوری باشه ؟؟؟! یا فقط مال من اینطوری شده؟؟؟
مللکککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کککککککککک
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))
نقل قول:
دوست عزیز واقعا ببخشید اما
یک .دو مورد عیب نداره ولی دیگه اسپم بارون نکن تاپیکو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من فقط خواستم یه لبخندی رو به شما دوستان هدیه کنم
اما شما میگی اسپم , باشه دیگه هیچی نمیگم . شما بمونید و بحث های جدی و فلسفی ببینم آیا مشکلات حل میشه تو این تاپیک
خوب ادامه بده:n02: :n05::n09::n19:نقل قول:
"منو چه به این کارا؟!:n13:"
بگو بخندیم :n20:
بعد از 20-30 باز قطع و وصل
..
..
..
...
تا صبح قطع و وصل کنم شاید یک چیزی بشه :n04:
اورژانس که جواب نمیده میشه شماروبافرغون ببریم.:25:نقل قول:
نقل قول:
آره دیگه لیاقت من همون فرغونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این ISP ما یعنی اینجاست؟؟! (چرا کلات؟!!)
مشهد جا نبوده؟!
حال من بعد از 1ساعت ور رفتن با کانکشن:n19:(از پست قبلی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n30:
شوخی کردم جدی نگیرنقل قول:
سلام
لطفا پست های بی ارتباط با تاپیک نزنید
با تشکر
واقعا ممنون که روش دیسکانکت کانکتو به این ملک جعفریان .... یاد دادین حالا دیگه 100 بار دیسکانکت بشید هیچ تغییری نمیکنه!
دوستان قبلا یاد داده بودند!!!(پست های قدیم رو اگه دنبال کنید مبینید)نقل قول:
"این این روش از وقتی ملک اومد به ملکوت اعلا پیوست :n04:
من خودم این روش مثل بعضی دوستان "فیلسوف"یاد گرفتم (کشفیدیم بقول یارو گفتنی :n02:)