سلام . برید ادکلن CREATION و بو کنید . عالیهنقل قول:
بوی لالیک . پخش و بو همانند لالیک اصلی
Printable View
سلام . برید ادکلن CREATION و بو کنید . عالیهنقل قول:
بوی لالیک . پخش و بو همانند لالیک اصلی
نگهداری عطر موجب فساد مواد موجود و در نتیجه خراب شدن رایحه میشه. برای جلوگیری از فساد مواد، می بایست عطر را در جایی فاقد نور و در فریزر نگهداری کنید. همچنین فضای فوقانی عطر هرچقدر حاوی هوای بیشتری باشه امکان اکسیداسیون عطر بیشتر می شه. لذا عطرهایی که قسمت اعظم اون استفاده شده زودتر خراب می شوند.نقل قول:
البته تکنیک بکار رفته برای جلوگیری از خراب شدن عطر توسّط خانه ی عطّاری سازنده نیز می تونه در ثبات عطر تأثیرگذار باشه.
در کل نگه داشتن عطر به امید استفاده از اون ها بعد از چند سال ایده ی خوبی نیست.
سلامنقل قول:
موندگاری آرتیسان زیادی پایین نیست؟
از لیست شما من مونت بلنک لجند و پلو بلو را به شدت میپسندم
سلام دوست گرامینقل قول:
این iris ایا از برند خاصی هست یا صرفا مشابه سازی عطرهای اصلی هستش؟
و مورد اخر از برند
Baug & Sons هستش؟ کدوم مدلش منظورتونه بلک یا وایت؟
آرتیسانو هنوز باز نکردم. اما تست رو کاغذ گرفتم تا 2روز ماندگاری خوبی داشت،رایحش هم که فوق العادست .نقل قول:
Sent from my HTC Rhyme S510b
نقل قول:خب من با توجه به این دو پست که مربوط به مدتها قبل هست سوال مطرح کردم...:n06:نقل قول:
جدای این مسئله میخوام به همه ی علاقه مندان پیشنهادی بدم اونم اینه که وقتی در مورد یک عطر خاص اطلاعات لازم دارید کافیه وقتی داخل همین تاپیک هستید از قسمت بالای تاپیک سمت چپ search thread رو بزنید و اسم اون عطر رو وارد کنید بعد میبینید که تعداد زیادی پست با اطلاعات خوب در مورد رایحه قیمت (هرچند قیمت همش عوض میشه) و غیره بدستتون میاد
فکر میکنم که خودش راهنمایی بسیار ارزنده ای هست :n17:
یه اسپری خوش بو مردانه میخوام:n02: قیمتم زیاد نمیخوام بالا باشه در حد 20-25تومان کافیه.
4-5ساعتی هم کم کم دوام داشته باشه.آها داشت یادم میرفت بوش زیاد تند نباشه:n02:
سلام دوستان یه سوال داشتم
جایی از بوی یه عطر خیلی خوشم اومد از طرف که پرسیدم اسم عطری که زدید چیه گفت اسپری energy sv1 ( انرژی اس وی یک) اما از چند جا که پرسیدم گفتن نداریم تو اینترنت هم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم خواستم بدونم کسی می دونه راهنماییم کنه
با سلام
چند عطر مردونه جوون پسند با قدرت پخش خوب و بالا و خاص برای مجالس پیشنهاد بدین
قیمت حدود 200
نکته اول اینکه باید ببینید کلا سری اسپری هایی به اسم energy وجود داره؟ بعد در بین مدل هاش sv1رو پیدا کنیدنقل قول:
اما اگر اسم سری نباشه اونوقت احتمالا energy مدل خاصی از یک عطر میتونه باشه مثلا من خودم (در حد اطلاعات محدودم) 3 تا عطر سراغ دارم به اسم energy!
بنتون
کریستین دیور
آدیداس
3 تا برندی هستند که عطر و اسپری با اسم energy دارند:n06:
سلام دوستان
لطفا چند تا عطر دخترونه شیک و خوشبو بدون الکل بهم نعرفی کنید که بوی اون نه گرم باشه نه خیلی خنک،ترجیحا عطر تمشک هم توش داشته باشه:n16:
سلام
نمیدونم جدیدا چرا هر ادکلنی میخرم یک مشکلی داره.چند روز پیش یک لالیک پور هوم Edp(کله شیر) خریدم ماندگاری بدی نداره پخشش به انداره تعریف هایی که شنیده بودم نیست ولی یک مشکلی که داره اینه که قسمت طلایی بالای شیشه محکم نیست و لقه :n13:.حالا می خواستم ببینم از دوستان اگر کسی نمونه اش را داره همینجوری یا نه؟ روزگاری شده که دیگر به هیچی نمیشه اطمینان کرد البته با کمک محصولات چینی :n01:
دوستان تا قیمت 150 تومن میخوام خوشبوکننده مردونه بخرم. لطف می کنید راهنمایی کنید: از 3 نوع مختلف:
ادکلن و اسپری و عطر
حتما نمیخواد اصل باشه. های کپی هم باشه خوبه فکرمیکنم.چون اصل قیمتش فکرکنم خیلی بالا بره
راجب گرم و سرد بودن هم نمیتونم تشخیص بدم کدومش رو دوست دارم. چون تا به حال زیاد بهش توجه نکردم. به ادکل دارم به اسم Pure Blanc که بوی خوبی داره.اسپری هم افریقا از اکس رو دوست دارم و پلی از اسمارت و رایحه بولگاری در عطرهای اسمارت (مطمئنا اینایی که گفتم همشون راحه ای از دیگر عطرها هستن)
چیزایی که خودم پیدا کردم و میگن خوبه اینا هستن:
Wood- Farenhite- Evidence 75- Warrior 12- 212- memories-BVLGARI-La nuit de l'home
حالا شما کدوم رو پیشنهاد میدید؟ هرکدوم اگه دو تا هم بشه ایراد نداره یا رایحه اون مورد توی ایپری یا عطر باشه
راستی برای همه فصول بشه استفاده کرد یا حداقل فعلا تو فصل های بهار و تابستون خوب باشه
میتونید بگید از کجا میتونم مطمئن خرید کنم؟
سپاس
سلام
این دم عیدی کسی هست ما رو خوشحال کنه
تا الان فقط از اونتوس خوشم اومده یعنی طوری بوده که ازم سوال شده عطرت چیه
ولی بقیه عطرهام مثل بلک ایکس اس ,لانویت دلوم,شنل,لجند,دیور هوم اینتنس و .. اینطور نبوده
حالا موندم برای امسال چی بگیرم که حسابی از خجالت آشنایان در بیایم
اونایی که قرمز کردم بیشتر خوشم میاد
سن من هم 23/5 هستش
ممنون میشم راهنمایی کنید
من escada s...ygrafiti و LACOST ESENTIALرو پیشنهاد میکنم اگه نزدید تا حالا شاید خوشتون بیادنقل قول:
به نظر من عطرای محشری هستن اولی گرم دومی خنک + [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از راهنماییتوننقل قول:
کثل اینکه این escada s...ygrafiti عطر خوبیه نطرات خوبی دادند براش فقط زنانه هست و فروشگاهای اینترنتی که نداشتند اصلا قیمتش چنده
رایحه اش چطوریه؟
جزو بهترینهاست به نظرم اینو یک دوستم که عطر فروشی داشت به من و بعضی از دوستانشنقل قول:
رایحه اش چطوریه؟
که اونا هم مرد بودند پیشنهاد کرد یکی از دوستانم هم که پسره عطر ثابتش همینه
فقط عطرش زنانه است ولی به نظر شخصی من عطر خوب مردانه زنانه نداره خیلی خانوما هم
عطرهای اقایون رو میزنن
قیمتش چقدره؟از کجا تهیه کنم اینترنتی جایی برای فروش نداره؟نقل قول:
اینترنتی نمی دونم ولی عطرفروش های معتبر فکر میکنم داشته باشننقل قول:
دوستان یه سوال
سفیر مشهد هم شعبه داره؟چندروز پیش فکر کنم تو فرهاد بود یه ادکلن فروشی به اسم سفیر دیدم.
Sent from my HTC Rhyme S510b
با سلام
دیروز شیراز یه عطر جدید از هوگو باس تست کردم به نام داماسک عود. بوش خیلی عالی و باکلاس بود. کسی تست نکرده نظرشو بگه؟ قیمت چی؟ تهران یا شهرای دیگه قیمت ندارید؟
سلام دوست خوبم اگر مدنظرتون حضور تمشک و میوه ها باشه رایحه به سمت عطرهای ملایم-شیرین یا خنک -شیرین متمایل میشهنقل قول:
Oh Lola از مارک جاکوب
محتوای مخفی: توضیح
Hippy Fizz از برند Moschino
Radiance از برند بریتنی اسپیرز
Glam For Her از برند کارولینا هررا
سلام من یه ادکلن 100 میل لالیک با قیمت 110 تومن گرفتم اونطور که تعریف میکنن نیست همه مشخصات رو هم با سایت لالیک مطابقت دادم ولی اصلا بوش پخش نمیشه به فروشنده زنگ زدم میگه لالیک ملایم شده مثل سابق نیست از دوستان میتونن کمکم کنن بگن راه تشخیص لالیک اصل و تقلبی چیه با تشکر؟
نقل قول:
بستگی داره به اینککه موندگاریش چقدر اگه اصل دبی حداقل عطرش 3 ساعت باید بمونه
Mine Pour Homme چه جوریه؟ قیمت هم زدن 125. یه ادکلن خنک و شیرین با موندگاری و پخش بوی بالا میخوام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این پست ها نگاه کنید دوستان وارد به امر نظر دادند.
Glam 212 از برند کارولینا هررا رو پیشنهاد میکنم
===========================
اون دوست عزیز در مورد لالیک پرسیدن کدوم مدلش منظورتون هست؟ بعید میدونم لالیک تقلبی داشته باشه!!
نقل قول:
سلام لالیک زیاد تقلبی داره
من دو نمونه شو قبلن گرفتم . همه چیزش مشابه اصل هست حتی جعبه و شیشه و حتی بو
ولی ماندگار نیست
البته فروشنده ش بهم گفت . یک نمونه شو میداد 18 و یک نمونه شو میداد 30 تومان
البته در بسیاری سایتها که نظر دادند نمونه ی اصلش یکم ملایم تر شده .
لالیک به نظرم یکم خز شده
لالیک اصل رو از کجا میتونم پیدا کنم راه تشخیص اصل از بدل چیه ؟
منظورم لالیک مشکی encre noire قبلا از wood مشکی هم استفاده میکردم ماندگاریش بهتر بود دوستان یه ادکلن که موندگاریش حداقل یه روز باشه و بوش تو سبک لالیک باشه رو پیشنهاد کنن با تشکر
لالیک ماندگاریش بد نیست شاید کم اسپری میکنی.به نظر من که ار وود راکی بهتره ماندگاریش چون من جفتشونو دارم.لالیک اسپورتم به نظرم بویه خوبی دارهنقل قول:
سلام دوستان
1 ادکلن مردانه خوشبو و شیک برای مجالس رسمی و 1 ادکلن خوشبو هم برای استفاده روزانه میخوام
رنج قیمت هم هر کدوم حول و حوش 200 حالا یه کم بالا پایین اشکالی نداره
از بوی ادکلن لایت بلو دی اند جی و دیور هوم اینتنس خیلی خوشم میاد
سن هم 28
ممنون
بوی گرم مد نظرتونه یا خنک؟ واسه مجلسی من اکسروس روژ از جیونچی و ایفوریا اینتنس از کلوین کلین و همچنین واسه مصرف روزانه من ورساچ پور هوم و ازارو اسپورت رو پیشنهاد میدم.البته اگه یکم بودجه رو بیشتر کنید گرلن اکستریم و هرود مارلی هم واسه مجلسی عالیننقل قول:
راستش بیشتر با بوی خنک حال میکنمنقل قول:
قیمت بالاتر هم بود اشکال نداره فقط یه ادکلن خوب میخوام
ممنون
من فکر میکنم پیور شات از تری ماگلر عطر شیک و برازنده ای هست (از خنک ها منظورمه)نقل قول:
همینطور CH (همون که بدنه قهوه ای رنگ داره و ورزن اسپرتش منظورم نیست) از برند کارولینا هررا هم عطر خنک خوبی میتونه باشه
از رایحه دلپذیر مونک بلنک لجند هم به راحتی نمیشه گذشت و بنظرم خیلی جالبه
کلا من عطرهای خنک مردونه رو با این ترتیب اولویت دوست دارم (سلیقه خودم و در حد اونایی که برخورد داشتم و یادمه :دی )
:
آیس من تری ماگلر
پلو بلو
پیور شات از تری ماگلر
فارنهایت (ابسلوت) از دیور
CH از کارولینا هررا
کلینیک هپی
پورشه دیزاین اسنس
مونت بلنک لجند
آزارو کروم لجند
ایسی میاکه بلو(آخر لیست هست چون واقعا خوشم نمیاد اما انصافا پخش بو و وماندگاریش عالیه)
و...
به آکوا بولگاری هم میتوانید فکر کنید.نقل قول:
چون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز عطر Farenheit Absolute رو پیشنهاد دادن اگه عطر گرون میخواید بخرید به بلو شنل هم توجه داشته باشید.
پلو بلو خودم استفاده میکنم عطر خوبی هست و ماندگاری نسبتا" خوبی هم داره... قیمت 125 میل هم 190.
فاراینهایت ابسولو به نظر من که گرمه اما بقیه پیشنهاد ها خوبن.من خودم تو خنکها اینا رو پیشنهاد میدم.تو رنج 100 تا 200(جیوانچی بلو لیبل - ورساچ پور هوم - لایت بلو دی اند جی - بولگاری اکوا - لالیک نویر اسپورت) اما قیمت بالاتر اینا(شنل الور اسپورت - شنل الور اسپورت اکستریم - ورساچ اروس - دیور اکوا فارانهات)نقل قول:
حق با شماست من هم منظورم همون آکوا فارنهایت بود که به اشتباه ابسلوت ذکر کردم....نقل قول:
راستی عطر لیبره از ایو سن لورن رو هم نباید فراموش کنیم :n06:
لایبر رو تست نکردم اما از این برند انتظار کار بد نباید داشت:n05:نقل قول:
من هم اخیرا تجربیات بدی در مورد خرید ادکلن پیدا کردم که یک نمونه اش هم لالیک بوده.برخلاف نظر بعضی از دوستان هم که فکر می کنند که برندهای ارزانتر نمونه تقلبی نداره باید بگم نمونه fake در انواع و اقسام مختلف تو بازار هست کپی های بهتر هم با نمونه اصلی هیچ تفاوتی ندارن که میشه گفت over high copy هستند:n01: فقط مصرف کننده بیچاره بعد از مصرف میفهمه که پولش به باد رفته . در مورد برچسب شبنم هم با یک فروشنده صحبت می کردم سررسیدش را باز کرد که حدود 200 یا 300 تا برچسب معظم شبنم لاش بود و اون طور که می گفت دونه ای 200 یا 300 تومان خریده بود.نقل قول:
سلام از بین آزارو ویزیت و سیلور سنت و جوپ هوم و توسکان لیدر که پخش بوش زیاد باشه و کلاسیک هم باشه کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟ معیار اصلی اینه سنگین باشه با تشکر؟
سلام
لطف کنید چند ادکلن خوب با رایحه ملایم و دلنشین مردانه معرفی کنید. عطر با رایحه تند هم اگر تندیش زیاد نباشه مشکلی نیست.
-----
امروز یه دوری زدم و one million و black sx رو امتحان کردم. هر دو تا خوب بود ولی از one million بیشتر خوشم اومد. با وجود اینکه one گرم است آیا برای فصول گرم مناسب است یا خیر؟
همچنین vip 212 و Lanuit رو هم امتحان کردم ولی دیگه متوجه دقیق بوی این دو نشدم. به نظر شما چه ادکلنی رو انتخاب کنم. منتظر پیشنهادهای شما هستم.