:8: منتظر...نقل قول:
Printable View
:8: منتظر...نقل قول:
اقا اینجا یکی به ما کمک کنه ما هر کاری کردیم نتونستیم جواب بگیریم از اون بنده خدا خواهش میکنم یکی مارو راهنمایی کنه در مورد کار افتادگی.و کجا باید رفت چی کار باید کرد خواهش میکنم جواب بدید
ظاهرا در دانشگاههای پیام نور غیر حضوری میشه خوند.نقل قول:
نقل قول:
از یکی پرسیدم گفت فاتب میدان ونک 500 متری به سمت تجریشه !! یعنی کدوم خیابون میشه !! مطمئنی این آدرس درسته ؟؟ چون اونا هم میرن فاتب و گفت اونجاست
اه خدا خدمت دیگه چه مصیبتیه....فردا اعزامم الان تمام وسایل ام رو جمع کردم تو کارتون بردمشون انباری:44: ...چه حس کوفتی ایه غمی تو ادم موج میزنه لعنتی:37: !!کچل هم کردیم به سلامتی که دیگه غوز بالای غوز !!:31:
تمام کارهام رو کنسل شغل کنسل تفریحات کنسل ماشین کنسل خانوم کنسل :31:
اه خدا
بابا اینقدر سخت نگیرین
سخت بگیرین سخت میگذره
خدمت اینقدر ها هم سخت نیست
منم همینطور ...نقل قول:
درکت می کنم داداش
منم دارم جمع می کنم
آخریش هم همین لپ تاپ مادر مردست که باید خاموش بشه و ...
ای روزگار .... :(
آقا جان ما دو تا ستاد نیروی انتظامی در تهران داریم :نقل قول:
1- ستاد کل ناجا : ونک ، میدان عطار نیشابوری
2- ستاد فرماندهی انتظامی تهران بزرگ (فاتب) : که توی خیابون معلم ، خیابان مرودشت (همونطور که تو نقشه نشون داده) هست .
بنابراین اگر به شما گفتن برو فاتب (فرماندهی انتظامی تهران بزرگ) ، باید بری مرودشت . توی ستاد فاتب اونهایی که پارتی دارن و از قبل کارشون رو درست کردن رو میفرستن ستاد کل ناجا (ونک) یا اینکه توی خود ستاد فاتب نگه میدارن .
نقل قول:
من هم 01 افتادم
آیدی تون رو چک کردم . آف بودید .
بچه ها کسی میدونه پادگان ها موقع اجلاس عدم تعهد باز هستن یا نه؟ من ستاد مشترک سپاه هستم. کسی از اونجا خبری نداره؟
سپاه رو نمیدونم فقط میدونم هیکل بچه ها ناجا میاد و اماده باش هستندنقل قول:
ادت کردم عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آماده باش تو خود پادگان هستن یا اعزام میشن جایی؟نقل قول:
ممکنه بعضی ارگان ها درخواست نیرو بکنند وتعدادی رو به صورت ماموریتی جایی اعزام کنند اما اکثرا تو یگان خودشون به صورت اماده باش هستندنقل قول:
با سلام دوستان حالا فردا 1 شهریوره شرکت نفت سایت ثبت نامش واسه امریه باز میشه به نظرتون؟ اگه کسی تیر ماه ثبت نام کرده توضیح بده مرسی
دوستان عزیزی که میخواهند واسه امریه شرکت نفت ثبت نام بکنن ثبت نامش شروع شده از 1 یا 2 ساعت پیش . اگه شرایطش رو دارین و دوست دارین اقدام کنید. برید شرایطش رو بخونید .نقل قول:
ایشالا که همه سلامت باشید و به یاری و توکل به خدا همه ما بریم خدمت و به خیرو خوبی تمام بشه .
امروز رفتم سپاه یه سر و گوشی آب بدم برای پذیرش، با نیروی انسانی صحبت کردم. گفت اکثر کسایی که برای شهریور پذیرش شده بودن رو دادن ارتش و ناجا، برای آبان هم هنوز پذیرش نکردیم. گفتن بخشنامه جدید اومده که در سایت بر اساس رشته تحصیلی ظرفیت باز میکنند و ماهم بر اساس اون ظرفیت پذیرش میکنیم. :9:معلوم هم نیست کدوم رشته و به چه مقدار ظرفیت اعلام بشه.
ما نفهمیدیم میخوایم بریم آشخور بشیم یا استخدام میکنن! مسخره بازیه... :44:
سلامنقل قول:
رفیقه من امروز اعزام بود ، رفته بود میدون سپاه ( مثل اینکه سئول پذیرش گرفته ، دقیق نمیدونم . ) بعد گفت طرف اومد بهمون گفت برید خداتون رو شکر کنید ، پذیرش ها کم شده و خیلی ها رو دادن به ناجا و ارتش و از 300 نفر فقط 70 نفر رو پذیرش کردیم و ...
مثل اینکه از این به بعد پذیرش ها کمتر شده و خیلی هم سخت .
اگه رشته ی خوبی باشید ، فکر کنم درصد پذیرش بالاتر باشه ، مثل رشته های فنی حرفه ای ( کامپیوتر و حسابداری و قدرت و... )
موفق باشید.
به نظر من کار واقعا مسخره ای هست، نمیدونم سپاه چرا بیشتر راغبه دیپلم پذیرش کنه (البته یه حدسیاتی دارم)نقل قول:
رشته من خدا رو شکر خوبه (قدرت) ولی تا پذیرش استرس باهامونه! معلوم نیست برای ماهی ما اعزامیم کدوم رشته ها و به چه تعداد اعلام بشه.
برادر سپاه راغب نیست دیپلم بگیره ناجا هست که راغبه لیسانس به بالا بگیره ودلیلش هم کاملا مشخص هستنقل قول:
سلام بچه ها کمک
لطفا منو راهنماییم کنییییییییییییید
بنده پس از اتما
ببخشید
اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه دریغ نکنه خواهشااااااااااا
بنده پس از اتمام دوره کاردانی در تیرماه 89 بدون غیبت به خدمت اعزام شدم
دو ماه آموزش خود را در عجبشیر گذرانده وسپس برای ادامه خدمت به لشگر 88 زاهدان ارتش اعزام شدم و در آنجا نیز پس از طی دو ماه بجهت قبولی در دانشگاه مقطع کارشناسی از آنجا تسویه نموده ومشغول تحصیل شدم
اینک تحصیلات خود را تمام کرده ام
وطی یک ماه می خوام اقدام کنم
برای ادامه خدمتم باید چه کار کنم ؟
آیا دوباره 2ماه دوره آموزشی خواهم داشت ؟
بنده اعزامی 89 بودم اینک مدت خدمتم چقدر خواهد بود ؟( قانون جدید)
مجددا به خدمت گیرنده بنده کدام است؟ ارتش - سپاه - ناجا
آیا مجددا تقسیم خواهم شد یا به یگان قبلی ام باز میگردم؟
بنده با درجه گروهبان یکم در دژبان ل88 خدمت میکردم حال با چه درجه ای اعزام میگردم ؟
ممنون میشم توضیح کامل بدهید
راستی لباس و پتو میدن یا نه ؟؟
به ترتیب برات میگم:نقل قول:
1-از وقتی فارغ التحصیل بشی 1 سال وقت داری تا دفترچه ات رو پر کنی.در ضمن اون مقداری که خدمت کردی برات محاسبه میشه.
2-دوره اموزشی نخواهی داشت.یا بهت مرخصی میدن تا برگه تقسیمت بیاد یا یه دوره 10-20 روزه میری الکی ول میچرخی تو پادگان.
3-دوباره برمیگردی نیرو زمینی ارتش-احتمالا یا عجب شیر میری تا برگه تقسیم بگیری یا 01 و این حوالی تقریبا.
4-طبق قانون جدید 21 ماه.منهای 4 ماهی که خدمت کردی میشه 18 ماه.
5-ممکنه دوباره زاهدان بیوفتی.شایدم بفرستنت جای دیگه.
6-درجه فعلی لیسانس در ارتش ستوان سومی هست.
7-پتو بهت نمیدن.ولی لباس 50-50 هست.سعی کن بگیری.بگو لباس ندارم و استحقاقیمونو بدین.اگه ندادن برین بازرسی.منم دقیقا مثل خودت بودم همینجوری ازشون لباس بگیرن.چون حق تو هست.مواظب باش وسایلتو بالا نکشن.
من در این مورد مطمئن نیستم، چون من شنیدم در ارتش و ناجا اگه وسط خدمت قطع کنی وقتی برگشتی تجدید دوره آموزشی میخوری. (البته هم زمانش کمتره و هم کاری به کارت ندارن). حداقل این مورد رو در ناجا داشیم.نقل قول:
نقل قول:و همچنان :5: منتظرنقل قول:
برادر من شما برو پلیس + 10 خودشون برات پیرینت میگیرند لازم نیست منتظر پست باشینقل قول:
2.شما با 4 بزن مشکلی نیست
من خودم نیرو دریایی ارتش بودم و شرایطم مثل این اقا بود.نقل قول:
اموزشی هم نداشتم و 20 روز مرخصی دادن و بعدش تقسیم شدیم.
حالا نزاجا رو خبر ندارم که اینکارو بکنه یا نه ولی فکر کنم اونم اینجور باشه.
ناجا کلا بحثش و شرایطش فرق داره.
من امروز برگ سفیدم رو گرفتم افتادم شهید باهنر کرمان !
کسی میدونه اونجا چطوریه ؟
ندونی بهتره :دینقل قول:
برو به سلامت
سلام من دارم فوق لسانس میخونم اگه انصراف بدم و با لیسانس اقدام به خدمت کنم امریه میتونم بگیرم یا انصراف مانع گرفتن امریه میشه؟
واسه چی ؟نقل قول:
مرگ من بگو خیلی خطریه ؟
امریه ام امروز اطلاع دادند برای ستاد بازسازی قراره بفرستنمون اذربایجان مگه اداره می تونه بدون هماهنگی ارتش نیروهای امریه رو جا به جا کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟:37: شانس نداریم کم همه جور حمالی تو این اداره انجام دادیم مثل کارگر ازمون کار کشیدند اونم کار یدی اخرشم این حقوقمم 6 ماه قطع کردن
حقیقتش. رفیق این پادگان دو تا شعبه داره یکیش بزرگتر و یکی هم کوچیکهنقل قول:
فرمانده بسیار خوبی داره اما متاسفانه خیلی کم تو یگان هست
گروهانها و گردان ها رو بر اساس اینکه بچه کجا باشید جدا میکنند یعنی بچه ها ی تهران میوفتند پیش هم و متاسفانه بیشترین ظلم رو در حق بچه های شهرستان خصوصا تهران میکنند بچه های کرمان خیلی حال میکنند اما حسابی از خجالت غیر بومی ها در میان
بچه های کرمان رو میفرستند مرخصی اما بچه های شهرای دیگه باید وایسن پست بدن
اب و هواش هم افتضاح کرم ضد افتاب با خودت ببر
روز ها از گرما میپزی شبها از سرما قندیل میبندی
فکر یه پارتی هم برای تقسیمات باش که اوضاعش خرابه
اون پادگان کوچیکه دیگه بد تر
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
دوست عزیز خیلی ببخشید شما باید از خداتون باشه که به هموطن خودتون کمک کنیدنقل قول:
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
شمام واستادی کنار می گی لنگش کن من پدر مادر پیر خودم رو ول کنم برم کی رو کمک کنم ؟نقل قول:
شما اگه خیلی دوست داری بیا با هم بریم البته خیلی ببخشید بنده سر این امریه قید دانشگاه امیر کبیر و کسری و ... رو زدم که تو شهر خودم خدمتم رو تموم کنم کنارشم بتونم به بدبختی های خودم برسم . اگر قرار بود همچین چیزی باشه می تونستند همون اول شرایط رو بگن.
درود دوست عزیز منظورم این بود که ناراحتی نداره بلاخره یه کار خیر هم انجام میدی ببخشید اگه ناراحت شدیدنقل قول:
ما تو فروم عصر جوان یه کمپین برای حمایت از زلزله زده ها تشکیل دادیم و دوستان اونحا دارند خیلی با برنامه مراحل کمک رسانی رو انجام میدن من خودم هم شاید تویه هفته اینده به مناطق اعزام میشم از این . . . که چیزی برنمیاد مگه اینکه خود ملت ایران یه کاری بکنند
بلاخره خدمت هست و هزار گرفتاری دیگه همش هم پشت میز بشینی که فایده نداری بلاخره باید دو تا خاطره برای ادم بمونه که بعدا تعریف کنه یانه :دی
باز هم عذر میخوام که یکم تند رفتم
خواهش می کنمنقل قول:
عزیز کدوم پشت میز نشینی ! یه چند تا از نمونه هاش رو پیام خصوصی بهت می کنم
روم نمیشه عمومی بگم
در ضمن اینا اینقدر نیروی بخور بخواب دارند که نگو نمونش رو چند وقت پیش گفتم طرف منو صدا کرده بیا رو میزم رو نگاه کن پرونده رو بده به من
این در حالیه که خودش پشت میز بود و زحمت نداد دستش رو دراز کنه
اخرشم دو تا غر زد که چرا پرونده رو اینجا گذاشتی در حالی که خود بیش... گذاشته بود تا این حد گشا...ند!
من همینجوری زپرتم در اومده ! قلبم چلاغه !!!نقل قول:
آخرش ناقص بر میگردم خونه !