.........................
Printable View
.........................
کجا کلاس فتوشاپ میرید که میتونید یه همچین عکس هایی درست کنید؟:n04:
دوستان بار دوم و بار آخر ، توهین نکنید . بحث کردن خلاف قوانین نیست ، ولی توهین کردن هست . تا الآن فقط پاک شدن اینجور پستا ولی از الآن به بعد دیگه به یک پاک کردن اکتفا نمیشه .
سلامنقل قول:
اگر قرار باشه تیم مقابل bot باشن ، خودم با سینگد می رم سه تا لاین رو با هم جمع می کنم :n02:
فقط تو لاین ها راه می رم همه چی حله!
ولی تو بازی مقابل نه جانگلر بهت اجازه می ده بری حانگلش رو فاتحه بخونی، نه لاین های دیکه ، مگر این که یا هم تیمی باشن هوای هم رو داشته باشن ، یا نوب باشن نفهمن طرف داره فارم دزدی می کنه.
ای قوربونت منم همینو میگم :n02::n12::n16:
از الان به بعد اگه توهین کنید از صحنه زندگی پاک میشید :n08:نقل قول:
اسکین soul reaver draven رو unlock کردم،هیکلش انگار نسبت به قبل کوچیکتر شده،بیچار رو ایقدر ترول کردین از خجالتی آب رفته :n02: لابد این دفعه میگه Gooooodbyyyyyye Leaaaaaaguuue of Draaaaven :n08:
تو چه جــــــــــور دلت اومد ما را فریب بدی؟؟؟ آقا این عکس اصلای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی به خاطــــــــر 3K RP حاضر شدی چنین کار غیره انسانی را انجام بدی!!!:n22:
دوست عزیز اگر یک بار دیگه بشینی بخونیی متوجه میشی من نگفتم hybrid بده یکی دیگه گفته.نقل قول:
دوما آیتم های که پیشنهاد دادم همشون باعث تانک شدن nasus میشن اگر نمی شن برات دونه دونه توضیح بدم
من سایت یکی دادم که از یوزر PBE هست و میشناسمش خبر به روز ترین و کلا خوره این بازی بود (انقدر عکس فیک نزارید)
تمام تغییرات اونجا میتونید همه در کنار یک چیز با خبر بشید ویدئو تو یوتیوب قرار میده
من دیگه کلا از جامعه گیم خدا حافظی کردم (روحش شاد بشه :n02:) کلا حلال کنید مارو اگر فوکوس کری ... هر چی بود :n09:
چندتا اکانت فروختم
محتوای مخفی: برای اطلاع
نه این عکسه دادن بهت Fake ـه , اصلیش اینه :نقل قول:
من از کرده خود پشیمانم ؛ مرا عفو کنید :42::42::42:
:n02:
×××
فکر کنم این بحث تموم شد دیگه اما اگه هنوزم باور ندارین , Add کنین تا جلو خودتون اینقدر فارم کنم :n16:
من مشکلی هم با آقای pancha73 ندارم , فقط بحث کردیم , امیدوارم ناراحت ؛ قهر ( :دی ) نشده و نکرده باشن .
سلام
شیوخنا مسئله!
آقا چطور اسکرین شات بگیریم؟
من printscreen زدم صفحه دسکتاپم رو گرفت!
F12 میزنی بعد اون screenshot رو تو پوشه ُScreenshots در پوشه گیمتون رو پیدا میکنینقل قول:
ااااااه دعوا تموم شد :n03: ... دیر رسیدم پستها هم که پاک کردن ... حالا دعوا سر چی بود؟ نمیدونم چرا پستها رو پاک میکنه این ناظر انجمن!! خب قشنگیه فروم به همین اکشن بودن و بلاف زدن و خالی بندی شه.
: دینقل قول:
نمیدونم چرا پستها رو پاک میکنه این ناظر انجمن!! خب قشنگیه فروم به همین اکشن بودن و بلاف زدن و خالی بندی شه.
کلا سه تا پست پاک شدن که اونا هم توهین توشون بود . بقیه پستا سالمن !
سلام دوستان،
من چند وقتیه دنبال یه نرم افزار خوب برا اسکین لول میگردم با Skin Installer Ultimate کار کردم ولی پر از باگه و برا اسکینای خود ریوت جواب نداد قبلا از LoLSkins استفاده میکردم که خیلی ساده و عالی بود ولی مثل اینکه دیگه ساپورت نمیشه و با پتچ های جدید کار نمیکنه، حالا آیا کسی نرم افزار دیگه ای میشناسه که بشه باهاش اسکینای خود ریوت رو امتحان کرد؟
آقا در مورد بحث 100 فارم تو 10 دقیقه به هیچ وجه ممکن نمیشه این کارو کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این بازی در مقابل بوت بود و منم تا تونستم فقط فارم کردم. نشد که نشد (14 تا هم نتونستم بزنم که با اونا هم 100 تا نمیشه)
پ.ن : تاپ تاپش شاید بتونین 95 تا بزنین که اونم امکان نداره
متأسفانه این تاپیک تنها تاپیک بروز و شلوغ در مورد این بازی توی وبسایت های ایرانی هستش. حالا ۱۰۰ تا فارم بشه یا نشه. نمیدونم چرا این بچه ها (به معنی واقعی کلمه) که توی این تاپیک فعالیت میکنند اینقدر طرز صحبت کردنشون بد هست و فکر میکنند دیگران چیزی باز بازی نمیدونند یا طرف تصور کرده چون 2000 تا RP داره یعنی خیلی کار درسته :n21: ما اینجا کیلویی RP میخریم اینقدر ادعا نداریم! فقط نمیدونم چرا این چند نفر که تلاش میکنند به زور خودشون رو گیمر نشون بدن چرا یک تیم درست حسابی ندارند و ما هیچ رکوردی از اینها نمیبینیم تو هیچ جا :n09: تاپیک به جای اینکه در مورد بازی پیش بره، فقط شده منم منم. من هم متاسفم اگر گفتم توی 20 دقیقه 300 تا فارم میشه کرد و از سایر کاربران عذر میخوام. متوجه نبودم که سطح سنی کاربران فعال توی این تاپیک بسیار پائین هستش.
کیلیوی rp می خرید؟این که چیزی نیست ما اینجا تن تن RP میخریم همین دیروز 2 تن RP خریدم با تریلی اوردند تو اکانتم خالی کردند:n10:نقل قول:
درباره سن هم بگم که من بزرگترینشون کاری داشتی به خودم بگوو
معرفی میکنم خودما:
من AloneSoN چهارده سال دارم اززززززززز عامریکا:n02:
خوشگل پسر تو که تازه زدی تو فازه Trollنقل قول:
پدر ترول اینجا با اکانت League OF Legends نشسته:n16:
تجربه ثابت کرده تو این تاپیک هیچ حرفی با منظور واقعی زده نمیشه :n02:
من ؟؟؟ ترول؟؟؟نقل قول:
خوشگل پسر تو که تازه زدی تو فازه Troll
ادمین بیا این داره به من توهین میکنه
تا جایی که من میدونم تو دو روزه Troll میکنی:n13:نقل قول:
نه عزیزم حرف شما درسته من که نگفتم اشتباه میگی فقط گفتم آیتم هایی که گفتی علاوه بر تانک بودن چیزای دیگه ای هم میده که میشه تقریبا hybrid :n16: اگه طرز گفتنم طوری بود که باعث سوء تفاهم شد شرمنده :n12:نقل قول:
نه داداش ناراحت نشدم :n02:بحث داغی بود بازم ازین کارا بکن :n02:نقل قول:
میخوای 4 تا فحش بدم باز شروع شه؟؟:n02:نقل قول:
دوباره نظرم برگشت،100 تا فارم تو 10 دقیقه اول بازی امکان نداره :n02:نقل قول:
این که باعث افتخاره،نشون میده که بچه ها از آمادگی لازم برخوردارن و همیشه up to date هستن:n02:نقل قول:
من بد حرف نزدم میتونی بری تمام پستامو از اول بخونی،هیچ کلمه ی توهین آمیزی نمیبینی اگه بود که ناظر محترم پاکشون میکرد,دلیل نمیشه من 1 حرفی زدم که مخالف نظر شما بود بهم بگی بد حرف زدی من فقط نظرم و گفتم :n29: به کسی هم نگفتم که از بازی چیزی نمیدونه،در مورده این جملت <تصور کرده چون 2000 تا RP داره یعنی خیلی کار درسته >شما بورو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو که در جواب دوست عزیزمون lordthunder دادم رو بخون،این یعنی این که من به RP به جنبه ی پلیر بودن نگاه نمیکنم :n29:نقل قول:
بابا فهمیدیم مایه داری :n02:نقل قول:
با این جملت دقیقا جمله قبلی خودتو نقض کردی،یعنی داری به دیگران بی احترامی میکنی که اونا پلیر نیستن و شما فقط ازین بازی سر در میاری و pro هستینقل قول:
سایر و همچین bold کرد که دیگه قشنگ منو گلوله بارون کنه :n02: میانگین سنی بروبچه اینجا بالا هستا،حداقل این طور نگو که به اونا بی احترامی نشه :n02:نقل قول:
اضافه میکنم من تمام این مطالب رو دوستانه گفتم مثل تمام مطالب قبلیم،باز نیای ادامه بدی بگی ال هستی بل هستی :n02: انتقاد پذیر باشین :n16:
این بیچاره مگه ban نیست؟ :n02:نقل قول:
نه بابا این موزمار استعدادشو رو نکرده بود :n02: این کارست پسرهنقل قول:
آقا در راه خدا یکی واسه ما دوتا یه Id بسازه ... Email دیگه ندارم همه یوزر های P30Worldـم بن شدن ...
من از این به بعد پست میدم اولش مینویسم TR4NC3 که بدونید پست های من کدومه :دی
خنده دار ترین بازی که داشتم این بوده
master , ashe هر دو ترول که البته صرفا تو جانگل فید میدادن نه به ما
teemo هم که کلا لیو داد یعنی بازی شد 5 به 2
من میگم ترول نیستم چرا شما هی قصد خراب کردن شخصیت من را در این تاپیک دارید؟نقل قول:
خوشگل پسر تو که تازه زدی تو فازه Troll
عمویی من همون League of Legends هستم..نقل قول:
با اکآنت امید جان میام اینجا
والله اون موقع که من ترول میکردم ترو ندیدم:n10:
سلامنقل قول:
دیدم ترول کرده بودی خالی بسته بودی که zombie quinn کاره تویه.
اه سلام داش League of Legends توی؟؟ منم Xpeke هستم با اکانت داداشم اومدم خیلی دلم برات تنگ شده بود:n11:نقل قول:
عمویی من همون League of Legends هستم..
با اکآنت امید جان میام اینجا
والله اون موقع که من ترول میکردم ترو ندیدم:n10:
:n19:نقل قول:
League OF Legends :
باشه به استاد نمیگم که گفتی نمیشه 100 تا فارم تو 10 مین کرد ... Secret مییزارم بین خودمون بمونه آخه آمار رسیده استاد تو 10 مین 200 تا فارم میکنه:n19::n16:
Dat Pekeنقل قول:
منم Xpeke هستم با اکانت استاد اومدم خیلی دلم برات تنگ شده بود:n11:
اصلش توی 100 مین 10 فارم بودنقل قول:
باشه به استاد نمیگم که گفتی نمیشه 100 تا فارم تو 10 مین کرد
2 ساعته که تو گیم نمیره یا اگه میره بازی استارت نمیشه ....:n13:
قیمت Mega Legacy Bundle همش 22468 RP هست :n02: ناقابله،لول به چه امیدی فکر کردی که ملت این Bundle رو unlock می کنن من نمیدونم :n02:
کسی هست 22000 تا RP بهم قرض بده؟:n12: :n02: قول میدم زود پسش بدم :n02:
چیزی که بدون استثنا همیشه برام اتفاق میوفته...! :n27::n03::n28:
اگه چمپ هاش و اسکیناشا داشته باشی کم میکنه از rp مثلا برا یکی از بچه ها 15K بود ولی خوب در هر صورت خیلی زیادهنقل قول:
پول خون آدمیزاد را باس بدی تا بهت اینا را بدند:n02:
:n08::n08: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :39: :39: :16:
---------------------------------------------------------------------
اقا اینجا باید اینطوری صحبت کرد و نظر داد الان من یه دونه اموزشی میرم یاد بگیرین :
دیروز یه بازی کردم با zed که نگووو یه راهی پیدا کردم که میشه به جای 3 تا 4 تا سایه درست کنی همینطوری.(تازه ایینه هم بیاری میشه 8 تا)
اول یازی 4تا afk داشتیم خودم تک هر سه تا lane رو فریز کردم دیگه ببین چقدر فارم کردم دقیقه ی 10 300 تا رو رد کردم تازه چیزی نمونده بود که یه تاور هم بزنم که یهووووو چشمت روز بد نبینه یکی از یارا ریکانکت کردفید داد بعد dc شد. منم که دیدم دیگه راهی نمونده و دارم میبازم دقیقه ی 20 رفتم baron رو زدم بعد تکی یه لین رو که هی تورت داخل base اش مونده بود زدم تا دشمن برگشت به base من دوتا تورت نزدیک nexus هم زدم با چند بار جا خالی دادن از اسکیل شات ها (البته بعضی از ابیلیتی ها که اسکیل شات نبود رو که باید میخوردم) کردن استفاده از w و کلی عرق ریختن بازی رو بردم تیم مقابل هم kassa داشت هم teemo که هر 20 ثانیه 5 تا قارچ میگذاشت ببین چه میدان مینی بوده تازه 4 تا afk و یه دونه feeder و troller و ***ی afk با این حال بردم. خلاصه zed چمپ خیلی خوب و حرفه ایی که پیشنهاد میکنم تا لول 40 نشدین نگیرینش چون خیلی حرفه ایی.
"این نمونه ای از صحبت کردن درباره ی یه چمپ بود."
حالا نظر دادن در مورد یه چمپ :
دیروز (این نکته رو داشته باشین دیروز خیلی مهمه حالا جلسات بعد دلیلشو میگم)با annie رفتم ساپورت دقیقه ی 14 51 تا فارم کردم( با رلیک شیلد) و چهار تا پنتا باهش گرفتم تو این موقع وکل بازی رو کری کردم به نظرم باید وقتی اولتش رو میزنی از cd اش نره چون سریع دوباره ابیلیتی ات اماده میشه همینطوری یه triple گرفتم اون دوتای دیگه هم چون ابیلیتی 1 اش وقتی یکی میمیره cd نداره دوبار استفاده کردم بعد از اولت که جان همه رو کم کرده بود دیگه penta رو گرفتم به نظرم چمپ نوبا نه ولی خیلی ساده ایی و باید نرف شه واقعاچون نه اینکه یکی مون afk شد tibbers رو فرستادم top دیگه بازی رو به این صورت کری کردم وتموم به نظرم باید نرف شه و همین الان من میرم riot و با morello صحبت میکنم در این رابطه . و چند کیلو rp بگیرم بیارم.
این اسکین هایی هم که گذاشتن حالا من گرفتمش ولی قیمتش خیلی بالاس و کسی نمیخره باید در این رابطه هم برم یه صحبتی بکنم من."این من اخر خیلی مهمه:n06:"
BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAACCCCCCCCCCCKKKKKK KKKKKKKKKK:n02::n02::n02::n02::n12::n12::n12:
خوش اومدینقل قول:
کی پرچممون عوض شد؟:n02: این پرچمو انگار قبلا 1 جایی دیدم :n02:
------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه؟؟؟؟:n02: مگه اینجا چشه