سلام به دوستام مشهدی کسانی که سرعت 2 مگ دارند روزانه وشبانه با چه سرعتی دانلود میکنند
Printable View
سلام به دوستام مشهدی کسانی که سرعت 2 مگ دارند روزانه وشبانه با چه سرعتی دانلود میکنند
جالبه به من گفت نویزت خیلی کم و بسیار خوب هستنقل قول:
ترافیک مرکز رفته بالا
ولی احتمال زیاد ترافیک یا نویز بهانه است محدود کردن
یعنی واقعا هنوز شک دارین که محدود کردن؟
سلام اینجا کسی نامحدود از صبانت داره بهم بگه سرعت دانلود چگونه هست ؟
من دقیقا دوست داشتم بشنوم بگه ترافیک مرکزت رفته بالا بعد من میدونستم با نمایندگی-خودمو اماده کرده بودم تا قشنگ بشورمشون بزارمشون کنار!:n24:حالا نویز رو برطرف میکنم تا برسیم سر اصل مطلب-پینگمم مشکل دارم گفت از نویزه!شما زنگ بزن نمایندگی بگو شرکت این سرعت از بین رفته مارو چطوری میخواد جبران کنه!ناراحت بود برو تخلیه نکن!اگر به من میگفتن به نمایندگی میگفتم خیلی میرفت رو اعصاب تخلیه میکردم میرفتم شاتل-میگن 2 روزه وصل میکنهنقل قول:
روزانه 250 شبانه 100 !روزانم نصف شده!تا 2 3 روز اینده پیگیری میکنم ببینم چی میشهنقل قول:
امشب کلا زمان دانلود رو فیلم برداری کردم. سرعت متوسط 100 کیلوبایت بود و جمعا 1.7 گیگ دانلود شده. اگه اینطوری پیش بره مطمئنا کوچ می کنم :n23:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه روی چه سرویسی بیشترین سرعت رو میشه گرفت؟
128 نامحدود تا 10 گیگ اول سرعت حدود 300 بعد از اون سرعت بین 12 تا 16 متغیر است.نقل قول:
روی سرویس های محدود! چون نامحدود ها شبانه رایگان ندارن و بعد از مصرف حجم معینی، سرعتشون خیلی کم می شه.(پست بالای همین پست رو بخونین)نقل قول:
شبانه روی چه سرویسی بیشترین سرعت رو میشه گرفت؟
ولی برای محدود خب هرچی سرعت اسمی بالاتر باشه، سرعت شبانه هم باید بیشتر باشه....
ولی اگه تو همین تاپیک نگاه کنین سرعت های شبانه خیلی متفاوته و باید ببینین تو منطقه شما چجوریه. مثلا برا من خوبه. با سرویس 512 دیشب حدود 2200 مگ دانلود کرد ولی کسایی تو همین تاپیک هستن که سرعت اسمیشون از من بیشتره ولی سرعت دانلود شبانشون کمتره...:n03:
درسته جاهای مختلف متغیرهنقل قول:
سرویسا رو روی چند میبندن؟
ساعت دانلود رایگان شبانش از چند تا چنده؟
بچهها من تو قم سرعت 128 خوبه یا مشکل داره؟
دوستان شما سرعت تو مودم نگاه نکنید سرعت خیلی راحت میتونن تو نرم افزار اکانتینگ بالا پایین کنن
سوال اولتون رو نمی دونم...نقل قول:
ساعت رایگان از 2 تا هفت...
دوستان صبانت بیشتر از 128 نمیده واسه کاربران خانگی
چه عجب سرعت دانلود روزانه یکمی بهتر شد و به 100 کیلوبایت میرسه
چند وقت بود که سرعت دانلود روزانه ثانیه ای 50-40 کیلو شده بود !!!
الان که سرعت خیلی پائین اومده سایتها به زور باز میشن
نقل قول:سرعت 128 داشتم محدود 250 میگرفت!مال شما 170 هست !ولی خوبه خیلیا همینم ندارن:n02:نقل قول:
روزانه من 2 مگ گرفتم !الکی میگن شما برو بگو میخوای میدنت
کدوم شهر هستین شما؟ سرعت دانلود روزانه و شبانه چطوره؟
من 512 دارم...نقل قول:
دوستان صبانت بیشتر از 128 نمیده واسه کاربران خانگی
کی گفته نمی ده...
ولی برای شارژ نمی شه با سایت خودش شارژ کرد....
من موقعی که می خواستم شارژ کنم، زنگ زدم نماینگی بهم آدرس یه سایت دیگه داد، از اون شارژ کردم....
شما هم اگه سرویس بالاتر از 128 می خواید زنگ بزنین نمایندگی...
----
آقا دیشبم نزدیک 3 گیگ دانلود کردم!:n09:
اینم از حر/و/م زادگی صبانت !
تصویر اول مال دیشب هست ، ساعت 2:02 شب یعنی 2 دقیقه بعد از شروع شدن ساعات رایگان :
تصویر دوم هم مال دیشب هست باز و 3 دقیقه بعد از تصویر اولی ! سرعت رو قشنگ رو 100 فیکس کردن که نشه دانلود کرد
فقط من تو این موندم که اینا نصف شب پهنای باند میخوان چیکار که نمی زارن ملت دانلود کنن ؟
سلام دوستان من فقط به خاطر همین تاپیک اومدم عضو سایت شدم :n02: دیگه همونطور که می دونید مدتیه صبانت سرعت شبانش رو محدود کرده اما من دیشب یه چیزی رو متوجه شدم
قبل از ساعت 2 من چندین بار مودم رو ریست کردم و هر بار آیپی که می داد با عدد 151.232 شروع می شد و موقعی هم که رفتم برای دانلود حالا با وجود اینکه سرعت مثل سابق نبود اما به هر حال با 200 اینا می گرفت اما یک بار که مودم رو ریست کردم (بین ساعت 2 تا 7) رنج آیپی که بهم داد کلا تغییر کرد و با 188 شروع شد! بعد از اون سرعت به طرز فجیهی پایین اومد و از 30 بالاتر نرفت !!! الان که روزه دوباره آیپی همون 151.232.*.* هست می خواستم ببینم اول اینکه آیپی های شما هم تغییر کرده یا 188 هست و بعد هم اینکه default gateway شما توی مودم چیه ؟ چون این هم تغییر کرده دقیقا از وقتی سرعتا محدود شده
ip رنج 188 صبانت مال همدان هست،یعنی هر دفه دیدیم این رنج هست مودم رو خاموش و روشن کنیم تا یه رنج دیگه مثل 89 بگیریم که ماله اذربایجان هست و سرعت بیشتر بشه تو شبانه؟
یعنی محدودیت رو رنج 188 هست؟
نه ببینید تا قبل از ساعت 2 (توی شیراز اینجوریه جاهای دیگه رو باید دوستان تست کنند) وقتی شما هر چقدر کانکت بشید آیپی از رنج 188 نمی ده و سرعت نرماله. حالا اگر قبل از 2 کانکت شده باشید و آیپی از نوع پرسرعت باشه بعد از 2 هم تقریبا سرعت قابل قبوله اما اگر حتی یک بار دیسکانکت بشید و کانکت بشید آیپی از رنج 188 می ده و سرعت به شدت افت می کنه حتی من پریشب دیدم که با اون آیپی 188 حتی بعد از ساعت 7 هنوزم سرعت 30 بود که بعد از یکبار ریست مودم و دوباره کانکت شدن سرعت به حالت اول برگشت من احتمال می دم این کارو برای جلوگیری از روش دیسکانکت و کانکت کردن های متوالی انجام دادن که قبلا خوب می شد باهاش سرعت رو بالا نگه داشت.
یه نکته جالب دیگه که متوجه شدم اون آیپی 151.232 اصلا مربوط به صبانت نیست و وقتی whois بگیرید می بینید که مربوط به شرکت مخابرات هست!!!! واقعا معلوم نیست که چیکار کردن
اگر دوستان 6 تا رقم اول آیپی ها و gateway هاشون رو قراربدن شاید بتونیم یه نتیجه گیری کنیم
ببینید الان این رنج ip ماله صبا هست که من تهران هستم اکثرا با این رنج وصل میشم
IP range 188.158.0.0 - 188.158.31.255
می تونید از توی تنظیمات مودم default gateway رو هم بدید چون اون هم تغییر کرده
جلوی defult gatway من تو صفخه مودم این رو نوشته!!
جای دیگه باید چک کنم؟
Line Rate - Upstream (Kbps): Line Rate - Downstream (Kbps): LAN IPv4 Address: MAC Address: Default Gateway: ppp0 Primary DNS Server: Secondary DNS Server:
یاهو نیستید اونجا صحبت کنیم پستها زیاد نشه؟پیام خصوصی نتونستم بدم
ای دی رو فرستادم رو صفحت داداشنقل قول:
عجب موجوداتی هستند این صبانتنقل قول:
از کجا باید ای پی خودم رو بفهمم ؟؟؟
شما کدوم شهر هستین؟ من زنگ زدم هزار بار میگن بیشتر از 128 واسه خانگی نمیدیم...نقل قول:
اصفهان...نقل قول:
شما کدوم شهر هستین؟ من زنگ زدم هزار بار میگن بیشتر از 128 واسه خانگی نمیدیم...
من زنگ ردم، گفتن برو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اونجا شارژ کن...
ولی شاید سایتش مخصوص اصفهانه...
اگه نمایندگی شهرتون جواب درست نمی ده، زنگ بزنین نمایندگی اصفهان (شمارش تو سایت صبانت هست، اونی که نمایندگی اصلیه و اول لیست نوشته، تو خیابون نظره...)، بهشون بگید از یه شهر دیگه هستین و اونجا می گن نمی شه واسه خانگی بیشتر از 128 گرفت، ببینین چی می گن...
شاید گفتن از سایتی که آدرس دادم شارژ کنین... (مرکز فروش رو انتخاب کنین، مرکز پشتیبانیش :n21:)
------
آقا تعجب می کنم از سرعت شبانم...:n04:
اینجا مثل اینکه فقط من راضیم...
شبی 3 گیگ واقا برا 512 خوبه یا من خیلی قانعم؟:n13:
سرعت 512 باید 64 کیلوبایت در ثانیه ترنسفر بده:نقل قول:
64*3600/1024*5/1024=1.1 گیگابایت در 5 ساعت شبانه باید دانلود می کردین. خودتون مقایسه کنید ;)
جالبه من بدبخت با اکانت ۲ مگ شبی ۶۰۰-۷۰۰ مگ دانلود میکنم هیچ وقت حجم دانلودم به ۱ گیگ نمیرسه صدام در نمیاد اونوقت جناب جنگنده سوال میکنه من فقط شبی ۳ گیگ!!!!! دانلود میکنم اونم با ۵۱۲!!!!!! بعد فکر میکنه شاید ادم قانعیه!! بابا مرتاض!!!! درویش!!!!! تارک دنیا!!!!!! اصلا خود بودا !!! یه خانقاه بزن جون من ظلمی که بهت شده پنهان نمونه
اینکه از شما نسبت به بقیه بیشتر ظلم شده دلیل نمیشه اونام کوتاه بیان. من خودم شبی 1.5 دانلود میکنم در حالی که قبلا 5 بود. الان بشه 3 هم راضی نمیشم.نقل قول:
شبی 3 گیگ(همچنان نمیدونم شاتل بهتره یا پارس!پینگ سرعت روزانه شبانه و ....!شاید سرویس رو عوض کنم)
من که از صبانت دارم کوچ میکنم به علت تغییر دادن منزل...سرعت شبانه هم افتضاح شده
Sent from my C6903 using Tapatalk
شبی 3 گیگ دانلود میکنی بعد میخوای ناراضی هم باشی؟نقل قول:
عجب !!!
من اگه یک شب بتونم فقط 1 گیگ دانلود کنم از خوشحالی رسما بال درمیارم پرواز میکنم به آسمون !
برو خدارو شکر کن و به همینی که داری هم قانع باش وگرنه ممکنه روزی سرعتت اندازه ی من بشه ....
صبر کن سرعتت مثل من بشه و حتی نتونی 1 گیگ هم دانلود کنینقل قول:
اونموقع گوسفند نذر میکنی که سرعتت همون شبی 1.5 گیگ بشه ....
منم میخوام از صبانت بیام بیرون یه رام گوشی میخوام دانلود کنم از ساعت 2 گذاشتن دانلود تا الان تموم نشده...