کیهان این همه وقت تلف شدن(جمع آوری و وصل کردن و تغییر شرکت) شده این؟؟ :n04: این که خیلی افتضاحه!!!! ، زنگ زدی پشتیبانی ببینی چه میگن؟!!؟ الان دیگه حق با توئه چون تو سرویس 8 مگ برداشتی باید 8 مگ رو حداقل بهت بدهنقل قول:
یه عکس از وضعیت خطت بزار:n01:
Printable View
کیهان این همه وقت تلف شدن(جمع آوری و وصل کردن و تغییر شرکت) شده این؟؟ :n04: این که خیلی افتضاحه!!!! ، زنگ زدی پشتیبانی ببینی چه میگن؟!!؟ الان دیگه حق با توئه چون تو سرویس 8 مگ برداشتی باید 8 مگ رو حداقل بهت بدهنقل قول:
یه عکس از وضعیت خطت بزار:n01:
سلام سرویس 2 مگ محدود مخابرات چطوره شبانه رایگانش سرعت اسمی رو میده یا نه زیاد دانلود کنی محدود میشی آیا؟؟:n26:
این افت سرعتا جدیدا پیش اومده و معلومم نیس کی درست شه از مخابرات بگیر تا پارس آنلاین و..... :n15::n21:نقل قول:
خدا به تمام کاربرای اینترنت تو ایران صبر بده
سلام ، اگه از سرور خوبی دانلود کنی آره سرعت کامل رو میده البته الان سرعت نوسان پیدا کرده(مشکل سراسری) هر چقدرم دانلود کنی محدود نمیشینقل قول:
سلام
دوستان سرعت (کلی دانلود یا آپلود) شما هام کم شده؟؟؟؟؟؟یا مشکل منه؟؟؟؟؟
شما واسه حسابگر کار میکنی ؟نقل قول:
تا جایی که ما و دوستان یادمون باشه حسابگر بزرگترین دزد در ISP های کرمانشاه بود . قطعی ها به کنار
ببخشید ممکنه اون برنامه ی ریستارت کردن کانشکشن bridge رو دوباره اپلود کنین؟نقل قول:
حرف بیخود نزنیدنقل قول:
تو همین صفحات بگردید از شاکیانش بودم وقتی که قطعی داشته حتی باهاشون درگیری هم داشتم
اما الان فعلا پینگش خوبه بدک نیست ولی قطعی هم داره
همین دو سه صفحه پیش رو بدون عینک نگاه کن ببین از قطعیش شکایت کردم یا نه
یه نمونش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام 4 روز پيش برا يه مگ شاتل ثبت نام كردم الان كه زنگ ميزنم ميگه 3 هفته ي ديگه تازه مراحل ثبت نامتون شروع ميشه...بعد ميگه مخابرات ميخاد يه رقم به رقماش اضافه كنه و پورت نميده به احتماله زياد مشكل دوستان با اين قضيه بي ربط نيست گند بزنن اين شانسو كلا هر وقت ميخام يه حركتي بكنم همه چي به هم ميريزه
سلام
دوستان خیلییی فوریه سوالم شاید سوال خودتونم باشه کسی میدونه جواب بده
این رقم 3 که میخواد امشب اضافه شه به اول شماره ها خط تلفن رو قطع میکنه ؟؟؟؟؟ من اینترنت نامحدود یک ماهه 140 هزار تومان پول دادم اگه قطع بشه زندشون نمیزارم
چجوریه واقعا قطع میشه چند روز ؟؟؟ بعد برای اتصال به اینترنت چیکار کنیم باید یوزر رو عوض کنیم ؟؟؟ یکی راهنمایی کنه :n16:
دوستان خواهشا یکی جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعت شما هام کم شده؟؟؟من قبلا 3.2 روز پیش با 250 دان میکردم الان با 70 80؟؟؟مشکل منه یا شما هام افت سرعت دارین؟؟؟؟؟:n28::n28::n28:
ممنون
من شرکت دوستم حسابگر دارهنقل قول:
ماهی 15 16 تومن میده نمیدونم چند مگ گرفته
ولی دیروز دانلود میکردم اونجا
با 900 کیلوبایت دانلود میکرد
خدایی عالی بود
ولی نمیدونم تو مرکز ولیعصر چطوره . من فردا میخوام بگیرم نمیدونم پارس بگیرم یا حسابگر.قطعی کم مهمه برام بیشتر
تنها مشکل من با حسابگر قطعی یک ساعت یک بار اینترنته که گاهی وقت ها پیش میاد خطم هم البته مشکل داره لینکش می پره ولی درکل حسابگر محدود هاش خوبه پهنای بالا بخوای می بندن برات اگه خطت ساپورت کنه من بیشتر از ۲ مگ. نمی کشهنقل قول:
Sent from my C2105 using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر نمیکنم خطم سالم باشه
نویز زیاد داره .اینم بگم پریز تلفن اتاق قطعه منم 10-15 متر کابل از اونیکی پریز کشیدم. این تاثیر داره رو نویز ؟
این قطعی هر 1 ساعت که میگی ؟ چقدر طول میکشه ؟؟ خودش وصل میشه یا باید مودم ریست بشه ؟؟ پینگش چطوره ؟ کدوم مرکزی شما ؟
نمیدونی تو مرکز ولیعصر پارس بهتره یا حسابگر ؟
سلام
سوالی داشتم.من پیش شماره تلفنم 730 و مربوط میشه به ولیعصر(کسرا .زیباشهر).خط تلفن بیسیم و هوایی هست
حالا رفتم توی سایت شاتل دیدم که این پیش شماره ساپورت میشه!!
حالا سوالم اینه که adsl روی خط تلفن بیسیم و هوایی سوار میشه؟
مشکلی پیش نمی آد؟اصلا adsl هست یا اینترنت بیسیم؟؟!!!!
ممنون
خوب اگه ریت خطت رو بیارن رو 2 مگ احتمالا وضع خطت بهتر میشهنقل قول:
منم وقتی میبرن رو 4 مگ مثل خط تو میشه
هر دومون چاره نداریم جز اینکه با 2 مگ بسازیم:n02:
والا در مورد ولیعصر نمی دونم که وضعش چطوره
دوستان هاي وب تو كرمانشاه خوبه؟
داداش در مورد قطعی ها نگفتی ؟ اینکه میگی 1 ساعت 1 بار قطع میشه برای همه هست ؟؟نقل قول:
و اینکه قطع میشه زود وصل میشه ؟؟ یا باید مودم رو ریست کرد ؟
اون احساس می کنم به خط خودم مربوط میشهنقل قول:
وقتایی که قطع میشد بعد از 20 تا 30 ثانیه خودبخود وصل میشد
نه متاسفانهنقل قول:
والا من های وب دارم عالیه.نمیدونم چرا شما مشکل دارین باهاش.سرعت دانلودش زیر 500 کیلوبایت نمیاد.این بالاترین سرعت دانلودیه که من ازش داشتم.کلا به هیچ وجه قابل مقایسه با بقیه شرکتهایی که قبلا ازشون نت داشتم نیست.مرکز مخابرات ما ولیعصره
پینگش
صبح ها
این هم موقعی که سرعت دانلودش معمولی بود گرفتم.حدود 500 تا
یکی جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعت شما هام کم شده؟؟؟من قبلا 3.2 روز پیش با 250 دان میکردم الان با 70 80؟؟؟مشکل منه یا شما هام افت سرعت دارین؟؟؟؟؟:n28::n28::n28:
نه ،شاید سروری که دانلود میکنی افت سرعت داره لینک زیر رو دانلود کن ببین باز افت سرعت داری یا نه !!!نقل قول:
به نظر منم برا دانلود بد نیست ولی پینگ و تک کانکشنش چنگی به دل نمیزنه و متاسفانه ساعت شبانشم کمه ولی اگه می خواید با فشفشه دانلود کنید میشه بهش فکر کردنقل قول:
صبحا بهتره...
ولی شبا (رایگان شبان)خیلی کمه..... الان لینکی ک گفتی با سرعت 20 گرفت ...
دونستم سرعتم مدام نیس و کمش میکنن
راهی نداره؟؟؟؟؟؟:n21:
مرسی
درود
یکی از دوستان به تازگی یه خونه تو محله فرهنگیان فاز 2 گرفته
متاسفانه خط تلفن نداره
و قول 3-4 ماه دیگه رو بهش دادن
تا اون زمان بهترین رو برای اتصال به اینترنت به نظر شما چیه؟
رایتل که آنتن دهیش زیر سواله
مبین نت هم 220 تومن فقط هزینه مودمشه هزینه اینترنت به کنار
خرید مودم برای سه ماه منطقی نیست
خالا نظر شما؟
همون رایتل یا ایرانسل اونم صرفا وب گردینقل قول:
رایتل محله فرهنگیان 2 آنتنش خوبه؟
من گاراژ باهاش کار کردم
با IDM تا 150 میزد
محله های دیگه نمیدونم
سلام ...
فهمیدم افت سرعت ماله چیه؟؟؟؟؟؟
شبا.. (رایگان شبانه) اون موقه کم میشه وگرنه صبا با 250 یا 260 میگیره.....
میخوام نامحدود 1 ب 5 2 مگ بگیرم که از شر شبا راحت بشم...
اون ی وقت مثه این بعد چند وقت افت سرعت نداره؟؟؟؟؟؟
ممنون
- کسی از سرویس 12 مگ صبانت خبر داره؟ دانلود شبانش مهمه
- این شرکت ارتباطات نوین تهران چه طور کسی خبر نداره؟
پینگ شماها چطوره ؟
های وب و پارس آنلاین ؟
می خوام حسابگر رو عوض کنم :n24:
پارس که به جز دو سه مرکز بقیش افتضاحه ...تنها مزیتش اینه که سرویس هایی که میدن ارزانه.... پینگش هم وقتی قعطی داره نباید در موردش بحث کرد ...اصلا وضعیتش ثابت نیست مثلا دیشب 6.5 گیگ دانلود کردم ولی خیلی از شبا 1گیگم نگرفتهنقل قول:
های وبم تا الان ندیدم کسی داشته باشه و راضی باشه
اینترنت قطعه وکسی هم پاسخگو نیست !! یه جایگزین برای حسابگر تو این خراب شده نیست ؟
Sent from my Xperia L using Tapatalk
نت مخابرات هم قطع شده از ظهر
Sent from my GT-I9300
علتش معلوم نیست؟
شاتل می گفت برق مرکز ولیعصر مشکل دارهنقل قول:
هم ولیعصر هم فجر ؟ یهو باهم ؟
منم قطع بود از همین حدودا ! نصفه شب وصل شد !
کرمانشاه هم نیستم !
جدیدا اینترنتم رو از حسابگر به مخابرات تغییر دادم.یه 128 محدود گرفتم سرعت دانلودش 15 کیلوبایت در ثانیه هست:n04:در صورتی که قبلا حسابگر سرعت دانلودش برای من حدود 200 الی 300 بود این اخرا هم که با سرویس نامحدود حسابگر 128 400 کیلوبایت میگرفتم (قاطی کرده بود اون موقع)
.با این مخابرات از ساعت 11:45 دقیقه صبخ به بعد هم پینگ از 170 میره رو 240 (راه حل های مختلف هم برای کاهش پینگ استفاده کردم تازه این شده)بعضی وقت ها هم کاملا time out میشه که کلا از اینترنت قطع میشه تا وقتی مودمم رو خاموش روشن کنم تازه به غیر از یه سری سایت های به خصوص سایت های دیگه ای رو باز نمیکنه بعضی اوقات و
this webpage is not available میده که بیشتر بعد از ظهر ها این اتفاق میفته نمیدونم چیکار کنم به نظر شما اگه با پشتیبانیشون تماس بگیرم این وضعیت درست شدنی هست؟کسی دیگه ای از مخابرات گرفته آیا تا حالا این مشکل برای شما هم پیش اومده یا فقط منم؟:n14: