قبلا هم اومده بوده برام.توی تاپیک هم گفته بودمنقل قول:
Printable View
قبلا هم اومده بوده برام.توی تاپیک هم گفته بودمنقل قول:
امروز کلا بهتر از دیروز بود ولی خوب بازم اشغال بودنقل قول:
دوست عزیز که مشخصه عامل مخابرات هستید خواهشن اینقدر تعریف بی مورد ننماید وقتی ۱۰۰نفر می گن من نمی دونم چرا شما اصرار می کنید
این ای پی رو منم بعضی اوقات داشتم و جدید نیست
سلام دوستان این مشکل منبع آزادی برای شماره شما وجود ندارد چطوری میشه حل کرد برای شاهین شهر میخوام.خواهشن راهنمایی کنید
مرسی من قبلا ندیده بودم این ای پی رونقل قول:
پ.ن. از دیشب سامانه اتصال به بانک ملت قطع شده و نمیشه شارژ کرد!!!!!
مرسی من قبلا ندیده بودم این ای پی رونقل قول:
پ.ن. از دیشب سامانه اتصال به بانک ملت قطع شده و نمیشه شارژ کرد!!!!!
سلام
آیا مصرف ترافیک دی ان اس open dns با دی ان اس مخابرات یکیه؟
و چرا با تغییر دی ان اس در مودم موقع اتمام شارژ adsl دیگه صفحه پنل کاربری سایت 2020 باز نمیشه؟
ارسال شده از LG-D724 با استفاده از تپاتالک 2
وای خدا این مخابرات بدتر از دیروز.رنج 255 تو بازی ریفت ماکزیمم 120 بود الان شده 210 تا 250.تازه رنج آی پی 254 حداقل 420 و رنج 5.255 هم بدتر اونم تا حداقل 280 میزنه!!! گناه من چیه تو ایران به دنیا اومدم که مسئولین نگاه منفی به اینترنت دارن ؟
دوستان این طرح بی نهایت رو کسی ثبت نام کرده؟
من یه هفتس ثبت نام کردم هنوز که هنوزه وصل نشده
خود پشتیبانش با team viewer وصل شد نتونست کاری کنه قول داد پیگیری کنه یه هفتس ازش خبری نیست
همینجوری پولم داره میره الکی رفت تو پاچمون
امروز قبض اومده رفتم مخابرات میگم 100هزار تومان پول اینترنت برای چی اومده من سرویسم اذر تمام شده الان فقط انلاین پرداخت میشه پول سرویس قبلیم هم پرداخت شده با فاکتور اضافی میگه نه بدهی داشتی ماه دیگه هم هست!!! عجب دزدی شده مخابرات تازه فکر کن به مخابرات بدهی داشته باشی...
بی صبرنه منتظر امدن قبض هستم. می خوام دهن یک نفر را حسابی گچی کنم! :)نقل قول:
لازم نیست خو منتظر قبض بمونید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مخابرات اصفهان چقدر حجم دزد هست چطوری با این سر می کنید ؟
من نامحدود فن آوا دارم چند روز جایی نت مخابرات اصفهان داشتم فوق العاده حجم خوری میکنه !!!
حجم خوری ؟؟؟!!!! قورت میده ... پنل پلوتو که داغونه سر ماه اینترنت و شارژ کردم 4بهمن 4گیگ تمام شد... رفتم قسمت مانیتورینگ مودم نگاه میکنم فقط 2گیگ و 180 مگ مصرف کردم... مودم جوری مدیریت میکنه که مو لا درزش نمیره بعد پنل مخابرات احتمالا چند نفر اونجا نشستند ذهنی حساب میکنند... خوشبختانه اصلا از هیچ پروتکل خاصی استفاده نشده که بگیم حتما دو برابر محاصبه شده...نقل قول:
اگر ویندوز ۸ یا ۸.۱ دارید از اون ه حجم خوری نه مخابرات چون برای من مشکلی نداره
سلام دوستان یه سوال داشتم . قضیه این حجم مازاد چیه؟؟ من حرفه ای ها سه ماهه داشتم امروز 8 گیگ حجم اضافه خریدم حدود 28 تومن شد اما توی رسید 2 گیگ هم حجم مازاد نوشته بود و الان 10 گیگ به حسابم اضافه شده
250 مگ * 8 = 2 گیگنقل قول:
مصوبه تنظیم مقررات اینه که 25 درصد آپلود مشترکین رایگان حساب شه فکر کنم.برای همین شرکت ها 250 مگ اضافه میدن روی هر گیگ ترافیک.مخابرات هم تازگیا از این کارا میکنه!قبلا که اینطور نبود.
این مصوبه هم خیلی وقته که هست لابد یه نفر شکایت کرده و اینا هم این 250 مگارو اضافه کردند
این وضعیت الانه آی پیه 217.219:
چند وقته رنج 37.255 سرعتش خیلی بد شده ولی اون 2 تا رنج آی پی یعنی 217.219 و 185 سرعتاشون یکم بیشتر شده
اینم یکی از 37.255:
سرعت الان بنده
آی پی : 46.143.237
رنج 37.255 پینگ خارجی 8.8.8.8 = 90 میلی ثانیهنقل قول:
پینگ داخلی 250 میلی ثانیه :n02:
سرعت شبانه که افتضا شده من با سرعت ۹۸۰ کیلوبایت در ثانیه با تولرانس ۵۰کیلوبایت دانلود داشتم الان چند وقته شبانه ماکس شده ۲۰۰کیلوبایت!
اسمش هم هست ۱۰ مگابیت !
///////////
/////////
آمروز به شدت اوضاع مخابرات داغون بود تایم اوت خیلی زیاد بود ولی پینگ خوب بود اصلا نمیشد انلاین بازی کرد TIME OUT
طبق این جدول باید حدودا ماهانه 14000تومن برای من بیاد(طرح کمپین 2مگ فعال کردم)? ممکنه اگه یه مدت کانکت نشیم اینترنتا قطع کنندو کلا جمعش کنند؟
سرعت/حجم 3 گیگابایت 5 گیگابایت 8 گیگابایت 256Kbps 90000 110000 512Kbps 110000 130000 1Mbps 125000 155000 * 2Mbps
140000 * 175000 * 275000 * 5Mbps 175000 *
من با سرور های خارجی این مشکل رو دارم هر چی میزنم تایم اوت میدهنقل قول:
تست داخلی
ای پی :
5.220
جالبه نه سرعت سرور های خارجی بالا تر از داخلی هست
چطوری میشه رانژه رو فطع کرد از مخابرات من خسته شدم هیچ کاری نمیشه کرد دو روزه میخواهم یه فایل از مخرن های یام بگیرم اشکم در اومد نمیشه همه لینک ها فیل میشه:n30::n28:
برو مرکز مخابراتی درخواست تخلیه بدهنقل قول:
از شرکتی جز مخابرات میتونی سرویس بگیری؟نقل قول:
اره مشکلی ندارم خطم فیبر نیستنقل قول:
سلام برای شگایت از ایجاد ۱۳ فاکتور برای سرویس ۱ ساله کسی کاری انجام داده؟ به کجا مراجعه کنم؟
یه اعلام وضعیت بکنید ببینیم حرس بخوریم یا نه
تست های خودم داغون امروز بیخود تر از دیروز
برای من که همیشه افتضاح بوده و هستنقل قول:
حتی سایت speedtest برای من باز نمیشه که تست بذارم
100 مرتبه هم باید قطع و وصل کنم تا شاید یه مسیر نسبتر بهتر گیرم بیاد
پینگ روی 500 با تایم اوت .و .....
این وضعیت الانه منه:نقل قول:
37.255
اینم آی پیه 5.221 که از دیروز تاحالا برای من میاد:
یه چیز جالب که فهمیدم اینه که مسیر هر دو آی پی از روتر های یکسانی عبور میکنه یعنی مسیرشون عینا یکیه و هیچ فرقی نداره ولی پینگ و سرعت رنج 5.221 خیلی بهتره
من رسما اینترانت دارم سایت های خارجی نه باز میشه نه میشه ازشوت فایل گرفت یه ۲۰-۳۰ بار که یه صفحه رو ریلود کنیم جواب میده به زور تست گرفتم با سرور بغداد با گوشی اینم جوابش یه۴۰ بار فقط خواستم تست بگیرم یک بار جواب داد
Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 10 مگ حرفه ای
5.221
37.255
اقا شما تنظیمات خاصی انجام میدی که سرویستون خوبه کیفیتش ما این جا بیچاره گشتیم همین طور پینگ داغون سایت های خارجی به زور باز میشه دانلود از سرور های خارجی داغون تر اگر میشه لطف کنید به ما هم بگید چیکار میکنید داستان چیه؟نقل قول:
من نمیدانم به چی باید قسم بخورم که شما و دیگران باور کنید که هیچ تنظیمات خاصی روی مودمم انجام ندادم
من هم فقط یک یوزر معمولی مرکز ولیعصر اصفهان هستم
نقل قول:
دوستان خواهش ميكنم كمكم كنيد.
ديروز 20 بهمن اينترنت من قطع بود و امروز كه وصل شد تو بخش ريز مصرف 15 گيگابايت از حجمم مصرف شده اونهم در ساعات مختلف به خصوص 2 تا 3 بعد از ظهر.الان چكار كنم.مخابرات هم جواب درستي نميده.مودمم هم وايرلس نيست كه بگم هك شده.
شناسه سخت افزاري هم به اينصورت ثبت شده 030300000000320004eddd33cf
ببینید شما فقط از طریق وای فای -- نمیشید بلکه یوزر پسورد شما هم ممکنه سرقت بشه. همونی که باهاش مودم کانفیگ می کنید. اموزشش هم تو اینترنت هست. این موضوع به دلیل ضعف های امنیتی سیستم مخابرات هست و به همین دلیل خودشون تو یه پی دی اف که تو بخش فایل های من تو پولوتو می تونید پیدا کنید که تو یکی از بنده هاش گفته پسورد ورود به پنل مودمتون تغییر بدین.نقل قول:
قطع شد بد خود به خود وصل شد ؟یعنی وصل بودی باهاش یهو قطع شد بعد که وصل شد 15 گیگت پریده بود ؟اگر اینطور باشه احتمال اینکه مودمتو ه.ک کرده باشن تقریبا محاله!چون تا جایی که من میدونم نمیشه اینترنت یک نفر رو قطع کرد (اگر خواستی بیشتر توضیح میدم در این باره)نقل قول:
ولی اگر مودمت خاموش بوده و بعدش که روشن کردی نتونستی بهش وصل بشی احتمالا ه.ک شده بوده مودمت!
منظورم از ه.ک هم اینه که یک نفر آی پیت رو پیدا کرده و رفته توی مودمت و یوزر نیم و پسوردت رو برداشته و بعدش وقتی ON نبودی باهاش وصل شده و دانلود کرده.
از طریق مخابرات باید پیگیر باشی.Mac یا همون شناسه سخت افزاری مودم طرف رو بنویس روی یک کاغذ و برو مراکز مخابراتی که کار پشتیبانی adsl رو انجام میدن و براشون ماجرا رو تعریف کن
نمیدونم چرا وقتی من مینویسم Ha ck به فارسی فیلترش میکنه!