منم روزی 5-6 ساعت میخوندم
Printable View
منم روزی 5-6 ساعت میخوندم
بابا تو که درصدات خوبه.......نقل قول:
درصدات اگه واسه رشته هنر بود .پیکاسو میشدی:31:واسه ریاضی خوبه دیگه نه!من فقط دو تا 40 درصد داشتم چند تا هم 20 درصد عربی و یه درس دیگه رو هم اصلا نزدم.کنکور دادما!!!!نقل قول:
نه بابانقل قول:
پس کاش هنرم کنکورم میدادم.
ریاضیه امسال ریاضیش و ادبیاتش که خیلی سخت بود ولی فیزیکش بدک نبود و من اگه سر ریاضی دپرس نمیشدم بهتر می زدم.:41:
یه سوال بپرسم؟
مینگین وزنی برای رشته ریاضی چجوریه؟
نخندیدا!
بابا من میخواستم امیر کبیر مکانیکی عمرانی چیزی بیارمنقل قول:
بابا تو که درصدات خوبه.......
در ضمن خیلی تلاش کردم!!!!
هنوز نتیجه های کنکور پارسالمون نیومده بود من نشستم پشت کنکور! (حدود 16 - 17 تیر)
من که از عید به اینور حسابی خوندم ولی نمیدونم چرا اینجوری شد .
من فقط 5 ماه کلاس فیزیک رفتم و قلم چی میزدم.
آخر یکی نگفت فکر میکنین چند بیارم.
زیره 4000 استی!نقل قول:
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------
میانگین وزنی !نقل قول:
Σfixi/n=weighted mean
واقعا! یعنی میشه ؟
مثه من......:41:
نقل قول:
مثه من......:41:[/QUOTE]
غصه نخور . قبولی !
بهتر کم کم تاپیک رو تبدیل کنیم : به ازدواج ،مشاوره ، برنامه ریزی و روشهای برتر زندگی :31:نقل قول:
بچه ها ازنظر شما سوالای ریاضی چطور بود.
آقاجون یکی بیاد به من بگه امسال آزاد چه جوریه ؟
یعنی چی تعداد سوالات عوض شده ؟
چندتا سوال از هر درس میاد ؟
در ضمن من برای دانشگاه آزاد پیگیری سوابق تحصیلی نکردم . حالا چه اتفاقی می افته؟
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
کدام دبیرستان درس میخونی؟نقل قول:
میرزا کوچک خان ؟
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
شیطنت میکنی ها ناقلا!:31:نقل قول:
نقل قول:
از طرز حرف زدنت معلومه که فقط میخوای بری دانشگاه . .. . کم هستن افرادی که با عشق درس میخونن .
مکانیکی ، عمرانی ، چیزی بیاری ؟
نترس قبولی .
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
نقل قول:
شیطون جلوی من دو زانو میشینه آلبالو :31:
ازنظر سوابق تحصیلی چون اولین ساله توی دانشگاه آزاد اجرا میشه زیاد تغییری ایجاد نمیکنه ولی تعداد سولات اختصاصیش نسبت به کنکور سراسری کمتره.
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
من لاکانی میخوندم.نقل قول:
سوالات عمومی هم 20 تا شده ....
بابا اشتباه شد
نقل قول:
نوشته شده توسط مهسا.ش
بابا من میخواستم امیر کبیر مکانیکی عمرانی چیزی بیارم
در ضمن خیلی تلاش کردم!!!!
هنوز نتیجه های کنکور پارسالمون نیومده بود من نشستم پشت کنکور! (حدود 16 - 17 تیر)
این حرف AEZ_BEST
سلام.
عزیزان کسی سوالات آزاد ریاضی 88 رو داره؟ (کنکور 88)
نمیدونم جای مناسبی سوالم رو گفتم یا نه؟!! ولی خواهشا اگه کسی داره سریعا link شو بذاره.
ممنون
سلام دوستان با رتبه حدود18 هزار تجربی فک میکنید بتونم دولتی جایی بیارم؟
ای کاش سنجش سوالارو نذاشته بود روسایتش حداقل تا اعلام نتایج یه کم از تابستون لذت میبردیم...!:41:
توی سایت گزینه 2 هست
gozineh2.ir
آره همیشه 20 تاست . امسال عمومیا 20 کم شده .نقل قول:
مگه سالای قبل چندتا بود؟؟؟نقل قول:
در مورد درصد که می شه درصد هر درس ضربدر ضریبش تقسیم بر 38 (حواست هست که اختصاصیا ضریب 3 هم دارن دیگه:46:) تو کنکورم همین کارو با ترازت انجام می دن و تراز کل به دست میادنقل قول:
اتفاقا توی تخمین رتبه ها هم از همین استفاده می کنن یعنی مثلا میان میانگین درصد ادبیات بچه هایی رو که بین 400 تا 500 آوردن حساب می کنن و همین کارو با درسای دیگ هم می کنن و این طوری به دست میاد که بچه هایی که این رتبه رو آوردن به طور متوسط هر درسو چقدر زدن و آخرش میان از همین درصد متوسطا یه میانگین واسه ی کل دروس پیدا می کنن که این میانگین کل درصدای متسوط اون بازه از رتبه رو نشون می ده و وقتی که شما درصداتو می رنی تو یه برنامه ی تخمین رتبه میانگین وزنیش حساب می شه و از روی همین میانگین مشخص می شه که تو کدوم بازه هستی و رتبه تخمین زده می شه واسه همینم هست که اینا تو بعضی موارد زیاد دقیق نیستن ؛این بیشتر مربوط به زمانی هست که درصدای شما نوسان زیادی داشته باشن و با وجود اینکه میانگین وزنی شون با میانگین اون بازه برابر باشه اما درصد تک تک درسا اختلاف فاحش با درصدای متوسط هر درس توی اون بازه داشته باشه
با چه رتبه ای میشه مدیریت دانشگاه تهران قبول شد؟
سلامنقل قول:
باید قید یه شهر خوب مثل تهران یا مشهد رو بزنی
ریاضی منطقه 1 با این درصدا میدونین چند میارم؟
ادب :55 :41:
عرب:55 :41:
معارف:55 :41:
زبان:70
ریاضی:42 :41:
فیزیک:55 :41:
شیمی:65 :41:
در ضمن اگه کسی میتونه یه کارنامه با تراز 6700 بذاره لطفا!!
نقل قول:
بالاخره بگو مکانیک میخوای یا عمران یا مدیریت دانشگاه تا ما اطلاعات لازم رو بدیم بهت ؟ :31:
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
نقل قول:
تو همون تهران قبولی . نگران نباش
سلامنقل قول:
باید زیر 200 بیاری 100 درصد
سلام ! آقا ما هر چي تو اينترنت گشتيم اين سوالاي آزاد (غير پزشكي) رو گير نياورديم ! اون سايت گزينه دو هم ماله آزاد توش نبود ! فقط تونستم آزمون دانشگاه آزاد سال 86 علوم پزشكي رو گير بيارم و گفتم شايد كسي اينجا باشه كه به دردش بخوره !
سوالات
پاسخنامهکد:http://dnl.tebyan.net/1387/04/20080708154026499.zip
کد:http://dnl.tebyan.net/1387/04/20080708154026405.zip
:11:
چون میانگینت تو رنج 56 هست همون زیره 1500 هستی!نقل قول:
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
ایول . پس بچه زرنگی هستی!نقل قول:
محرابی را میشناسی؟
دوستان کسی میدونه اگه کارت آزاد مشکل داشت تو تهران بتید کجا بریم؟خواهش میکنم بگین
نقل قول:
ای ول چقد باهوشی من میگم زیر 1000 رو میاره
ای عزیز مسلمه که با این درصدا راحت زیر 200 رو میاره
با رتبه ی 6000 میتونی مدیریت بازرگانی دانشگاه علامه طباطبایی تهران قبول شی!نقل قول:
چه نوع مدیریتی میخوای ؟
مدیریت بهترینش بازرگانی است و دولتی برای شما که خانومی خوب است! صنعتی زیاد مال نیست !
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
دوست من فکر نکنما !نقل قول:
آقای پوردستمالچی میگفت اگر کسی میانگینش بالای 60 درصد باشه رتبه 3 رقمی میاره . اونم زیره 200 نه که , زیره 800-700 !
حالا من که مشاور تحصیلی نیستم , شاید هم زیره 200 باشه ! منطقه 1 هم هستش ها , منطقه 1 رقابتش سخت تر است!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا میتونید به سایت زیر برید تا خودتون بزنید و باور کنید :کد:www.daneshpazhohan.ir
محرابی همون معلم شیمیه نیست ؟؟؟ :13:نقل قول:
چرا چرا ! تو میشناسیش؟نقل قول:
ما هم یک محرابی داشتیم معلم شیمی بود شاید همون معلمه شماست !
سیبیلو استش و یک جوری حرف میزنه ! عینک هم نمیزنه و جزوه داره!
همونه ؟
راستی امسال بچه های دانش چی کردن ؟
دوستان ببخشید وسط بحثتون میپرم ولی من تو این دو روز یهو یه سوال مثلا شیمی یاد میاد بعد به خودم میگم نکنه اینو برعکس زدی! یا نکنه اشتباه وارد کردی و اینجوری افکار خیلی اذیت میکنه البلته من همون 10 ثانیه اول از ذهنم پرتش میکنم بیرون ولی چون زیاد میاد داره آزارم میده ، میخواستم ببینم شما هم اینجوری میشید؟
آیا این احساس الکیه یا نه؟
یه ادم با معرفت بیاید و بگوید برای زدن درصدای زیر در کنکور آزاد کدام قسمت کتاب ها را بخوانم؟
و چه کار کنم که به این درصدا برسم
و چند سوال باید جواب بدهم تا به این درصدها برسم
فرض کنید از این 3 درس هیچ چیزی بلد نیستم
ریاضی:5 درصد
فیزیک:10 درصد
شیمی:20 درصد
ریاضی میتونی هندسه تحلیلی بخونی یا هندسه پایهنقل قول:
فیزیک هم فیزیک 1 یا فیزیک 2
شیمی هم شیمی پیش اول اسونه یا شیمی 2 مطالب حفظی ش
سوالای سالای دیگه هم حل کنی خوبه یعنی تکراری توش پیدا میشه
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
باید زیر 200 بیاری 100 درصد
بچه های سال قبل با درصدای خیلی بهتر رتبه 600 700 اوردن ...
بین 1000 تا 1500 اینا میاره ...
دقيقا منم اينجوريم ! اتفاقا مشكل منم تو همين درس شيميه ! يه سواله هي ميگم نكنه اون اشتباه وارد كرده باشم ! نكنه يه گزينه ديگه زده باشم و ... !!! :13:نقل قول: