فکر کنم موقتی باشه چون پینگ هم شدید بالا رفتهنقل قول:
Printable View
فکر کنم موقتی باشه چون پینگ هم شدید بالا رفتهنقل قول:
سرعت مخابرات منم نصف شده. خدا نابودشون کنه. هنوز یه ماه نشده ازشون گرفتم. لعنت به ......
کلا مخابرات زده نامحدودها رو ریده مال کرده و مال منم نصف شده و سایتهای ایرانی مثل اینجا هم با بدختی باز میکنه و خدا نکنه تو گوگل بخوای سرچ کنی:n30:
تو این مدت که از مخابرات اینترنت داشتم فقط انگاری دانلودش خوب بوده وگرنه پینگ که بالا بوده و هر سایت خارجی هم میزنیم یا با بدختی باز میکنه یا جدیدا بجای صحفه منحوس پیوندها ارور 404 میده و بعضی وقتها هم یه سایتی رو باز میکنه و چند دقیقه بعد نمیکنه و معلوم نیست دارن چیکار میکنن و سرچ دیفالت مرورگر گوگل کروم هم که با دستکاری در dns و دادن dns دروغین از https که حالتی امن هست تبدیل کردن به http و اینجوری مثلا میخوان ملت رو رسد کنن:n24:
بنظرم اینا میخوان اول ملت رو بکشونن طرف خودشون تا isp های دیگه ورشکست کنن بعد دیگه هر کاری خواستن میکنن و ما هم هیچ کاری از دستمون برنمیاد:n29:
بلهنقل قول:
مودم زاکسل مدل P660HN-T1A هست با گارانتی که قیمتش حدود 120 فکر میکنم باشه در بازار و نیز قیمت خود سرویس توی جشنواره حدودا 20 هزار تومان تخفیف خورده
اگر نمیخواهید استفاده کنید فکر کنم باید درخواست جمع اوری بدید وگرنه هزینه سرویس را حساب میکنن و روی قبض میاد،معمولا خودشون تمدید می کنند مگر اینکه خلافش ثابت بشه و شما درخواست جمع آوری رو بدید که در اون صورت هم هزینه بر هستش.نقل قول:
خوشبختانه مخابرات توان همچین کاری رو نداره!در حال حاضر پرونده ای انبوده از جریمه برای این شرکت باز هست،ضمن اینکه فشار دولت هم برای خصوصی کردن واقعی و نه شبه خصوصی کردن این شرکت در جای خود همچنان هست و هر روز هم این شرکت بر سنگینی جریمه های خودش اضافه می کنه!فعلا جز زیان فکر نکنم تونسته باشن سودی از اینترنت به اصطلاح پرسرعت به دست بیارند!نقل قول:
خدا کنه موقتی باشه ! جدا الان هیچ شرکتی دیگه از نظر من خوب نیست.
کسی تماس گرفته بیست نت ببینه مشکل چیه ؟
نمیخوام جمع آوری کنمنقل قول:
اگر نمیخواهید استفاده کنید فکر کنم باید درخواست جمع اوری بدید وگرنه هزینه سرویس را حساب میکنن و روی قبض میاد،معمولا خودشون تمدید می کنند مگر اینکه خلافش ثابت بشه و شما درخواست جمع آوری رو بدید که در اون صورت هم هزینه بر هستش.
میخوام طرح 6 ماهه باشه تا دانلود رایگان داشته باشه
توی سایتشون تغیر تعرفه نمیشه داد
من تماس گرفتم گفت مشکلی برامون پیش اومده که داریم رفعش میکنیم و بزودی درست میشه و حالا این بزودی کی باشه رو چیزی نگفت:n13:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:مشکلشون کمبود پهنای باند و بدهکاری به زیرساخت هست! میتونید از سایتهای خبری دنبال کنید موضوع رانقل قول:
تماس بگیرید 2020نقل قول:
بله به احتمال زیاد علت کم کردن سرعت همین کمبود پهنای باند هست
با اینکه نوسانات پینگ و قطعی ... زیاد بوده، ولی تا الان سابقه نداشته بود سرعت نصف بشه
چرا اتفاقا دو ماه پیش سرعت برای چند روز از نصف هم کم تر شد حدودا یک چهارم ...ولی اسیاتک هم یادمه اول که گندش در اومده بود میگفتن موقته بعد دیگه گفتن همینه که هست...نقل قول:
TAPATALK
خدا کنه مثل آسیاتک نشه چون من مخابرات رو یکساله تمدید کردم :n03:
خوشبختانه از ساعت 10 سرعت به روال قبل برگشته:n01:
کو ؟! کجا ؟ برنگشته که ......
کدوم مرکزی ؟!
چه اشتباه بزرگی کردینقل قول:
به هر حال خدا رو شکر فعلا سرعت برگشته به حالت نرمال، مرکز ابوذر
اما به نظر من توی هیچ شرکتی بیشتر از 3 ماه نگیر
نقل قول:دوباره سرعت نصف شد:n15:نقل قول:
نه برای من هنوز نرماله
کمبود پورت در مرکز کافو درمانگاه تا سقف 130 پورت انجام شده
سلام دوستان
تو مخابرات استان شما هم مودم رایگان را فقط به مشترکین جدیدالورود که قرارداد 1 ساله کمپین ببندند میدن یا به مشترکین فعلی مخابرات هم که کمپین 1 ساله ببندند میدن ؟
با تشکر
بلهنقل قول:
همچین سیاست های که تخفیف زیاد زده میشه همیشه در جهت جذب مشترکین جدید هست و به مشترکین فعلی داده نمیشه مگر اینکه روی خط دیگه ای درخواست داده بشه!/ بیش از 120 130 تومن تخفیف دادن روی سرویس های یکساله! که این خیلی عالی هست!
با دروود
امکان ارائه مودم رایگان بر روی سرویس های 3 ماهه تا 1 ساله 512 به بالا ،برای مشترکین جدید شهرستان کوار میسر گردید.
همچنین نکته ای رو نایز به یادآوری می بینم و اون اینکه ضمن اینکه تلاش بر جذب مشترکین جدید است ،مشترکین قدیمی را نیز به حال خود وا نگذاشته ایم و امکان کاهش 50 درصدی هزینه تمدید ارائه گشت که در آینده ای نه چندان دور نیز امید است که طرح های کاهنده بیشتری را برای خشنودی کاربران قدیمی به کار بندیم.
با سپاس
یک مگ نامحدود مخابرات دارم سرعت الان دو روزه که نصف شده ؟؟؟ این چه وضعی هستش تازه یک ماه اومده بودیم خوشحال بودم گفتم چه عجب تو ایران یک شرکت پیدا شد حداقل یکم رضایت داشته باشم ازش اما چی شد :n09::n09::n27::n23:
یه چیزی که من تو این چند روزه فهمیدم اینه که یه چند ساعت صبح سرعت درست میشه بعد باز از ظهر به بعد نصف میشه و یه نکته ای که متوجه شدم اینه که اگه سرعتا درست هم میشد اگه مودمت از قبل روشن بود تا ریستارت مودم رو نمیکردی سرعت به حالت قبل برنمیگشت و همون نصف بود و این کلکها من رو یاد مرحوم شاتل و چندتا isp همیشه افلاین دیگه میندازه که محدودیت دانلود [حذف شد] درمیاوردن و ما اصلا هیچ احتیاجی نداریم به این [حذف شد] ها و اگه این مملکت روی میخ کجه اقایون نمیچرخید همون دوتا دیش میزاشتیم یا با سیم کارت 3g و حتی 4g شرکتهای خارجی بهترین اینترنت رو بدون هیچ دردسری داشتیم و نیازی هم نبود هر روز بیایم توی نت از وضعیت تخیلی نت حرف بزنیم و چه هزینه سنگینی روی دوش ما گذاشتن با بدترین کیفیت و کلی دردسره فی.تر شکن و هزار جور مسخره باز ی دیگه:n21:نقل قول:
سرعت دوباره نرمال شد این بار اگه دوباره نصف شد به تنظیم مقررات شکایت می کنیم:n05:
راستش 2 نکته اول حرفت برای من درست نبودنقل قول:
برای من 1 روز سرعت نصف شد روز بعدش هم درست شد، مودم هم تمام مدت روشن بود و رست هم نشده بود خود به خود.
بقیه نکته ها کاملا درسته:n09:
ویرایش:
آقا من نادم و پشیمونم، الان سرعت باز نصف شد
همین الان شبکه دیسی شد دوباره کانکت کردم و متاسفانه سرعت دوباره نصف شد
دوستان دوباره سرعت رو نصف کردند فکر کنم دیگه باید ازشون شکایت کنیم نظرتون چیه؟
ای بر پدر مخابرات لعنت چه غلطی دارن میکنن اینا باز!!!!
این طور که معلومه اینا همش بازیه اینم شده شیوه جدید مخابرات واسه محدود کردن کاربرها
مشخص بود مخابرات دیر یا زود منفجر میشه هر چه اسیاتک داره میاد سمت مخابرات امیدوارم سرعت شما درست بشه من که اینترنت یک طرفه م/ا/هواره میگرم خیال خودم راحت میکنم مگه ادم چقدر عمر میکنه نصفش برای اینها حروم شه.........
دوستان من بیست نت گرفتم نامحدود
ولی موقع ثبت نام هیچ گزینه ای نداشت برای اینکه مشخص بشه 1 ماهه میخوام یا 2 ماهه یا هر چی...
اینو چطور حساب میکنن؟
یه نکته دیگه هم اینکه روی شاتل دانلود از سرور داخلی سرعتش تا 250 هم میرسید ولی بیست نت سرور داخلی و خارجی سرعتش یکیه! برای همه همین طوره؟
دوست عزیز شمایی که تازه اومدی بیسنت و نامحدود گرفتینقل قول:
چه سرویسی گرفتی و الان سرعتت چنده ؟
میخوام بدونم این نصف شدن سرعت واسه همه هست
یا کاربران جدید سرعت نرمال دارن
من بازم زنگ زدم نصف نت و گفتم الان سه روز اوضاع اینجوریه و تکلیف ما رو مشخص کنید اگه دائمیه این وضعیت کم کردن سرعتها که بگید تا ما هم بدونیم و گفت نه مشکلی پیش اومده که تا چند روز اینده رفعش میکنیم و ما هم نمیخوایم مشتریهامون رو از دست بدیم و از این چاخانهای همیشگی :n27:
512 گرفتمنقل قول:
تا ساعت 1 سرعت دانلودم 60 بود بعدش شد 30 تا الان.
اقا ساعت 8 سرعتم اوکی بود.....اینترنت قطع شد مودم خاموش روشن کردم درست بود.رفتم دانشگاه و الان که رسیدم سرعت باز نصف شده :|
دوستان لطفا کامل و واضح به سوالای من جواب بدید ممنون میشم.
قبلا خوندم که سرعت دانلود اسیاتک ( دقیق یادم نیست محدود یا نامحدود ) از بعضی سایت ها مثل ----------- و ---------- خیلی زیاده ! اینکه چه سرویسی بود رو نمیدونم.ولی احتمال میدم که یا نامحدود بود یا سرعت دانلود شبانه این طوری بود.
حالا میخواستم بدونم هنوز این طوریه ؟!
یه تستی میشه بکنید بی زحمت ؟! خیلی برام اهمیت داره.
دوستانی که سرویس های نامحدود دارن و همین طور دوستانی که شبانه دانلود میکنن لطفا تست کنید که هنوز سرعت بالاست یا نه.
اگر هست چه سرعتی دانلود میکنن و همین طور تعرفه سرویسی که گرفتید رو هم بگید.
دقیق بگید لطفا.که از چه سایتی سرعتتون چند هست.
روی این ها تست کنید لطفا :
download-ha
mihan-download
p30-day
soft-98
p30-download
asan-download
خیلی ممنون.
و یه سوال : فقط سرعت اسیاتکی ها از این سایت ها بالاست یا پارس انلاین - شاتل - و ... هم بالاست ؟!
من تا هفته پیش 128 شاتل داشتم با سرعت 250 هم ازین سایتهای بالا دانلود میکردم روز و شب همین سرعت بود.نقل قول:
الان که 512 بیست نت دارم با سرعت 30 دارم همون فایلهایی رو میگیرم که از شاتل 250 میگرفتم!!! اصن روحم شاد شده از وقتی بیست نت وصل شده:n03:
دوست عزیز چه تعرف ای رو داشتی ؟! نا محدود یا محدود ؟! یعنی توی ساعات رایگان شبانه هم سرعت شما همون 250 بود ؟!نقل قول:
از p30-download چند بود ؟!
128 محدود داشتمنقل قول:
آره توی شب هم به 250 میرسید حتی وقتیکه محدودم میکردن اما چون این سایتها سرورشون ایران هست محدود نمیشد.
الان سرعت من 30 هست ، سرویس منم مث شما 512 ، شما هم همین سرعت دانلودو داری الان؟