گاج حسابان خوبه!من دارمش مبتكران هم خوبه نشر الگو يه كم سطح بالاست و فار اطلاعي ندارم!
گاج حسابان خوبه!من دارمش مبتكران هم خوبه نشر الگو يه كم سطح بالاست و فار اطلاعي ندارم!
آقا من هر چی گشتم زیست شناسی دوم چاپ 89 و زیست سوم چاپ 90 پیدا نکردم فقط چاپ 91 دارن که دارم از رو اون می خونم ...
از کجا بفهمم تغییرات چی بوده ؟
درمورد حسابان باید بگم که به پیشنهاد دوستان پی دی اف تست خیلی سبز رو از سایتش دریافت و با نشر الگو مقایسه کردم.واقعا خیلی سبز بهتره و درسطح کتاب تمام نکات تستی و مهم رو پوشش میده .حتما تهیش می کنم.نقل قول:
اما برای آموزش هم خیلی سبز یه کتابی داره که روش خندونکه!اون هم یه کتاب عالیه که آموزشش روونه. می تونید پی دی افش روببینید و اگه براتون خوب بود،اونو تهیه کنید.
در مورد دیف نظری ندارم؛ولی همیجا دیدم که چند تا از دوستان آموزش الگو رو پیشنهاد دادن و خیلی هم راضی بود.پی دی اف اون هم از سایت الگو قابل دریافته.ببینید اگه باهاش راحت بودید تهیه اش کنید.:sq_8:
نقل قول:
اگه پابه تون ضعیفه خیلی ، فار از همه بهتره
نقل قول:
سلام دوست من
در سایت خیلی سبز تغییرات رو با کتاب جدید نوشته است
موفق باشید
سلام
کسی تست حسابان خیلی سبز چاپ91 رو خریده؟اگه بله، میشه بگید صفحات اصلی کتاب بدون کنکور91 چند صفحه است و آیا اینکه تغییر کرده یا نه؟
دوستان کسی کتاب ریاضیات پایه فارو خریده؟چطوره؟
من کلا ریاضیم پایه ای ضعیفه،داغون نیس اما خوبم نیس،لازمه واسه سال دومم کتاب تهیه کنم؟
راستی ریاضی 2 سال 89 با 91 که فرقی نمیکنه؟ها؟
کلا این تغییرات کتاب درسیم معضلی شده ها
تصمیم گرفتم واسه حسابان الگو یا خیلی سبز و برای دیف الگو یا فارو تهیه کنم،امیدوارم انتخابام خوب باشه،نظری داشتین خوشحال میشم بگین
ببخشید این کتابو بررسی کردید؟؟!!نقل قول:
دوستان یه کتاب یا جزوه ی خوب برای قسمت آیینه ها و عدسی های فیزیک 1 می خواستم که کامل و آسون توضیح داده باشه بهم معرفی می کنید ؟
یعنی یه چیزی که بشه نمره ی تستاش رو آورد چون من دارم فیزیک پیش 1 (+فصل 2و 3 فیزیک 2) رو کامل حذف می کنم حداقل درصد فیزیک 1 رو بیارم اوضاعم داغون نشه
من سال پیش از آبی کانون خوندم 3 تا تست آینه ها و عدسی رو زدم... (هم رشته ی ریاضی هم تجربی) ولــــــی یادم خود آزمون کانون داشتم 30 زدم...نقل قول:
نشر ااگو هم تستاش خیلی بیشتر از اون نیست اما شما که می خوای فصل 2 و 3 فیزیک 2 رو نخونی پس قطعا 1 و 2 پیش هم نمی خونی... پس باید کار و انرژی هم نخونی چون کاملا با این فصل ها مرتبطه...
476 صنقل قول:
نه ! فقط آخرش تست های کنکور 91 با جواب اضافه شده
1-ریاضیات پایه فار از نظر من خیلی کتاب ضعیفیهنقل قول:
2-شما که حسابان میگیری ، به جای ریاضیات پایه ، ریاضی2 خیلی سبز رو بگیر خلاص!
3-حسابان خیلی سبز بهتره
4-دیفرانسیل اگه خیلی ضعیف نیستی الگو رو بگیر !
نقل قول:فیزیک فار توضیح واضحات و شرح های خارج از متن زیاد داره ولی خیلی پایه ای و پله پله و قابل فهم جلو رفته ، از سطح زیر صفر شروع کرده تا حد المپیاد بالا رفته .طبقه بندی خوبی هم داره ، بنظر من سبکش یکی از بهترین کتابای آموزشی بازار در بین همه ی درسهاست . البته اینایی که گفتم فیزیک 1 پیش بود ، تو فیزیک2 پیش کتاب معمولیه .نقل قول:
گسسته فار تو فصل گراف و احتمال یه کم زیادی فرمول بازی راه انداخته که بنظر من میشده با مفهوم ، همون ها رو حل کرد . اما تو نظریه اعداد و ترکیبیات بد نیس
برای آینه ها نشر الگو بهتره یا خیلی سبز؟؟؟
نقل قول:
مرسی این نشر الگو خیلی سطح بالا و کنکوری درس داده من نمیقهمم :sq_3: کتابی سطح پایین فقط برای امتحان پیش دانشگاهی نیست؟
انگلیسی پیش دانشگاهی قواعد هم داره؟ اگه اره یک کتاب خوب هم برای اموزش قواعدش معرفی کنید
مرسی
این سوال منم هستنقل قول:
چون یکی ابی قلم چی فیزیک پایه رو معرفی کرده بود خوبه اما کامل نیست بنظرم خیلی خلاصه درس گفته و تست داده
من یه چیزی می خوام اول خوب توضیح و درس داده باشه بعد تست
فیزیک 1 الگو همه فصل ها رو داره کتاب آموزش و تست جدا هم هستن .البته کتاب آموزششم تست داره ولی کمتر.نقل قول:
فیزیک 1 خیلی سبز فقط اپتیک (آیینه ، عدسی و نور هندسی) داره ولی تسته تو پاسخ تشریحی هاش درسنامه داره.
1-پرسمان گاجنقل قول:
2-زبان پیش انتشارات خط سفید
منم بعد دیدن pdf اش همین نظرو داشتم،گفتم بپرسم بازمنقل قول:
نگاه کردم pdf اشو،بنظر بر پایه تسته که تو پاسخنامه درسنامه آورده،از این سبک خوشم نمیادنقل قول:
2-شما که حسابان میگیری ، به جای ریاضیات پایه ، ریاضی2 خیلی سبز رو بگیر خلاص!
منم خوشم اومد ازشنقل قول:
3-حسابان خیلی سبز بهتره
دیفرانسیل بستگی به حسابانو پایه داره دیگه،فک کنم اگه خیلی سبزو خوب بخونم تو درک دیف خیلی کمکم کنه،بازم ممنوننقل قول:
4-دیفرانسیل اگه خیلی ضعیف نیستی الگو رو بگیر !
نگفتین ریاضی 2 سال 89 با 91 فرقی میکنه؟
نقل قول:
1-اگه ازین سبک خوشتون نمیاد ریاضی2 خوشخوان(حاجی زاده) اول آموزش بعد تسته.
2-زاستی تو دیفرانسیل هم میخواید اول آموزش بعد تست باشه ، تو این سبک کتاب عباس مرادی (انتشارات کوله پشتی) خیلی خوبه .
دوسته عزیز ممکنه بگید چرا؟؟ آخه من میخواستم اینو بخرم که الان شما اینو گفتید ممنون میشم راهنمایی کنیدنقل قول:
دوستان من تقریبا دارم دین و زندگی تموم می کنم.
حدودا ۷-۸ درسم مونده.
کاب کوچیک که اباتو داشته باشه و مطابق با کتابای جدید باشه چی خوبه؟
گاج یدونه ایات و روایات داشت که قدیمیه!
چی خوبه؟
اتفاقا فار، گراف را با کمترین فرمول بحث کرده. شما میتونی یکی از همون فرمولا رو که میفرمایین مثال بزنین؟نقل قول:
گسسته فار تو فصل گراف و احتمال یه کم زیادی فرمول بازی راه انداخته که بنظر من میشده با مفهوم ، همون ها رو حل کرد . اما تو نظریه اعداد و ترکیبیات بد نیس
من فکر می کنم شما همون کتاب درسی رو بخونین و تمرین هاش رو از رو یه حل تمرین (دروس طلایی، منتشران و ...) بخونین ( یا در بدترین حالت حفط کنین! ) و درنهایت سه چهارتا نمونه سوال از امتحان نهایی های اخیر رو ببینین، به راحتی از پس امتحان نهایی بر خواهید اومد.نقل قول:
مرسی این نشر الگو خیلی سطح بالا و کنکوری درس داده من نمیقهمم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کتابی سطح پایین فقط برای امتحان پیش دانشگاهی نیست؟
انگلیسی پیش دانشگاهی قواعد هم داره؟ اگه اره یک کتاب خوب هم برای اموزش قواعدش معرفی کنید
مرسی
خوش به حالت :46:نقل قول:
تو دین و زندگی مرور خیلی مهمه خوبه که وقت داری برا مرور ...
کتاب کوچیک که فقط آیات باشه نمیشناسم اما این میکرو گاج که جامع و برای 3 تا پایه هست رو دارم واقعا خوبه
اولش کامل درسنامه داره آیات رو نکاتش رو گفته +نکات ترکیبی اگه آیه ای با قسمتی از درسای سه سال مربوط باشه اونا رو هم گفته و اخرم یه عالمه تست داره ...
من که تازه درس 4 دینی 2 ام :45:
1.باید ببینم که آیا روون درس داده یا نه،روونی خیلی واسم مهمه،مثلا تو مایه فیزیک فارنقل قول:
2.مشکل این نیس که اول تست باشه یا آموزش،همونطور که گفتم میخوام روون و خوبو کامل درس داده باشه
دقیقا درسته نسبت به کتابای دیگه بیشتر با مفهوم درس پیش رفته تا فرمول ، اما کلا تو گراف 5-6 تا و احتمال 2-3 تا فرمول بیشتر نباید حفظ کرد بقیه هر چی باشه زائدهنقل قول:
مخصوصا تو نوع گراف ، تو دور و مسیر تو تعداد رئوس ، تو گراف مکمل ، ... هر فرمولی اومده زائده ، مثلا ص45: تعداد مسیرهای به طول حداقل 2 در یک درخت از مرتبه p =
[p(p-1)] - (p-1)
با این فرمول دقیقا فقط یه سوال میشه حل کرد! که آوردنش اصلا معنی نداره .
کسی واسه ریاضی 2 پیشنهادی نداره؟
یه کتاب آموزش محور که از مبتدی دست آدمو بگیره تا پیشرفته ،تقریبا یه چیزی تو مایه های فیزیک فار
===
راستی جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما حسابان خیلی سبزو دارین؟
1-مشکل کتابای میکروطبقه بندی گاج رو داره ، یعنی چون زیاده از حد ریز طبقه بندی شده خیلی جاها پاسخ تست از عنوان طبقه بندیش مشخص میشه ، مثلا تستی که تعداد اضلاع فلان شکل رو خواسته و تحت طبقه بندی "تصاعدهای حسابی" اومده همون اول داد زده که من با یه تصاعد حسابی حل میشم و 80% مساله حل شده رفتهنقل قول:
2-روش های کنکوری در پاسخ ها وجود نداره و پاسخ ها در حد روش های کتاب درسیه
3-مخصوصا تو بخش حسابان ، آموزش ضعیفه و تعداد تست هاشم اونقدرا نیست که بگیم اونجا جبران کرده باشه
4-مفهوم درس هم زیاد توش نیست و بهمین دلیل برای دوم و سوم دبیرستانی اصلا مناسب نیست
شاید برای یه کنکوری که دیفرانسیل رو داره قوی کار میکنه و میخاد یه مروری بر پایه کنه ، ای بدک نباشه
حسابان خیلی سبز رو تهیه کردم.کتاب خوبیه ولی تنها عیبش اینه که درصد سختی سوالات رو مشخص نکرده!
خیلی ممنون حالا یه سوال دیگهنقل قول:
حسابانه عباس امیدوار هم در حد کتابه یا تستی درس داده؟؟
کلا یه کتاب که اول آموزش کامل بده بعد تست چی خوبه؟ (واسه الان نمیخوام تابستون)
سلام
رتبه ی من 2000شد کتابایی که خوندم
ادبیات:نشر دریافت سبطی.تاریخ ادبیات تا تونستم رمز گذاری کردم.اعلام رو فراموش نکنید احتمال 80درصداز این قسمت سوال میاد
عربی :انتشارات همگامان +cdاموزش گاج معنی.دوستم رتبه108اورد عربی رو 94 زدمیگه کتاب سبز کانون خونده
دینی:گاج+cd'گزینه2.تا میتونید مرور و رمز گذاری کنید.مخصوصا ایات
زبان:مبتکران+cdگاج قواعد
دیف:رمزینه اموزش+ابی کانون
گسسته:فار{فقط احتمال ومجوعه ها وجبر واحتمال سال سوم}
هندسه تحلیلی:گاج سفید{هر روز قبل از اینکه بخونم نکات فصل رو مرور میکردم}
هندسه پایه نخوندم
فیزیک:رمزینه+ابی کانون..اما پایه خوبی داشتم باز من میشنوید برید کلاس چون درس خیلی مهمیه
شیمی:مبتکران برا درس نامه و نکات حفظی و تفهیمی+ابی کانون برا محاسبات فوقالعاده بود
برا امتحانات نهایی بهترین کتابها کتابهایی هستن که سوالات امتحانات نهایی باشن نه سوالات که فقط مدارس تیز هوشان یا نمونه دولتی باشن. ابتدا کشوری رو 2و3 بار بخونید تا به قولی حفظتون بشه...کتابهای گاج پرسمان به نظرم خوب بود چون همش کشوری بود.دو سالانه با گل واژه چوناکثر سوالات از مدارس تیز هوشان ونمونه دولتیه زیاد کمکی به بچه ها نمیکنه
بد نیست بدونید شیمی2 مبتکران نیز دو جلدی شد!!!!!!!!!!:15:
یه سوال:میشه بین دو کتاب حسابان خیلی سبز و گاج مقایسه ای بکنید؟؟؟ممنون:11:
ناراحت نباش.نقل قول:
دوستی داشتم که دینیو اردیبهشت شروع کرد و ۷۸ زد!ولی می گفت کاش زودتر شروع می کرد.
گاج رو دارم ولی اصلا نمی شه بااش مرور کرد چون واقعا زیاد نوشته!
گاج بخر.تنها درسی که حسرت می خورم چرا درست حسابی نخوندم حسابانه!۲ فصل اخرش که تو پیش تکرار می شه ولی اون ۳ فصل اول کاربردین و می تونم بگم پایه برا دیفرانسیل.نقل قول:
همون گاج عالیه واسه حسابان.
خیلی ممنون از توضیحاتتنقل قول:
میشه یه مقدار در مورد کلیات کتابش توضیح بدی،نوعه نگارشش درسو تفهیم میکنه؟
در چه سطحی درس داده؟
چرا میگین گاج؟میشه یکم درموردش توضیح بدین؟نقل قول:
با خیلی سبز مقایسه کردین؟
آموزش یا تست؟نقل قول:
تبریک میگم بهتوننقل قول:
دوست عزیز این cd هارو با کتابا میدن فقط؟از کجا میشه تهیه کرد؟یسری تو سایتش هس همونه؟
کتاب دیف رمزینه چطور بود بنظرتون؟
صد البته تست!!!!نقل قول:
من کتاب تستش رو تهیه کردم(محسن عسلی).این کتاب آموزش نداره و برای وقتی خوبه که درسو فهمیده باشی.در پاسخنامه اش هم نکات تستی رو در کادری جداگونه نوشته. سوالات سخت و آسون رو باهم داره اما سختاش بیشتره البته به نظر من!!!(چون همونطور که گفتم خود مولف درجه سختی سوالات رو مشخص نکرده.)نقل قول:
میشه کمی دربارش توضیح بدید؟سوالاتش چجوریه؟همینطور پاسخنامه اش.راستی فقط سوالات کنکوره یا نه؟؟؟نقل قول:
سلام
من به دنبال کتاب ریاضی مهندسی فرزین حاجی جمشیدی هستم ممکن کمک کنید ممنون