سلام بر کاربران خیلی قدیمی!!:31::10:نقل قول:
کاسپرم اصله دوست عزیز
مشکل سریال نداره و قانونیه
Printable View
سلام بر کاربران خیلی قدیمی!!:31::10:نقل قول:
کاسپرم اصله دوست عزیز
مشکل سریال نداره و قانونیه
آپدیت ها کجاست؟نقل قول:
یک بار کاسپر رو repair کنید. قبلش از آپدیت ها پشتیبان بگیرید.
کجا ذخیره میشه؟
در بخش settings کاسپر به قسمت Update برید.نقل قول:
تیک گزینه Copy updates to folder رو بزنید و مسیری رو برای ذخیره پوشه پشتیبان انتخاب کنید.
حالا یک بار کاسپر رو آپدیت کنید تا پوشه پشتیبان ایجاد بشه.
ضمنا اولین آپدیت بعد از زدن تیک گزینه ایجاد پوشه پشتیبان، حجم زیادی رو خواهد داشت.
سلام دوستان من آنتی ویروس کاسپر اسکای 7 دارم به این خاطر قدیمیه که آپدیت آفلاین داره . الان میخوام ویندوز رو نو کنم و یه ویندوز دیگه نصب کنم چه زور میتونم آپدیت ها و key که اضافه کردم رو به ویندوز جدید انتقال بدم بیشتر برام key مهمه . یه بار خواستم پوشه Kaspersky Lab واقع در All Users\Application Data رو انتقال بدم که گفت اجازه چنین کاری رو ندارم . ممنون میشم کمک کنید :40:
ورژن 7، شش ماه هست که از رده خارج شده و دیگه آپدیت براش ارایه نمیشه.نقل قول:
شما این آپدیت آفلاین را از کجا میگیرید ؟
توصیه من این هست که از ورژن آخر استفاده کنید.
از این مسیر حتی امروز هم آپدیت هفته ای داده :31:نقل قول:
والله تو کامپیوتر دیگه 2011 دارم خیلی آپدیتش مشکله چون فوری کی های جدید رو پاک میکنه همین ورژن 7 خوبهکد:http://dnl-us4.kaspersky-labs.com/zips/
من کاری که شما گفتین رو انجام دادمنقل قول:
مسیر رو صفحه دسکتاپ زدم کامپیوتر رو ریست کردم الان دیگه کاسپر باز نمیشه؟؟؟؟؟؟
Kaspersky / Keys / KIS, KAV 24.07.11 | 1.31 MB
کد:http://letitbit.net/download/8938.87d542918bc17d78b81897b1df3e/Keys_24.07.2011.rar.html
http://vip-file.com/downloadlib/35311736524281442-8938.87d542918bc17d78b81897b1df3e/Keys_24.07.2011.rar.html
برای آپدیت آفلاین پست زیر رو ببینید. کلید رو هم اگر از هارد پاک نکرده باشید دوباره با همون فعالش میکنید.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2844346&postcount=4334
نمیدونم دلیلش چیه. کار خاصی انجام ندادید، همون ایجاد پوشه پشتیبان هست که هممون انجام میدیم. احتمالا مشکل از جای دیگه ای هست.نقل قول:
کلید ها رو باید در تاپیک کرک و سریال قرار بدید.نقل قول:
سلام دوستان
کسپرسکی اینترنت سکوریتی اورجیتال خریدم وقتی کد اشتباه میدم که به صفحه بعدی نمیره اما وقتی کد رو درست وارد می کنم بعد از رفتن به صفحه بعد ارورر میده که عکسشو گذاشتم.از سایت معتبری خریدم اما هنوز جواب ندادند گفتم شاید قبلش با رهنمایی شما مشکلم حل بشه
پیشاپیش تشکرکد:http://up.--------.com/images/w9l25nz1viiyrga2o9.jpg
تماس بگیرید از شرکتی که خریدید پرس و جو کنید.
-----------------
اگر من هاردم رو عوض کنم ، دیگه نمی تونم آنتی ویروس اورجینال رو نصب کنم که در حال حاضر دارم ازش استفاده می کنم ؟
شرکت جواب داد و یه ادرس اینترنتی واسه پشتیبانی داد که هنوز خبری نشده
واسه سوال خودتون هم باید بگم چرا نتونید؟ مهم نیست انتی ویروس روی کدون سیستم نصب باشه مهم اینه که همزمان از اون لایسنس استفاده نشه
واسه اگاهی دوستان میگم که فروشنده کد رو خونده بود همین موضوع رو به پشتیبانی هم گفتم که کار رو خراب کردم
پشتیبانی عکس پکیج و کارت رو خواست که من هم فرستادم.خدا کنه مشکلم حل بشه
اگه مشکل درست نشد و هیچ کدوم قبولدار نشدند حتما اسم فروشنده و شرکت پشتیبانی رو اعلام میکنم تا بقیه دوستان از این شرکت چیزی نخرند
سلام
آپدیتهای KIS 2012 کجا ذخیره میشن؟!
پوشه Update Distribution من خالی بود
یه سوال...مثل اینکه kis 2012 باگ و مشکل خیلی داشته...
میخواستم ببینم آپدیتی براش اومده و یا مشکلاتش حل شده یا نه...
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
من خیلی وقته دارم استفاده می کنم از 2012
ورژن بتا رو هم استفاده می کردم
مکل و باگی نداشته تا الان
پیشنهاد می کنم نصب کنید
سلامنقل قول:
شما برو تو تنظیمات و بعد قسمت update
اونجا تیک copy updates to folder رو بزنید
سلام
چه جوری میشه کلید جدید وارد کرد
من بار اول از طریق آموزش سایت --------- انجام دادم اما حالا نمیشه !
طبق پست زیر عمل کنید :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6276855&postcount=4417
سوالات مربوط به فعالسازی رو هم دیگه در این تاپیک خودش بپرسید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258946
این ویرایش فراری چیه؟
چه فرقی با نسخه معمولی میکنه
دوستان من کسپرسکی اورجینال دارم . ولی کلید من ظاهرا واسه هند هست و وقتی میخوام فعالش کنم باید با ip فعالش کنم . واسه ورژن 2011 بدون مشکل با ست کردن ip تو IE کسپرسکی رو فعال میکنم ولی وقتی ورژن 2012 رو نصب کردم با وجود ست کردن IP فعال نمیشه و میگه کلید شما واسه منطقه شما نیست . چی کار کنم ؟
با سلام اين 2012 ورژن 12.00.374 رو دو ماهي ميشه دارم امشب يك فلش زدم به سيستم .
اول كه كاسپرسكي از دسترس خارج شد و بعدش هم كه ري استارت كردم الان كه مياد بالا صفحه اسكنش دچار مشكل شده و مثلا روي فايلي كه كليد ميكنم تا اسكن كنه يك صفحه سفيد فقط نشون ميده
سلام
دوستانی که قصد خرید انتی ویروس اورجینال دارند به هیچ عنوان از پارس اتنا دژ خرید نکنید چون اصلا پشتیبانی نداره
بیشتر از 10 روز هست که انتی ویروس کسپر خریدم وقتی کد رو وارد می کردم می گفت کد قبلا استفاده شده.عکس گرفتم و فرستادم هر روز هم که تماس میگیرم میگن باید تو نوبت واستی و شما رو گذاشتیم تو اولویت.ببینید چقدر مشکل و ... دارند که منو گذاشتند تو اولویت
شما فایل setup کسپر اجرا کنید و repair رو بزنیدنقل قول:
بعد ببینیند مشکل حل میشه یا نه
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
تنها چاره شما تماس گرفتن با شرکتیه که انتی ویروسو خریدیننقل قول:
سلام.
من تازه Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 Final رو دانلود کردم و با روشی که در اون سایت داده بودن اکتیوش کردم.
در پنجره اصلی برنامه زده 64 روز مانده تا لایسنس.
حالا میخوام ببینم این آنتی بلک لیست چیه؟کارش چیه؟ و چطور میشه ازش استفاده کرد؟
یا همین کلیدهای جدید رو.
آیا اینم مثل نود32 میمونه و باید هی دنبال کدهای جدید بود؟
سلام
من ورژن 12.0.0.374 رو از سایت p30world گرفتم...توی فایل دانلود شده تعدادی فایل key هست ولی نمی دونم چجوری باید استفاده کنم...وقتی میرم واسه اکتیو کردن فقط می تونم activation code وارد کنم که ندارم...چجوری key ها رو وارد کنم؟
همه تاپیکا رو خوندم نتیجه نگرفتم...لطفا تاپیک معرفی نکنین!ممنون
مثل همین نسخه عمل کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتی بلک لیست از کار افتادهنقل قول:
کلید های جدید رو میتونید با روش بالا وارد کنید.
صبر کنید تا تریال ریستر بهتری برای این ورژن ساخته بشه و میتونید 30 روز راحت از محصول استفاده کنید.
سلام دوستان.
یک سوال داشتم.لایسنس اورحینالی که روی پی سی دسکتاپ دارم رو برای لپ تاپ هم نصب کنم KEY یلاک میشه؟
حتی اگه با همدیگه آپدیت نشن یا ...؟
کلان امکانش هست یا حساس باید لایسنس جدا بخرم؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------
میشه دقیق توضیح بدید چه کارایی نکنم که بلاک نشه؟! خیلی ممنون :11:
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
البته میشه با پر.وکسی اون آپ پی وصل بشید که حل بشه.مثلا لایسنس من یا آی پی انگلیس فعال میشه!!:2:نقل قول:
کسی از این ویرایش فراری اصلاعی نداره ؟؟؟
کد:http://www.kaspersky.com/kaspersky-internet-security-special-ferrari-edition
آقا من اپدیت آفلاین کردم.کامل هم آپدیت شد.
بعد حالا زده database out of date .
یعنی آپدیتش کامل نیست؟
یه چیز دیگه که خیلی اعصاب خورد کنه اینه که سرعت اپدیت شدن آنلاینش خیلی کنده و دیر میره.10 - 13 k بیشتر نمیره.
سرعت اینترتم بالاست و از این بابت مطمئنما.
یله همینطوریه.احتملا آپدیت شما چند مال چند روز پیشه.راهش آپدیت آنلاین و کامله!نقل قول:
راجب سرعت اپدیت آنلاین چی؟ چرا انقدر کنده؟نقل قول:
راستی database release date اش ماله 30/7/2011 .
وقتی تاریخ سیستم رو گذاشتم یه روز قبل درست شد سبز شد.
نمیدونم والا.یادمه ورژن های قبلی چک میکردم میدیدم هر فایلی که برای آپدیت دانلود میکنه همونجا نصب میکنه!نقل قول:
یعنی 1000 تارو 1 جا نصب نمیکنه یکی پس از دیگری!
خوب یکی از علت های پایین بودن سرعت آپدیت آنلاین اینه!:11:
دلیل پایین بودن سرعت سرور کسپرسکی:نقل قول:
بودن یوزرهای زیاد در موقع اپدیت کردن
برسی کردن سریال برای اجازه اپدیت کردن
برسی اپدیت قدیمی و دادن اپدیت جدید
شما باید اپدیت کنید تا دیتابیس بروز شود و در صورت بردن تاریخ به عقب دیتابیس تغییری درش ایجاد نمیشه...
متاسفانه بلک لیستش موجب این مشکلات شده.مثل افزایش حجم آپدیتنقل قول:
خب یه سوال دیگه:نقل قول:
کدوم کلید رو باید وارد کنم؟یه سری از کلید ها اولشون نوشته KAV و یه سری اولشون نوشته KIS یه سری دیگه هم نوشته TRIAL...باید جدید تاریخ رو وارد کنم؟
هر چی وارد می کنم می نویسه KEY FILE IS NOT SUITABLE FOR THIS APPLICATION
پایین بودن سرعت سرور های آپدیت کسپرسکای بیشتر از هر چیزی به تعداد فایل ها ربط دارهنقل قول:
شما اگه 200تا فایلو کپی کنی بیشتر طول میکشه یا 1 فایل با همون حجم؟
بعذ از ایت دلیل شلوغ بودن سرور هست
یادمه تو ورژن 2007 که در حین آپدیت ریپورت میداد (الان دیگه نگاه نمیکنم!) هر فایلی رو که دانلود میکرد بعد نصب میکرد باز میرفت بعدی! برام جای تعجبه.کلا نمیدونم چرا نمیخواد این سیستم آپدیتش رو تقویت کنه؟!نقل قول:
سرعت سرور هاش هم پایینه.:2:
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------
KIS برای نسخه Internet Securityنقل قول:
KAV برای نسخه Anti Virus
دقت کنید کی ورژن درست رو وارد کرده باشید و ... .
تاریخ چی؟ یعنی تازیخ ویندوز رو عوض کنید؟!!
کلا سروری نیست که بتونه از پس 750 ملیون مشتری بربیاد آنتی ویروسهای دیگه خیلی مشتری داشته باشن 20هزار نفر بزور حالا شما تصور کن 750 ملیون رو کی باید جواب بده تازه اخیرا هم تقاضا بیشتر هم شده :31:نقل قول: