گالیانی در مورد فروش کاکا توضیح می دهد
به گزارش RmadridFC: آدریانو گالیانی نایب رئیس باشگاه میلان فروش کاکا را تایید کرد و تصریح کرد که به دلیل بالا بودن مالیات در ایتالیا کاکا را به فروش می رسانند و در آینده نیز به جدا شدن بزرگان فوتبال از سری آ نباید تعجب کنیم.
میلان خود را برای اعلام کردن فروش کاکا آماده می کند و آدریانو گالیانی فروش کاکا را تایید کرد و دلیل فروش او را فقط مشکلات مالی اعلام کرد.
گالیانی در مصاحبه با شبکه ی تلویزیونی Sky Italia گفت:"فقط کاکا به فروش می رسد و به غیر از کاکا همه در میلان می ماند و از ماندن پاتو نیز اطمینان داریم" و در مورد فروش کاکا نیز تصریح کرد:"میلان برای اولین برای به خاطر پول یک بازیکن را می فروشد و مالیات زیاد در ایتالیا را نیز نباید فراموش کنیم و فقط می توانیم با پولی که مادریدی ها خواهند داد و با فروش کاکا می توانیم این مشکل را برطرف کنیم"
پاتو را نمی فروشیم
گالیانی در مورد جدایی ستارگان فوتبال از سری آ به خاطر مشکلات اقتصادی در آینده نیز توضیح داد:"از طرفداران عذر خواهی می کنم و می دانم که ناراحت هستند اما در مورد نگه داشته شدن پاتو قول می دهم . آنجلوتی دوست مان هست و من مطمئنم که از ما در خواست بازیکن نخواهد کرد"
کاکا روز 2شنبه در مادرید به طور رسمی معرفی می شود.
پیشنهاد 23 میلیونی رئال به آلونسو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش RmadridFC: قرمزپوشان ممکن است ستاره اسپانیایی شان را به فروش برسانند.
به نقل از روزنامه دیلی میل انگلستان، مسئولان باشگاه رئال مادرید آماده اند تا برای خرید ژابی آلونسو، ستاره اسپانیایی لیورپول بر سر میز مذاکره بنشینند.
فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه مادریدی علنا اعلام کرده که یکی از طرفداران پر و پا قرص ژابی آلونسو است و آماده است پیشنهادی 23 میلیون یورویی را برای خرید او به دفتر آنفیلد ارسال کند.
در این میان، رافا بنیتس، مربی اسپانیایی لیورپول نیز تمایل زیادی دارد تا با به فروش رساندن این ستاره، وجه قابل توجهی را دریافت نماید ولی مبلغ درخواستی او برای فروش آلونسو،40 میلیون یورو می باشد.بنیتس اعلام کرده تنها در صورتی این ستاره 27 ساله را به فروش خواهد رساند که این ستاره خود نیز به دنبال جدایی از آنفیلد باشد. البته این طور به نظر می رسد که آلونسو تمایل دارد در باشگاه لیگ برتری باقی بماند ولی شایعات پی در پی ای در مورد جدایی او از آنفیلد به گوش می رسد.
سران رئال مادرید، پیشنهادشان را علنا اعلام کرده اند و امیدوارند تا بتوانند آلونسو را متقاعد به پیوستن به سانتیاگو برنابئو نمایند.
آلونسو در سال 2004 و با قراردادی 12.1 میلیون یورویی از بتیس به لیورپول پیوست و در 210 حضورش در این تیم ، توانست 18 گل به ثمر برساند.
مدیر برنامه های سیلوا در مادرید
به گزارش RmadridFC: اینطور به نظر می رسد که سیلوا نیز به رئال ترانسفر خواهد شد.
خبر های رسیده حاکی از آن است امروز صبح مدیر برنامه های داوید سیلوا یعنی خولیو یورنته با مسئولان رئال مذاکره کرده است.
امسال که سیلوا جدایی اش از والنسیا قطعی است به نظر می رسد از بین رئال و لیورپول به یکی از آن ها بپیوندد.
به گزارش AS:امروز صبح خولیو یورنته در مورد حقوق سیلوا با سران رئال مذاکره کرده است.
در این مذاکره که به مدت 1:30 به طول انجامید خولیو یورنته و سران رئال در مورد خواسته های سیلوا به مذاکره پرداختند و گمان زده می شود که رئال پیشنهادی 20 میلیئ یورویی به سیلوا خواهد داد.
در لیست رئال به غیر سیلوا بازیکنانی همچون ریبری-کاکا و رونالدو نیز قرار دارند .
زیدان:"کاکا امضا رو هم زد"
به گزارش RmadridFC: زیدان که یکی از مسئولان جدید رئال است اعلام کرد که کاکا حتی قرار داد با رئال را هم امضا کرده است.
یکی از مشاوران رئال یعنی زیدان اعلام رسمی پیوستن کاکا را که از چند روز پیش همه منتظر آن بودند را اعلام کرد و تصریح نمود که کاکا حتی قرارداد با رئال را هم امضا کرده است.
دیروز که در یک کنفرانس خبری یکی از خبرنگاران در مورد وضعیت کاکا از زیزو پرسید وی چنین جواب داد:"کاکا خیلی وقته که قراردادو امضا کرده ,مگه اینطور نیست؟"در واقع این حرف از دهن زیدان پرید بیرون و زیدان هرچه قرد که تلاش کرد موضوع را جمع کند ولی نتوانست.
زیدان که به عنوان اولین و تنها منبع رسمی هست که پیوستن کاکا به رئال را اعلام کرد و وقتی در مورد شماره ی کاکا از او پرسیدند چنین جواب داد:"اگر آن شماره ی 5 مرا بر تن کند بسیار خوشحال خواهم شد و حسودی نخواهم کرد"
انتظار ها به پایان رسید
داستان این انتقال که باعث شده بود طرفداران میلان اعتراض کنند به پایان رسید زیرا گالیانی در مصاحبه ای که داشت گفته بود که در فروش کاکا عوامل اقتصادی نقش به سزایی داشتند.
کاکا در سال 2003 به میلان پیوست که یک قهرمانی در سری آ و یک قهرمانی در سال 2007 در CL و در همان سال هم توپ طلا را نیز دریافت کرد.
نیستلروی به تمرینات بازگشت
ستاره هلندی همراه با محمدو دیارا بار دیگر به تمرینات تیم مادریدی بازگشتند.
سایت گل: رود فان نیستلروی، ستاره هلندی باشگاه رئال اعلام کرد که از بازگشت به تمرینات تیم مادریدی بسیار خوشحال است و از اینکه پس از هفت ماه، به تمرینات بازگشته احساس فوق العاده ای دارد. این ستاره هلندی از سال گذشته تاکنون در بند مصدومیت بود و روز گذشته به زمین تمرینات بازگشته است. او و محمدو دیارا روز گذشته برای اولین بار و بدون هیچ مشکلی، اولین جلسه تمرینی شان را برگزار کردند. نیستلروی در گفت و گو با وب سایت رئال مادرید از بازگشتش ابراز خوشنودی نموده است.
او در این رابطه گفت:« احساس بسیار خوبی است و ازاینکه همراه با دیارا تمرین می کنم، بسار خوشحالم. ما در شرایط مشابهی هستیم و به یکدیگر کمکهای زیادی می کنیم. انجام تمرینات در کنار هم بسیار آسانتر است. من هنوز برای بهبود تمرین می کنم و هنوز چند روز دیگر از تمریناتم، پیش از آغاز تعطیلات تابستانی باقی مانده است.شروع به دویدن کرده ام واز این بابت بسیار خوشحالم. دویدن برای اولین و پس از هفت ماه، حس بسیار خوبی است.» بازگشت نیستلروی برای مادریدی ها خبر بسیار خوبی است و پیگرینی مربی جدید رئال شکی ندارد که این بازیکن را در فصل بعد، آماده وقبراق در اختیار خواهد داشت. نیستلروی در ادامه صحبتهایش گفت:« پیگرینی در ویارئال و در طول سالهای اخیر،بسیار موفق کار کرد. همه کسانی که او را می شناسند و با او کار کرده اند، از او تعریف می کنند. باید دید که امور چطور پیش خواهد رفت ولی من مطمئنم که همه چیز خوب خواهد بود. فصل جدیدی در باشگاه مادریدی آغاز شده و همه ما از نو آغاز خواهیم کرد. تمام نگرانی من در مورد زانویم است و امیدوارم که بتوانم در اولین فرصت ممکن به اوج آمادگی برسم.»
میلان: کریس رونالدو را می خواهیم
برلوسکونی، رئیس باشگاه میلان اعلام کرده که تمایل فراوانی دارد تا برنده توپ طلای فصل قبل را در پیراهن روسونری ببیند.
سایت گل:سیلویو برلوسکونی رئیس باشگاه میلان اعلام کرده که تصمیم دارد کریس رونالدو را به سن سیرو بیاورد. او معتقد است که ستاره پرتغالی می تواند جانشین مناسبی برای کاکا باشد که به احتمال فراوان به رئال مادرید خواهد پیوست.البته جذب کریستیانو رونالدو، به نظر کار بسیار سختی می رسد، هر چند که کریس در صحبتهای اخیر خود اعلام کرده که در مورد آینده اش در اولدترافورد دچار ابهام شده است.
برلوسکونی اعلام کرده که تمایل فراوانی برای جذب ستاره پرتغالی دارد و این موضوع را در جریان فینال هفته گذشته رم به گوش کریس نیز رسانده است. برلوسکونی به استودیو اسپورت گفت:« کریس رونالدو؟ من در گوش او نجوا کردم و به او گفتم که دوست دارم او را در پیراهن روسونری ببینم و او هم به من لبخند زد. چه کسی است که دوست نداشته باشد پیراهن باشگاهی مثل میلان را برتن کند.»
رئیس باشگاه روسونری زمانی که رونالدو مدال خود را پس از پایان دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا دریافت می کرد، درگوش او این جملات را نجوا کرده است. او در جایگاه VIP ورزشگاه رم، در جمع توزیع کنندگان جوایز دو تیم حاضر بود.
پیشنهادی برای فورلان نیست
مدیربرنامه های فورلان اعلام کرده که این بازیکن اروگوئه ای به احتمال فراوان در اتلتیکو خواهد ماند.
سایت گل:این طور به نظر می رسد که دیه گو فورلان تابستان امسال را در اتلتیکو سپری خواهد کرد و دانیل بولوتنیکوف، مدیر برنامه های او هم این خبر را تائید کرده است.ستاره اروگوئه ای در رقابتهای این فصل توانسته 32 گل برای اتلتیکو به ثمربرساند و علاوه بر کسب عنوان آقای گلی در رقابتهای این فصل، جواز صعود به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا را برای اتلتیکو کسب کند.ولی مدیر برنامه های فورلان اعلام کرده که به رغم شایعات منتشره، سران هیچ تیمی، نه بارسلونا، نه رئال مادرید و نه منچستر سیتی برای جذب او وارد عمل نشده اند.
مدیر برنامه های فورلان گفته است:« ما هیچ پیشنهادی از بارسلونا دریافت نکرده ایم و تا هم اکنون هیچ تماسی با آنها نداشته ایم. فورلان هیچ پیشنهادی از هیچ تیمی دریافت نکرده است.او با اتلتیکو قرارداد دارد و در این تیم راضی به نظر می رسد.رئال مادرید نیز برای جذب او وارد عمل نشده است و تمام اینها شایعاتی است که در روزنامه ها به چاپ می رسد. من نمی دانم آیا کسی برای جذب او باسران باشگاه تماس گرفته یا نه ولی کسی با ما ارتباطی برقرار نکرده است.فورلان در اتلتیکو راضی است و فصل خوبی را پشت سر گذاشت. واقعیت این است که همه چیز در دنیای فوتبال در عرض چند ثانیه تغییر می کند و اگر مسائل تغییر کند، باید ببینیم که چه تصمیمی خواهیم گرفت.»