سلام این سایت معتبر هس برای خرید بازی
ps3j.com
میشه یک سایت بگید که معتبر باشه بازی ارزون بده برای پی اس تری
Printable View
سلام این سایت معتبر هس برای خرید بازی
ps3j.com
میشه یک سایت بگید که معتبر باشه بازی ارزون بده برای پی اس تری
آپدیت که میبینی ماه نشده میده یا میره برای مدت طولانینقل قول:
خیلی بازیها هستن که پچ دادن اجرا نشدن
که قبلان درموردش گفتم چی به چی
141 , first floor umm sequeim buildingنقل قول:
sheikh zayed Road
City: Dubai
Zip Code: 62157
Call: +97 14 3388270
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
tanks______________
سلام.
من وقتي multiman رو باز ميكنم زيرش مينويسه debug mode . يعني چي؟
اره اگه بياد همين جا بچه ها زود اعلام مي كنن :31:نقل قول:
فكر كنم به زودي هك كنن :8:
کسی نمیدونه این یعنی چی؟اخه یه کم نگران کننده هست.میترسم برم بازی کنم.نقل قول:
نقل قول:
سلام
معنی یعنی حالتی که مشکل داره.
حالا میخوای یکبار پاکش کن دوباره بریزش ...
BDEMU2-355 رو ریختی؟؟
دیروز رفتم از یه مغازه دار پرسیدم بازی های ps3 رو دونه ای چند کپی میکنی گفت 3 تومان !!...
گفتم تابستون داره تموم میشه شما به جای اینکه بازی هاتون رو ارزون کنید گرون میکنید ...
(آخه قبلاً همون مغازه میداد 2.500 تومان!!)
سلام دوستان .
من دموی limbo رو دانلود کردم و بازی کردم تا جایی که یه عنکبوت پسره رو گرفت و بعدش بازی گفت بازی unlock کن.حالا میخوام بدونم چطوری باید unlock کنم بازی رو؟
سلام دوستان . سریال نامبر ps3 روی جعبه کجاش نوشته میشه؟ هر جا نگاه می کنم نمی بینم. روی خود دستگاه یه سریال 18 رقمی هست ولی روی جعبه فقط آخر سریال نوشته یعنی cech-2512a
باید به psn وصل بشی و بخریشنقل قول:
سلام
یه gameplay از battlefield 3:
کد:http://video-cdn.ea.com/bc/46412909001/46412909001_979215992001_BF3-E3-OperationMetro-ESRB.mp4?videoId=979194336001&lineUpId=&pubId=46412909001&playerId=47552174001&affiliateId=
سلامنقل قول:
زیر جعبه مینویسه .
شماره سریالی که پشت ps3 هست در دو ردیف زیر بارکد نوشته .
با دایره قرمز در عکس زیر مشخص کردم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
میخواستم ببینم این باری HEAVY RAIN جنگیه ؟؟
نه بابا جنگی چیه.یه بازیه که اگه بازیش کنی عاشقش میشی .کلا به همه ی ps3 داران شدیدا توصیه میشه.این طوری که من شنیدم میگن که بر اساس انتخاب هایی که در بازی انجام میدی 25 نوع پایان داره.نقل قول:
نقل قول:
مگه ميخواي اپولو هوا كني :31: حالا چه جوريه بازيش :27: سبكش چيه؟ :8:نقل قول:
فکر کنم بهش سبک نقش آفرینی میگن .نقل قول:
اگه سابقه ی بازی سری بازی های کمپانی DreamCast رو داشته باشین مطمئنا باید بدونید چطور بازی ای هست .
این در سبک خودش گرافیکی به همتا و داستانی تسخیر کننده داره که خب هر Gamer رو مجذوب خودش میکنه.
بازی بین 25 تا 30 پایان داره که خب هرکی یه چیزی میگه . یکی میگه 30 تا یکی میگه 28 تا و ...
پیشنهاد میکنم بازی کنید و اصلا دنبال اینکه چه جور سبکی هست نباشید.
کسی میدونه دسته ps3 چجوری به کامپیوتر وصل میشه ؟
ویندوز7 - 32بیت
میخوام تو مسابقات pes شرکت کنم میخوام دسته اش رو ببرم و به کامپیوتر وصل کنم
آقا یه سوال اینps3هم خود کنسولش ریجن داره؟قضیه این ریجن1و2و3چیه؟تو بازی ها چه فرقی داره چون میدونمps3همه ی ریجن هارو باز میکنه
سلام و خسته نباشید میخواستم یه چند تا سایت واسه دانلود بازی معرفی کنید
ممنون
اینجا توضیح داده :نقل قول:
اگه مشکلی داشتین همینجا مطرح کنید تا پاسخ داده بشه.کد:http://www.hardcoreware.net/how-to-playstation-3-controller-64-bit-windows-7-vista/
نقل قول:
از بازی های انحصاری خیلی قشنگ ps3 ست ..
حتماً هر کی بازی نکرده بازی کنه :8:
سلام خدمت دوستان گل گلاب
آقا کسی توی تهران حایی سراغ نداره که بازی ps3 بریزه و همینطور Eboot بازی ها رو هم بریزه ؟؟
قیمتش هم منصفانه باشه (البته ترجیحا :دی)
ممنون میشم
سلام محمد جاننقل قول:
کجای تهران هستی ؟
یه جا تو دریان نو هست بازی هاش رو بلوری هست
با 500 تومن چه مدل با ظرفیت پلی 3 می تونم بگیرم و از کجا تو تهران می تونم تهیه کنم و ایا 3 بعدی ساپورت هم هستند
با 500 تومن میتونید یه 320 گیگش رو بگیرید ولی خب چیزهای دیگه مثل هارد اکسترنال هم نیاز داریدنقل قول:
ازبله پلی استیشن 3 سه بعدی رو به صورت کامل ساپورت می کنهکد:http://xboxworld.ir/showthread.php?t=45
نقل قول:
میریزه رو بلو ری ؟ یعنی دیگه اگه کنسول -- باشه همینجوری دیسک رو بندازی بازی کنی ؟ مگه میشه ؟
خب چه فایده داره بریزه رو بلوری آخرش که باید کپی کنی رو هارد ...
سلام.نقل قول:
zobdeh.ir
اگه خط چین افتاد به جاش gameemag بنویس.کد:http://forum.gameemag.ir/showthread.php?tid=570&page=1
کد:http://www.----------.com/category/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%B3%D9%88%D9%84/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-ps3/
اگه خط چین افتاد ---------- بنویس
راستي پلي 3 نمايشگر سه بعدي (بدون عينك) رو هم ساپورت ميكنه؟؟؟نقل قول:
الان 21 اينچ اومده كه نزديك 2 ميليون هست
سلام آقا سعیدنقل قول:
من اختیاریه هستم
نزدیک تر سراغ ندارین ؟:31:
آره ساپرت میکنه!نقل قول:
ولی اصلا 2 میلیون نمیارزه بالاش بدیم!!:31:
ریجین رو اجرای بازی هیچ تاثیری نداره ولی برای فیلم های بلو ری مهمه که باید ریجین فیلمتون با دستگاهتون بخونه وگرنه پلی نمی شه ...نقل قول:
ااا پس چه کاریه هی ریجن بزار رو بازی ه.........:دینقل قول:
راستی مثل اینکه همه ی مدل های این کنسول3dساپورت نمیکنه کدوم ها ساپورت میکنه؟چهجور تشخیص بدم؟
سلام دوستان
میخواستم بدونم قیمت نرمال برای خرید بازی های ps3 روی هارد چنده؟؟؟
تا چند قیمت میتونم پیدا کنم ؟؟ (هر بازی کپی)
میخوام کلاه سرم نره
نقل قول:
سلام
شما میتونید یه ps3 مدل 320gb بگیرید ...
که البته اگه رنگ سفید بگیرید یه 15 تومان بیشتر میشه ...
اما باید یه بازی اورجینال داشته باشد داخل BD-ROM که 15 تومانی میتونید گیر بیارید...
بازی های کپی هم به کنار ..
واسه چی اینقدر پول بدی میری یدونه 40 اینچ 3d میگیری 1 میلیون و 700 تومان !!! :27:نقل قول:
يه 320 گيگ بگير يه هارد اكسترنال هم بگير بنداز تنگش حاشو ببر :31: 3d هم ساپورت مي كنه :8:نقل قول:
نقل قول:
سلام
داخل انجمن داریم :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=480876
نقل قول:
دوستان گفتن ولی در تکمیل حرف دوستان بگم که ps3 خروجه سه بعدی میده دیگه کاری نداره تو چیجوری و با جه صفحه ای میخوای ببینی ... فرقی نداره :18:
البته نمايشگر 20 اينچي ال جي هست كه قيمتش 1200 دلاره و تو يران هنوز نيومده!!!
تازه تو ايران هم بياد فكر نكنم با اين قيمت بياد :31::27:نقل قول:
نقل قول:چه ربطي به عينك داره اون كار خودشو مي كنه بهت تصوير 3D ميده در ظمن چه فايده اي داره تو بايد عينك بزني اوننقل قول:
كه مسخره بازي ميشه ديگه :31: عينك هيچ ربطي يه ساپورت كردن دستگاه نداره :8:
نقل قول:
وقتی داخل کشور های خارجی xbox 360 slim 250gb به همراه کینکت رو میدن 299$ بعدش داخل ایران همونو میدن 680 تومان
دیگه این که جای خود دارد !!!