من با کلی بدبختی بازی Carbon رو دانلود کردم و نصبش کردم... حالا موقع اجرای بازی این صفحه میاد ترو خدا بگین چی کار کنم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من با کلی بدبختی بازی Carbon رو دانلود کردم و نصبش کردم... حالا موقع اجرای بازی این صفحه میاد ترو خدا بگین چی کار کنم :
تو باید بازی رو کرک کنی.تو کشور های دیگه قانون کپی رایت دارن و باید اصل بازی رو بخری حالا باید کرکشو گیر بیاری که کار خیلی سختی هم نیست.اونم تو ایران.نقل قول:
ممنون... کرک کردم درست شد اما زبونش انگلیسی نیست نمیشه درستش کرد ؟
خودم درستش کردم با این نرم افزار اگر کسی خواست :
کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=NeedForSpeedCarbonLanguageSelector.rar
دوستان من مدتي با اجراي اين بازي مشكل دارم كه وقتي بازي رو اجرا ميكنم اين ارور رو ميده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اين يعني كه گرافيك (128 جي فرس 5500) پايينه ام در صورتي كه من گرافيكم رو به يك سيستم ديگه وصل كردم با مشخصات پايين تر از سيستم خودم اما بالا اورد و با گرافيك يكي از دوستان كه اين بازي رو اجرا كرده هم تو سيستم خودم امتحان كردم باز هم بالا نياورد
و جالب هم اين كه در قسمت سيتينگش هم گرافيك رو قبول كرده اما قسمت GPU رو غير فعال دونسته حالا من نميدونم مشكل از گرافيك هست يا از GPU ويا اصلا جي پي يو مگه به گرافيك متصل نيست؟
و يا اصلا مشكل سخت افزاري هست يا نرم افزاري؟
دوستان اگه اين مشكل رو حل كنند ممنون ميشم
دوستان اين هم ستينگش هست كه گرافيك رو مناسب دونسته
یا بازی مدلشه!!یعنی ترجمه شده یا از کرکه.نقل قول:
جالبه.چند تا زبون داره؟نقل قول:
سلام ، من امروز بازی Sim Theme Park رو دانلود کردم و نصبش کردم ، اما موقع اجرا این ارور رو می ده ، میشه دقیقا بگین مشکل چیه ، خیلی ممنون. فقط لطفا سریعتر راهنمایی کنین....
خب بگو ببینم ارورش چیه.نقل قول:
سلام عليکم
بنده رفتم تنيس 2009 رو گرفتم و نصبيدمش : در هنگام ورود به بازي ميپره بيرون !!!!!!!!
خب تو ارور گفته دیگه.Shader یا قدرت سایه زنی گرافیک شما 2 هست ولی بازی 3 میخواد.نقل قول:
دوستان من مدتي با اجراي اين بازي مشكل دارم كه وقتي بازي رو اجرا ميكنم اين ارور رو ميده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای کوچک کردن تصویر اینجا رو کلیک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اين يعني كه گرافيك (128 جي فرس 5500) پايينه ام در صورتي كه من گرافيكم رو به يك سيستم ديگه وصل كردم با مشخصات پايين تر از سيستم خودم اما بالا اورد و با گرافيك يكي از دوستان كه اين بازي رو اجرا كرده هم تو سيستم خودم امتحان كردم باز هم بالا نياورد
و جالب هم اين كه در قسمت سيتينگش هم گرافيك رو قبول كرده اما قسمت GPU رو غير فعال دونسته حالا من نميدونم مشكل از گرافيك هست يا از GPU ويا اصلا جي پي يو مگه به گرافيك متصل نيست؟
و يا اصلا مشكل سخت افزاري هست يا نرم افزاري؟
دوستان اگه اين مشكل رو حل كنند ممنون ميشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 800x600 و حجم آن 1406 کیلوبایت میباشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اين هم ستينگش هست كه گرافيك رو مناسب دونسته
یعنی گرافیک شما از این لحاظ کم میاره.
با این حال شما Ignore بزن میاد تو بازی.
از نظر من 2 چیزه:نقل قول:
سلام ، من امروز بازی Sim Theme Park رو دانلود کردم و نصبش کردم ، اما موقع اجرا این ارور رو می ده ، میشه دقیقا بگین مشکل چیه ، خیلی ممنون. فقط لطفا سریعتر راهنمایی کنین....
1:بازی درست نصب نشده.
2:ویندوز مشکل داره.
این سی دی هاش فشرده نیست؟
1- فکر نکنم ، چون نصب بازی تا آخر و درست انجام شد ، بدون هیچ گیر و مشکلی .نقل قول:
2- ویندوز چه مشکلی داره ؟ میشه درستش کرد یا نه؟
من که این بازی رو نخریدم ، دانلودش کردم ، راستی کرکش هم نکردم ، اصلا کرک داره؟ چون مال شرکت EA هستش. :31:
دوست عزيز ignore رو ميزنم خود به خود مياد بيروننقل قول:
من گرافيك خودم رو دادم به دوستم امتحان كرد همين ازي رو اورد
من می گم از این فشرده هاست مشکل دارهنقل قول:
دوست عزيز ignore رو ميزنم خود به خود مياد بيرون
یه ورژن دیگه امتحان کن
اين كارو هم كردم و نسخه ارجينال رو نصب كردم اما باز هم جواب نداد
2:تنها راه در این مورد تعویض ویندوز هست.نقل قول:
1- فکر نکنم ، چون نصب بازی تا آخر و درست انجام شد ، بدون هیچ گیر و مشکلی .
2- ویندوز چه مشکلی داره ؟ میشه درستش کرد یا نه؟
من که این بازی رو نخریدم ، دانلودش کردم ، راستی کرکش هم نکردم ، اصلا کرک داره؟ چون مال شرکت EA هستش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3:از جایی که بازی دانلودی هست اگه از لینک ایرانی باشه احتمال فشرده سازی هست.ولی کرکش رو سعی کن گیر بیاری.
اول درایور گرافیکتو آپدیت کن.نقل قول:
دوست عزيز ignore رو ميزنم خود به خود مياد بيرون
بعد اگه درست نشد همه درایور ها رو دوباره نصب کن.
اگه بازم نشد ویندوز عوض کن.
اگه اینم نشد سیستمو ببر پیش یک نفر تا قطعات رو بررسی کنه.
خب میگه همین تو کامپیوتر دوستش راه افتاده.نقل قول:
من می گم از این فشرده هاست مشکل داره
یه ورژن دیگه امتحان کن
سلام
من دارم Assassin's Creed رو بازی می کنم چند بار سعی کردم وارد شهر Jerusalem بشم ولی تا وارد دروازه می شم از بازی خارج می شه . البته قبلا هم چند جای دیگه از بازی خارج شده بود ولی این بار دقیقا همینجا خارج می شه . فکر کنم یه بخش از سیستمم کم میاره ؟
اینم سیستمم هست:
Intel Pentium 4 - 3.0GHz
MSI GeForce 8400GS Graphics Card
2gig ram
ویندوز هم xp
راهنمایی کنید لطفا
نقل قول:دوست عزيز اگه عكس دوم رو دقت كرده باشيد گرافيك رو اوكي زده و gpu رو unabe كرده و مشكل از gpu هست اگه يه توضيحي در مورد gpu بديد ممنون ميشمنقل قول:
سلام بر همگي
دوستان من در موقع اجراي برنامه Rockstar Games Social Club با ارور زير مواجه ميشم اگه ميشه كمكم كنيد
The applacation failed initialize properly(0x0000135)click on ok to terminate the application
ممنون ميشم كمكم كنيد
s0nami خان، اخرین درایور کارت گرافیک رو نصب کردی؟
از سایت زیر آخرین درایور کارتت رو بگیر و بعد از قسمت Add/Remove Programs گزینه NVIDIA Drivers رو بزن، درایور Display رو Uninstall کن و بعد از Restart درایور جدید خودت رو نصب کن، ببین حل میشه؟
البته کارت 5500 شما از کارت گرافیک Radeon 9700 که به عنوان حداقل مورد نیاز بازی ذکر شده ضعیف تره، ولی چون می گید توی کامپیوتر دیگه ای جواب داده به نظرم ارزش امتحان کردن رو داره. :دیکد:http://www.nvidia.com/page/drivers.html
در ضمن دو نکته:
1. GPU مخفف Graphics Processing Unit یا در واقع همون پردازنده مستقر در کارت گرافیک شما می باشد.
2. بازی به Pixel Shader 2.0 نیاز دارد نه 3.0. :)
فکر کنم این نسخه ای که شما داری خرابه چون تا اونجا که من می دونم یه نسخه از این بازی که اوایل اومده بود یه همچین مشکلی داشت!!نقل قول:
بازم توی تاپیک بازی بپرس ببین همون مشکله:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=139770
این رو دانلود کن ببین مشکلت حل میشه:نقل قول:
کد:http://download.microsoft.com/download/a/a/c/aac39226-8825-44ce-90e3-bf8203e74006/dotnetfx.exe
دوست عزيز ممنون از راهنماييتون مثل اينكه مشكل من حل بشو نيست چون با جديدترين ورژن هم استفاده كردم حتي بازيهاي معمولي رو هم بالا نمياورد و اصلا انگار كارت گرافيك نداشتم كه ناچار شدم درايور قبلي رو نصب كنمنقل قول:
الآن نگاه کردم دیدم اگر کارت های سری 5 رو انتخاب کنی یه درایور برات میاره که جزو محصولات ساپورت شده اش کارت 5500 نیست! انگار کارت شما Discontinued است... :(
واقعا این که کارت شما در یک کامپیوتر دیگه جواب داده عجیبه...
ولی به هر حال به عنوان تیر آخر ترکش یه ویندوز هم اگه حوصله کردی عوض کن، و ترجیحا یه ویندوز جدیدتر مثل ویستا بریز ببین چی میشه. البته ممکنه جواب بده، ممکنه نده.
ممنون از تمامي دوستان از جمله شما دوست عزيز براي اطلاع رساني سريعتون چشم ويندوز هم عوض ميكنم ولي چشمم اب نميخورهنقل قول:
شما باید 3 دی وی دی شو بگیرید.نقل قول:
سلام
من دارم Assassin's Creed رو بازی می کنم چند بار سعی کردم وارد شهر Jerusalem بشم ولی تا وارد دروازه می شم از بازی خارج می شه . البته قبلا هم چند جای دیگه از بازی خارج شده بود ولی این بار دقیقا همینجا خارج می شه . فکر کنم یه بخش از سیستمم کم میاره ؟
اینم سیستمم هست:
Intel Pentium 4 - 3.0GHz
MSI GeForce 8400GS Graphics Card
2gig ram
ویندوز هم xp
راهنمایی کنید لطفا
GPU پردازشگر گرافیک هست.یعنی اونه که پردازش های گرافیکی رو انجام میده و اگه کار نکنه گرافیک هم کار نمی کنه.نقل قول:
دوست عزيز اگه عكس دوم رو دقت كرده باشيد گرافيك رو اوكي زده و gpu رو unabe كرده و مشكل از gpu هست اگه يه توضيحي در مورد gpu بديد ممنون ميشم
از جایی که رو سیستم دوستت جواب داده شما بهتره یک ویندوز عوض کنی...
13 زبان داره انتخاب میکنی ok میزنی و تمام... تو سایت های خارجی پیدا کردم...نقل قول:
اینم عکس از محیطش :
این سوالو تو قسمت gta iv نوشتم چندتا جواب دادن منم عملی کردم ولی هیچی نشد
کی میدونه این ارور ماله چیه؟
نرم افزار خوبیه.فقط مال کربنه؟نقل قول:
13 زبان داره انتخاب میکنی ok میزنی و تمام... تو سایت های خارجی پیدا کردم...
اینم عکس از محیطش :
معمولا این ارور ها مربوط میشه به نصب ناصحیح بازی.شما بازی رو دوباره نصب کن احتمالا درست شه.نقل قول:
سلام بر همگي
دوستان من در موقع اجراي برنامه Rockstar Games Social Club با ارور زير مواجه ميشم اگه ميشه كمكم كنيد
The applacation failed initialize properly(0x0000135)click on ok to terminate the application
ممنون ميشم كمكم كنيد
اگه نشد از یک نفر دیگه بگیر نصب کن.
شما سیستمت رو هم بگو چیه؟؟چون اگه گرافیک کمتر از 512 باشه(البته نه هر 512ی)فکر کنم اجرا نمیشه.
سلام
من need for speed undercover رو نصب می کنم
ولی وقتی اجرا می کنم این ارور رو میده :
ولی تنها کدهایی که تو دی وی دی هست تو یه فایل نوت پد به نام serial
کدهایی که اون تو هست این هاست :
45XP-A7C4-7D9S-68DZ-HBJB
ZDUL-HXC2-KS6G-AN55-HTXN
NJ9R-6ZVY-A96L-Q82W-WK72
XX6E-EMEQ-UH6T-KCUK-EBPN
Z4DV-2QS2-HRAB-BZZA-5ZH7
AKYY-LGY2-FUPK-FBFB-BV4C
که هر کدوم رو می زنم بازم این ارور رو می ده
تو فلدر crack هم یه فایل هست paul.dll که اون رو می ریزم دیگه اصلا فایده نداره
می شه کمکم کنید ؟
دوست عزیز به احتمال زیاد کرک شما مشکل داره و بازی نمیتونه اجرا بشهنقل قول:
نه.نقل قول:
مطمئنم که بهترین کرکه.
آقای مغز متفکر، شما توی Social Club بازی چی کار دارید؟
البته من این بازی رو هنوز نگرفتم و بازی نکردم، ولی Social Club احتمالا یه جایی باید باشه مثل همین انجمن اینترنتی پی سی ورد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که ملت توش در مورد بازی بحث و تبادل نظر می کنند، نه خود بازی.
شما برای اجرای بازی اون گزینه Play رو یا یه همچین چیزی رو بزنید.
مغز متفکر خودتی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بدون این بازی gta اصلا اجرا نمیشه.همه با این بازی میکنن.
دوست عزیز کاری به بهترین و بد ترین نداره.نقل قول:
من خودم بازی رو داشتم و حدود 4 - 5 نوع کرک مختلف که فایل های همشون مثل هم بود.
شما پچ نصب نکردی روی بازی؟؟
می شه جواب من رو بدید ؟نقل قول:
نه هیچ پچی نصب نکردم.نقل قول:
کرکمم razor
بیا این کرکه منه من با این مشکلی نداشتم به یه نفر دیگه هم دادم اونم مشکلی نداشت :
پسورد: aminنقل قول:
کد:http://pc-soft.persiangig.com/download/1-rzr-gta4.rar
این سریالها رو یکیش رو موقع نصب ازت میخواد(فرقی نمی کنه)ودیگه بهشون احتیاج نداری فقط بعد از نصب بازی باید این فایل paul.dll رو در محل نصب بازی کپی کنی که احتمالا وقتی past میکنی اخطار میده که چنین فایلی وجود داره و شما باید yes یا copy and replace رو بزنی...نقل قول:
با این اوصاف این اخطار یا به خاطر اینه که شما درست کرک نکردی یا یا کرکت مشکل داره!!
اگه کرکت مشکل داره از اینجا درخواست بده:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
این عکسی که شما گذاشتید ارور نیست.نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط bax_021 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من need for speed undercover رو نصب می کنم
ولی وقتی اجرا می کنم این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 660x201 و حجم آن 41 کیلوبایت میباشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تنها کدهایی که تو دی وی دی هست تو یه فایل نوت پد به نام serial
کدهایی که اون تو هست این هاست :
45XP-A7C4-7D9S-68DZ-HBJB
ZDUL-HXC2-KS6G-AN55-HTXN
NJ9R-6ZVY-A96L-Q82W-WK72
XX6E-EMEQ-UH6T-KCUK-EBPN
Z4DV-2QS2-HRAB-BZZA-5ZH7
AKYY-LGY2-FUPK-FBFB-BV4C
که هر کدوم رو می زنم بازم این ارور رو می ده
تو فلدر crack هم یه فایل هست paul.dll که اون رو می ریزم دیگه اصلا فایده نداره
می شه کمکم کنید ؟
می شه جواب من رو بدید ؟
شما اول همه فایل های تو کرک رو با هم کپی کن بعد درست میشه.
اگه بازم این اومد کد رو بده...
با سلام :20: بازي (Call of Duty 5 (world At War رو نصب مي كنم ولي پيغام Don't Send ميده.مشكل كجاست؟
سيستم:
cpu: Intel 7300 2x 2.66 GHz
Main: GIGA EP43-S3L with RealTek HD Audio Onboard
Graphic: XFX Nvidia Geforce 9500GT 1GB
:41: :19:
ممنون.ولی اینم کار نکرد.نقل قول:
میگم امکان داره من کاری کرده باشم که اینطوری شده باشه؟
یا شایدم بد نصب کرده باشم؟
اگه دی وی دی ها شو داری خب دوباره نصب کن.نقل قول:
ممنون.ولی اینم کار نکرد.
میگم امکان داره من کاری کرده باشم که اینطوری شده باشه؟
یا شایدم بد نصب کرده باشم؟
3 بار نصب کردم.نقل قول:
نمیشه.میگم شاید یه جای کار سوتی میدم.
از من میشنوی آقا برو از یکی دیگه بگیر نصب کن اگه بازم همینجوری بود همون سوتیه هستش.نقل قول:
3 بار نصب کردم.
نمیشه.میگم شاید یه جای کار سوتی میدم.