نوچ! به درد نمیخوره :31: امتحان کن میبینی خودینقل قول:
هر سایتی برای خودش یه سری قوانین داره که همونجا نوشتهنقل قول:
ترکر خصوصی سرعت بالاتر برای دانلود ، فیک نبودن فایلهای ارسالی ، در اکثریت مواقع سید دائمی فایلها ، امکان درخواست وووو....
نوچ! به درد نمیخوره :31: امتحان کن میبینی خودینقل قول:
هر سایتی برای خودش یه سری قوانین داره که همونجا نوشتهنقل قول:
ترکر خصوصی سرعت بالاتر برای دانلود ، فیک نبودن فایلهای ارسالی ، در اکثریت مواقع سید دائمی فایلها ، امکان درخواست وووو....
خیلی وقته تو mininova خبری از fxg , axxo نیست چرا؟:41:
احتمالا klaxxon همون axxo ـه:نقل قول:
کد:http://www.p2pon.com/2008/03/10/the-bittorrent-proudly-presents-axxo%E2%80%99s-back
سلام دوستان
اگه امكان داره يه چند تا از اين تركرهاي خصوصي رو با موضوعشون معرفي كنيد .
ممنون
fxg که کلا دیر به دیر ریپ میده بیرون axxo رو هم بیخیال بشین ریپاش دیگه تعریفی ندارن حجم های cd رو هم که کم رعایت میکنه دیگهنقل قول:
در پستهای قبلی ترکر های خصوصی زیادی معرفی شدن با یه سرچ ساده همشون لیست میشننقل قول:
يه سوال:
آيا سرعت دانولد با نرم افزارهاي مثل Utorrent با سرعت آپلود ربط داره؟ (يعني نرم افزار مديريت ميكنه؟)
من وقتي آپلودم رو به 5 تا 10KB محدود ميكنم، سرعت دانلودم زير 7 يا 8KB ميشه، ولي هر وقت محدوديت آپلود را حذف ميكنم، تا 40 و 50 هم ميتونم دان كنم؟ (البته در فايلهاي خيلي بزرگ)
کلا مثل اینکه mininova سیاستهاش رو تغییر داده :41: fxg ریپ داده اما تو mininova خبری ازش نیست.نقل قول:
اگه کسی سایتی میشناسه مثله mininova پربار مخصوصا در زمینه فیلم دریغ نکنه:19:
بله ربط داره با محدود کردن آپلود به کمتر از 10KB سرعت دانلودتون هم کم میشهنقل قول:
یعنی از همه بهترهها!نقل قول:
به نظر من، مهم کیفیته و این داستان حجم CD هم رسمی هست که دورهی کاربردش سر اومده، ولی جا افتاده دیگه. آخه الآن کی دیگه از CD استفاده میکنه؟!
◙
بهتره یعنی همون بدتره دیگه آره؟نقل قول:
نه شاید استفاده از سی دی کم شده ولی رعایت حجم ها خوبه بعنوان مثال اکثریت ریپرهای معروف از حجمهای 700 مگی 1.4 گیگی و برای ریپهای بلوری از 1.81 گیگی و 2.18 گیگی و .. استفاده میکنن حالا axxo میاد یه ریپ میده بیرون با حجم 900 مگ از نظر کیفیت افتضاح ، اینترلیس نامیزان تصاویر چهارخونه رنگ پریده حجمش هم که نه میشه گفت اینوری هست نه اونوری من که dvdrip تقریبا دیگه دانلود نمیکنم ولی در صورت دانلود دیاموند رو برای 2سی دی و fxg رو برای 1 سی دی ترجیح میدم axxo برا زمانی بود که سرجمع 10 تا ریپر نبود الان اون چیز که زیاد هست ریپره من کیفیت و وقت رو برای تعصب فنا نمیکنم!./.